Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2020)

10:13 18/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/8/2020), θετικές εξελίξεις να περιμένετε σε κάποιο

σημαντικό τομέα της ζωής σας, σε κάτι που έχετε πασχίσει και τώρα θα δείτε τις προσπάθειές σας να καρπίζουν. Και μπορεί η εποχή αυτή να είναι δύσκολη, να είμαστε όλοι γεμάτοι ανασφάλειες, εντούτοις εσείς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα αναθαρρήσετε, αφού κάποια σημάδια που θα πάρετε θα δείχνουν, ότι οι εξελίξεις δρομολογούνται θετικά για εσάς. Προσπαθήστε μονάχα να μην είστε ανυπόμονοι. Αφουγκραστείτε τις κατάλληλες στιγμές για να πείτε και να ζητήσετε, εκείνα που πιστεύετε ότι πρέπει να λάβετε, επαγγελματικά ή προσωπικά.

Ταύρος

Με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας σε πρακτικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε σήμερα, αφού θα επιχειρήσετε να καλύψετε ορισμένες εκκρεμότητες, σχετικές με οικονομικά ή νομικά ζητήματα. Δείτε σαν καλή ευκαιρία σήμερα, να ρυθμίσετε θέματα κληρονομικά, εάν έχουν μείνει στη μέση, εξαιτίας μια ασυνεννοησίας που έχετε με συγγενικά σας πρόσωπα. Αυτό μπορεί να γίνει δείχνοντάς τους την καλή σας πρόθεση να συνεννοηθείτε και όχι εάν πάτε επιμένοντας στην ίδια τακτική που ακολουθούσατε μέχρι σήμερα. Κατά τα άλλα, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε μικρές αποδράσεις, εάν δεν έχετε πάει διακοπές.

Δίδυμοι

Έντονη κινητικότητα έχει η σημερινή ημέρα για σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μία σπουδαία γνωριμία, με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε στο μέλλον να σας φανεί χρήσιμος, τόσο στις επαγγελματικές σας αναζητήσεις και προοπτικές, όσο και ως σύμβουλος, σε ένα θέμα που σχετίζεται με νομικές υποθέσεις. Κατά τα άλλα, μέσα στο σπίτι να μείνετε δεν υπάρχει περίπτωση, αφού φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας παρασύρουν σε εξόδους και μετακινήσεις, διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Με διάθεση να γνωρίσετε κόσμο, θα διευρύνετε σημαντικά τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Καρκίνος

Μία επαγγελματική πρόταση, θα σας ανοίξει προοπτικές εξέλιξης που ούτε καν φαντάζεστε. Η διαφορά που υπάρχει είναι, ότι μπορεί να σχετίζεται με το εργασιακό αντικείμενο που απασχολείστε τώρα αλλά θα πρόκειται για μια συνεργασία σε άλλο επαγγελματικό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι σας έρχεται μία ευκαιρία να αναδειχθείτε περισσότερο, να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να κάνετε τη δουλειά σας να έχει στοιχεία δημιουργικά. Να ξέρετε ότι στους χώρους που κινείστε και εργάζεστε, υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν αναγνωρίσει την αξία σας. Δείτε τους σαν μελλοντικούς σας συνεργάτες.

Λέων

Με καλύτερη διάθεση να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ίσως τώρα να επιχειρήσετε, να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να τα βρείτε με ανθρώπους, που το τελευταίο διάστημα, οι σχέσεις σας έχουν διαταραχτεί. Γνωρίζετε άλλωστε ότι με το διάλογο και την καλή πρόθεση, πάντοτε ρίχνετε γέφυρες και επανορθώνετε σχέσεις που για τη ζωή σας είναι ουσιαστικές. Σήμερα λοιπόν είναι μία τέτοια ημέρα, που έχει όλες τις προϋποθέσεις να το επιτύχετε. Άλλωστε όπου και αν παρευρεθείτε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και το λόγο σας θα τον πάρουν στα σοβαρά.

Παρθένος

Δείτε το σαν ευκαιρία στο να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος, τόσο σε προσωπικές σχέσεις που ακόμα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και δεν έχετε αποφασίσει, εάν θα τις συνεχίσετε ή θα τις λήξετε, όσο και σε συνεργασίες που εάν είναι καινούργιες θα πρέπει να τους δώσετε χρόνο για να αναπτυχθούν και αν είναι παλιές αλλά δεν εξελίσσονται πλέον καλό θα ήταν να τις διακόψετε. Το σίγουρο είναι πως για να δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται, θα χρειαστεί να απαλλαγείτε από ζημιογόνες αιτίες που την κρατάνε σε κατάσταση ομηρείας μερικές φορές. Πάρτε λοιπόν τις οριστικές αποφάσεις σας.

Ζυγός

Μια ευκαιρία μπορεί να προκύψει που να έχει επαγγελματικές προοπτικές, ύστερα από μια πρόταση που πιθανόν να σας γίνει από ένα φίλο ή συνεργάτη σας. Ακόμα και στην περίπτωση που πιστεύετε ότι οι δυνατότητες να πετύχετε δεν είναι πολλές, ή ότι τα προσόντα που διαθέτετε δεν είναι και τα ανάλογα, μην αρνηθείτε να τη σκεφτείτε. Κερδίστε το χρόνο με το μέρος σας και προσπαθήστε να μάθετε πληροφορίες για το εν λόγω αντικείμενο που θα σας προταθεί. Αλλαγές όμως μπορεί να έχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Δεν αποκλείεται τώρα να αποφασίσετε και μια μετακόμιση.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/8/2020), αυτό που θα πρέπει να ανακινήσετε τις ημέρες αυτές, είναι η παρουσία σας σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Το να επικοινωνείτε με τους άλλους, μέσω μηνυμάτων ή τηλεφωνημάτων, να ξέρετε ότι δεν έχει την ίδια δυναμική, με τη φυσική σας παρουσία στους αντίστοιχους χώρους. Έτσι μοιάζει η παρουσία σας απόμακρη και αποστασιοποιημένη, τυπική και ρηχή. Εάν θέλετε να δείτε εξέλιξη στη ζωή σας, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, να ξέρετε ότι πρέπει να δίνετε το παρόν, στην πηγή των εξελίξεων. Αλλιώς με εσωστρεφή διάθεση, θα μείνετε πίσω, ή θα δώσετε χώρο να σας προσπεράσουν.

Τοξότης

Με καλοκαιρινή διάθεση και έφεση να αφήσετε για λίγο πίσω, όλα τα σοβαρά θέματα που έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σας, ένεκα της εποχής που διάγουμε, θα ψάξετε σήμερα για “συνένοχο” με την καλή έννοια για να αποδράσετε, ή αλλιώς, να κάνετε κοπάνα από όλους και από όλα. Στην ίδια ή παρόμοια θέση με εσάς σίγουρα στον κύκλο σας υπάρχουν πολλοί, οπότε βάλτε εσείς μια φωνή, κάντε ένα κάλεσμα και σίγουρα κάποιος θα ανταποκριθεί. Ακόμα και σήμερα εάν δε γίνει κάτι τέτοιο, δρομολογήστε το από τώρα και σκεφτείτε θετικά. Όλα έχουν τα όριά τους κι εσείς δεν αντέχετε άλλο τη μιζέρια που επικρατεί.

Αιγόκερως

Η ζωή το γνωρίζετε καλά, δεν είναι ή άσπρο ή μαύρο, ή το ένα, ή το άλλο. Η ζωή μπορεί να έχει δυσκολέψει γενικότερα την εποχή αυτή που διάγουμε για όλους μας αλλά σίγουρα εξακολουθεί να έχει και όμορφες πτυχές, που καλείστε να τις ανακαλύψετε καθημερινά. Ευτυχώς που από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο κι αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα να εξελίσσονται πιο θετικά. Φαίνεται μάλιστα πως μία είδηση, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα θα σας αναπτερώσει τις προσδοκίες σχετικά με μία εξέλιξη που περιμένατε καιρό. Μείνετε αισιόδοξοι.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/8/2020), θεωρήστε εξαιρετική την εποχή αυτή, στο να διορθώσετε σχέσεις με ανθρώπους που στο παρελθόν είχανε δημιουργηθεί διάφορες καταστάσεις με αποτέλεσμα να υποστούν ρήξεις. Τώρα θα μπορέσετε επικοινωνιακά να διορθώσετε τα πράγματα. Να ξεκινήσετε εκ νέου συνεργασίες που έμειναν στη μέση. Να αναζητήσετε καινούργιους συμμάχους και ανθρώπους που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν τα επόμενα σχέδια ή στόχους σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχτείτε μία άκρως δελεαστική πρόταση, ίσως επαγγελματικής φύσεως, υποσχόμενη πολύ καλών οικονομικών απολαβών.

Ιχθύς

Ξαφνικά κέρδη από ένα λαχείο, ένα έκτακτο μπόνους από τη δουλειά σας, από την εφαρμογή ενός ταλέντου ή μιας δεξιότητας που κατέχετε, είναι πιθανά τις ημέρες αυτές. Κάποια πράγματα που θεωρείτε σημαντικά θα αρχίσουν να δρομολογούνται και θα σας δείχνουν σημάδια πως κινούνται σε θετική τροχιά. Προσπαθήστε να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, όσο κι αν όλα γύρω σας εξελίσσονται με προβληματικούς ρυθμούς. Μην λέτε για παράδειγμα στον εαυτό σας: Θα πάρω αυτή τη δουλειά; Βγάλτε το ερωτηματικό από την πρόταση και νιώστε τη σαν να έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα