Lucien Laviscount: Είναι ο Alfie από το «Emily in Paris» ο επόμενος James Bond;

14:01 2/1/2023 - Πηγή: iPop

From Mr. Paris to Mr. Bond! Αυτή φαίνεται να είναι η τροχιά που θα πάρει η καριέρα του Lucien Laviscount, καθώς έμπιστες πηγές θέλουν τον αγαπημένο ηθοποιό να είναι ο επόμενος 007. Προσωπικά, συμφωνώ απόλυτα με αυτή την εξέλιξη και μπορώ ήδη να τον φανταστώ στον ρόλο!

Ο Βρετανός ηθοποιός, διάσημος για τον ρόλο του στην «Emily in Paris» του Netflix, φημολογείται πως έχει τραβήξει την προσοχή της παραγωγού Barbara Broccoli, η οποία κατέχει τα δικαιώματα

του franchise του James Bond και αναζητά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Daniel Craig.

Από το McBaguette μέχρι το φινάλε… Έχουμε απαντήσεις για όλες τις απορίες σου από την τελευταία σεζόν του Emily in Paris

Lucien Laviscount – Ρόλος James Bond: Όσα αποκάλυψε η παραγωγός

Σύμφωνα με την Daily Mail η δουλειά του Lucien Laviscount στο «EIP», ο οποίος υποδύεται τη σχέση της Emily, τον Alfie, κέντρισε το ενδιαφέρον της παραγωγού και θα ήθελε να τον δει ως τον επόμενο 007.

View this post on Instagram

A post shared by Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Θεωρείται, μάλιστα, ότι βρίσκεται στην ιδανική ηλικία για να υποδυθεί τον James Bond. Άλλωστε, η Barbara Broccoli έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει ο επόμενος ηθοποιός να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα για 15 χρόνια, γεγονός που αποκλείει το πρώην φαβορί Idris Elba, ο οποίος έκλεισε τα 50 του χρόνια τον περασμένο Σεπτέμβριο.

View this post on Instagram

A post shared by Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Emily In Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 4η σεζόν – Ποια θα είναι η υπόθεση και ποιο το πιθανό cast των ηθοποιών;

Φαίνεται, όμως, ότι η συμμετοχή του Lucien Laviscount στο Celebrity Big Brother το 2011 είναι ένα μειονέκτημα για την «υποψηφιότητά του» ως πράκτορας. «Ο Lucien πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Είναι ένας σούπερ ταλαντούχος ηθοποιός, είναι εξαιρετικά όμορφος και τους τελευταίους 18 μήνες έχει κερδίσει πολλούς νέους θαυμαστές, από τότε δηλαδή που συμμετείχε στο Emily In Paris», αναφέρει πηγή στην Daily Mail και προσθέτει: «Οι παραγωγοί του Bond λένε ήδη πως μπορεί να τον δούμε με το σμόκιν του 007. Αλλά, υπάρχει ένα σημείο που κολλάνε, και αυτό είναι το Big Brother. Ο Lucien εμφανίστηκε στο σόου σε μια εποχή που η καριέρα του ως ηθοποιός δεν ήταν τόσο προβεβλημένη όσο τώρα. Η Barbara, πάντως, είναι πολύ γοητευμένη από εκείνον».

View this post on Instagram

A post shared by Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Ας το παραδεχτούμε κορίτσια! Αν ήταν στο χέρι μας να επιλέξουμε, σίγουρα θα διαλέγαμε τον Lucien για τον μεγάλο ρόλο. Είναι όμορφος, κομψός, έχει ταλέντο, αλλά και το…σώμα! Βρείτε μου καλύτερο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Lucien Laviscount: Είναι ο Alfie από το «Emily in Paris» ο επόμενος James Bond; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα