Την προσοχή σας παρακαλώ: Το HBO ετοιμάζει spinoff του Game of Thrones!

20:02 25/1/2021 - Πηγή: iPop

Το 2019 ήταν μια “μαύρη” χρονιά για τους φανς της σειράς, καθώς εκείνο τον Μάιο προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο. Όμως, τώρα μπορούμε να πανηγυρίσουμε καθώς το HBO ετοιμάζει spinoff του Game of Thrones!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, το HBO δημιουργεί μια σειρά prequel του Game of Thrones, The Tales

of Dunk and Egg, με βάση τα μυθιστορήματα του George R. R. Martin. Όπως και η αρχική σειρά, τα επεισόδια διάρκειας μιας ώρας πιθανότατα θα ακολουθούν τους χαρακτήρες Ser Duncan the Tall AKA “Dunk” και Aegon V Targaryen, AKA “Egg”, 90 χρόνια πριν από τα γεγονότα που βλέπουμε στο GoT. Ωστόσο, το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως τα πλάνα του.

Τα νέα φτάνουν σχεδόν δύο χρόνια μετά το τέλος του GoT και εν μέσω της παραγωγής ενός άλλου spinoff, του House of the Dragon. Αυτή επερχόμενη σειρά, που θα προβληθεί το 2022, είναι επίσης ένα prequel, που αυτή τη φορά επικεντρώνεται στη διάσημη οικογένεια Targaryen 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα που φαίνονται στην αρχική σειρά.

Τα σχέδια για αυτήν την σειρά ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά το 2019, οπότε μην περιμένεις ότι το The Tales of Dunk and Egg θα προβληθεί στο άμεσο μέλλον. Με τις καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί σε όλη τη βιομηχανία του κινηματογράφου λόγω της πανδημίας και του χρόνου που απαιτείται για τη δημιουργία μιας τέτοιας παραγωγής, οι φανς της σειράς θα πρέπει να δείξουν υπομονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το HBO είχε σχεδιάσει πέντε σειρές spinoff μετά τις οκτώ σεζόν του Game of Thrones.

Για μια απ’ αυτές, η οποία εστίαζε στην Εποχή των Ηρώων και στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Naomi Watts, ενώ αρχικά είχε δοθεί το πράσινο φως, τελικά τα πλάνα ακυρώθηκαν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Την προσοχή σας παρακαλώ: Το HBO ετοιμάζει spinoff του Game of Thrones! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα