Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1

14:11 25/1/2021 - Πηγή: iPop

Και επισήμως βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1, έπειτα από συμφωνία που έκλεισε με το κανάλι, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Όμως, ποια εκπομπή θα παρουσιάζει;

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν βρίσκεται φέτος στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του Survivor, αφού σε μερικούς μήνες θα γίνει

μπαμπάς με την Χριστίνα Μπόμπα να είναι έγκυος σε δίδυμα. Έτσι, πήρε την απόφαση να μείνει στο πλευρό της και να μην ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, δε θα μας λείψει από τις οθόνες μας, αφού θα τον βλέπουμε στην παρουσίαση ενός άλλου ριάλιτι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο Πρωινό που ανανεώθηκε σήμερα, Δευτέρα, αφού ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Φαίης τηλεοπτικά. Εκεί, έκανε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους δύο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ριάλιτι στο οποίο θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή.

Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει ο Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1;

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο του επαγγελματικό βήμα αλλά και για το γεγονός ότι εντάχθηκε στην οικογένεια του ΑΝΤ1, ανακοινώνοντας επίσημα πως θα είναι ο παρουσιαστής της “Φάρμας”.

Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού και παραγωγού. Μέσα από συζητήσεις που γίνανε και μου έκανε το “κλικ” σχετικά γρήγορα ήταν να έρθω βασικά στον ΑΝΤ1. “Η Φάρμα” είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσω. Βέβαια θα κάνω κι άλλα πράγματα. Έχουμε ήδη κλείσει κι άλλα πράγματα. Έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει με τους φίλους μου εδώ στον ΑΝΤ1…εδώ στον ΑΝΤ1 υπάρχουν στελέχη με τα οποία είμαι φίλος εδώ και χρόνια. Αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια.

Δες όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα