Τα sos tips για να δείχνεις λαμπερή σε κάθε call, είτε στην κάμερα του laptop, είτε του κινητού

19:19 25/1/2021 - Πηγή: iPop

Η νέα πραγματικότητα ισοδυναμεί με νέες ανάγκες. Η κάμερα του laptop ή του κινητού είναι ο πιο κοντινός τρόπος που μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλο. Το ερώτημα, όμως, που τίθεται είναι πώς θα δείξεις λαμπερή στην κάμερα του laptop και του κινητού; Κάμερες οι οποίες αλλοιώνουν, πολλές φορές, την όψη της επιδερμίδας μας. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τον κακό φωτισμό του σπιτιού κάνουν το δέρμα να δείχνει πάντα θαμπό.

Παρακάτω, θα μοιραστώ μαζί σου τα μικρά tips τα οποία είναι game changer και εγγυούνται 100% λάμψη στο επόμενο call από το laptop ή κινητό.

Στρατηγική εφαρμογή highlighter

Αν η πινελιά του highlighter ήταν το τελευταίο βήμα στο μακιγιάζ σου, ήρθε η στιγμή για αλλαγή. Για λάμψη from within, δηλαδή για φυσικά λαμπερό πρόσωπο, προτίμησε ένα υγρό highlighter. Εφάρμοσέ το στην αρχή των ζυγωματικών πριν το ρουζ. Με αυτό τον τρόπο, θα περιορίσεις την υπερβολική γυαλάδα και η επιδερμίδα σου θα ακτινοβολεί από υγεία, χωρίς το μακιγιάζ να δείχνει βραδινό.

Αγαπημένα highlighterΥγρό Ignite Liquified Light Highlighter (acceptance) Becca
Υγρό highlighter Glow Mon Amour Highlighter Drops, no.01, L’Oréal Paris Ξεκούραστο βλέμμα με μία κίνηση

Όχι, δεν θα αναφερθώ στο τέλειο concealer, αλλά στη σωστή σκιά. Μία σκιά σε μπεζ-ροζ υποτόνους και shimmering υφή θα φωτίζει τα μάτια σου. Θα κρύψει τα σημάδια κούρασης που προκαλεί το μπλε φως. Το χρώμα των ματιών θα δείξει πιο λαμπερό και έτσι η κάμερα του laptop ή κινητού θα γίνει σύμμαχος σου. Extra bonus, αυτές οι σκιές είναι πολύ κολακευτικές για όσες φορούν γυαλιά οράσεως.

Αγαπημένες σκιές για να είμαι λαμπερή στην κάμερα του laptop ή κινητούΠαλέτα σκιών με λαμπερές αποχρώσεις, Naked Cherry Palette, Urban DecayΥγρή σκιά, Powder Chromatic Eye Tint, Glaze, Ilia (στην Ελλάδα αποκλειστικά στο In Beauty Pharma)Το ιδανικό για ρουζ για να είσαι λαμπερή στην κάμερα του laptop ή του κινητού

Η επιλογή του ρουζ είναι πολύ σημαντική για την όψη υγείας που αποζητάς. Απόφυγε τους σκούρους τόνους της τερακότας και προτίμησε το συνδυασμό κοραλλί και ροζ. Με αυτήν την επιλογή εξουδετερώνεις το κίτρινο που προκαλείται από το φως του σπιτιού και έτσι είσαι 100% λαμπερή στην κάμερα του laptop ή κινητού.

Αγαπημένα ρουζΡουζ GALifornia, (San Fransisco), Benefit Cosmetics αποκλειστικά στα SephoraΔιάφανο ρουζ Les Beiges Healthy Glow Sheer no.21, ChanelΛαμπερό χαμόγελο στην κάμερα του laptop και κινητούFreePik

Για τα χείλη προτίμησε balmy υφές που κολακεύουν το χαμόγελο σου. Αν, μάλιστα, θέλεις τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά, δώσε βάση στην απόχρωση. Το σάπιο μήλο με μπλε υποτόνους είναι Η ΕΠΙΛΟΓΗ. Τα ψυχρά χρώματα να θυμάσαι ότι δείχνουν τα δόντια πιο λευκά. Κοραλλοκόκκινες ή μπεζ-nude είναι απαγορευτικές για να δείξεις λαμπερή στην κάμερα του laptop και κινητού.

Κραγιόν με σατινέ υφή Rouge D’Armani, no.501, Armani Beauty

Δες τα 4 πράγματα που κάνω πριν τα call, για να δείχνω πιο fresh στην κάμερα του laptop!

View this post on Instagram

A post shared by Maria Deligiannaki (@maria_deligiannaki)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα sos tips για να δείχνεις λαμπερή σε κάθε call, είτε στην κάμερα του laptop, είτε του κινητού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα