Την Πέμπτη συνάντηση Κοντονή με τους ισχυρούς της Super League -Κλιμάκια της FIFA στην Ελλάδα

19:15 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Την Πέμπτη θα τα πουν Κοντονής με Μαρινάκη-Μελισσανίδη και Σαββίδη στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η ώρα της συνάντησης. Την ίδια στιγμή κλιμάκια της FIFA ετοιμάζουν βαλίτσε για Ελλάδα ώστε νε επιλυθεί το θέμα του κυπέλλου.

Τα μεγάλα κεφάλια της Super League θα συναντηθούν με τον υφυπουργό

Αθλητισμού για να συζητήσουν τις αλλαγές που προτείνουν στο ποδόσφαιρο.

Στο ραντεβού οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ πρόκειται να παρουσιάσουν στον Σταύρο Κοντονή όλα όσα συζητήθηκαν στη τρίωρη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου και είχαν αναφερθεί στην αναγκαιότητα να διορθωθεί η εικόνα του ποδοσφαίρου, να αλλάξει η κατάσταση με την διαιτησία, να στηριχθούν οι μικρές ομάδες και να επαναξεκινήσει το κύπελλο.

Να σημειωθεί πως άγνωστο παραμένει αν στην συνάντηση θα παραβρεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος. Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής συνεχίζει τις προσπάθειες να πειστεί και ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού.

Κλιμάκια της FIFA στην Ελλάδα

Κλιμάκια της FIFA ετοιμάζονται να καταφτάσουνσ την Ελλάδα με στόχο την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη FIFA.

Κατά την διαμονή τους στην Αθήνα, πέρα από τις συναντήσεις με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται να συναντηθούν καιμε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή προκειμένου να ενημερωθούν για τους λόγους που υπαγόρευσαν την απόφασή του, αλλά και να προειδοποιήσουν για τις συνέπειες, αν δεν αρθεί η απόφαση.

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Την Πέμπτη συνάντηση Κοντονή με τους ισχυρούς της Super League -Κλιμάκια της FIFA στην Ελλάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα