Την αισοδοξία του για το μέλλον της χώρας εκφράζει από το Άγιον Όρος ο Κ. Μητσοτάκης

12:58 18/11/2016 - Πηγή: iPop

Την αισιοδοξία του αναφορικά με το μέλλον της χώρας αλλά και την βεβαιότητα του πως τελικά θα καταφέρει να βγει από την κρίση εξέφρασε την Παρασκευή ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο Κ. Μητσοτάκης να σημειωθεί, πως την εν λόγω του εκτίμηση την εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε κατά την υποδοχή του στη Μονή Ξενοφώντος, στο Άγιον Όρος.

Στον χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε συγκεκριμένα, πως «Και το Όρος στην υπερ-χιλιετή διαδρομή του, έχει ζήσει

μεγάλες στιγμές, έχει ζήσει δύσκολες στιγμές, και γνωρίζει καλά ότι ο χρόνος θεραπεύει τελικά τα δεινά και πρέπει να είμαστε σε κάθε περίπτωση αισιόδοξοι, με πίστη στις δικές μας εσωτερικές δυνατότητες».

Παράλληλα επισήμανε:

Αυτό το μήνυμα κρατώ από τα λόγια γεμάτα καλοσύνη, με τα οποία μας υποδεχθήκατε. Και θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω για αυτή την υποδοχή. Να γνωρίζετε ότι στο πρόσωπο το δικό μου αλλά και στο πρόσωπο των συνεργατών μου, θα έχετε πάντα έναν αρωγό, έναν πολύ καλό φίλο, όχι μόνο της δικής σας πολύ όμορφης Μονής αλλά και του Αγίου Όρους συνολικά

Να τονισθεί, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διανυκτέρευσε το βράδυ στη Μονή και το πρωί της Παρασκευής παρακολούθησε υπό το φως των κεριών τη θεία λειτουργία.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Την αισοδοξία του για το μέλλον της χώρας εκφράζει από το Άγιον Όρος ο Κ. Μητσοτάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα