Τι πρέπει να τρώνε τα παιδιά για να αυξάνουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο;

08:00 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Νομίζεις ότι οι επιδόσεις ενός μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτώνται από την διατροφή του; Κάνεις λάθος! Η διατροφή του ατόμου επηρεάζει τα πάντα, την υγεία του, την ευτυχία του ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο αφομοιώνει τις νέες πληροφορίες που δέχεται. Ψάξαμε, λοιπόν, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να τρώνε τα παιδιά για να αυξάνουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.

Τροφές που πρέπει να καταναλώνουν τα παιδιά για να αυξάνουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.Καλά λιπαρά: Τα καλά λιπαρά είναι πολύ απαραίτητα
για να λειτουργεί καλά το νευρικό συστήματα του ατόμου και ειδικότερα των παιδιών. Τα Ω3 λιπαρά που βρίσκονται κυρίως στο σολομό και στα θαλασσινά και στους ανάλατους ξηρούς καρπούς οξύνουν τη μνήμη και βοηθούν στην καλύτερη και πιο γρήγορη αφομοίωση των πληροφοριών που δέχεται ο εγκέφαλος την ώρα της διδασκαλίας.Υδατάνθρακες: Οι υδατάνθρακες βοηθούν στην συγκέντρωση και αυξάνουν στην πνευματική διαύγεια. Πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε γεύματος με σκοπό τα παιδιά να εξασφαλίζουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία που αυτοί προσφέρουν.Καθαρή πρωτεΐνη: Κάθε ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργήσει σωστά και φυσικά να αναπτυχθεί χρειάζεται πρωτεΐνη. Επίσης η πρωτεΐνη βοηθά στο να λειτουργεί καλά το νευρικό σύστημα οπότε είναι μια αναγκαία τροφή ειδικά σε περιόδους ανάπτυξης και μάθησης.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Τι πρέπει να τρώνε τα παιδιά για να αυξάνουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα