Monster Snack το απόλυτα τρομακτικό, πολύχρωμο ατελείωτο κυνηγητό!

14:31 2/8/2014 - Πηγή: iPop

Ο ήρωας σου είναι ο Monsieur LeCroque και μαζί του θα βρεθείς στο Monster Snack το απόλυτα τρομακτικό, πολύχρωμο ατελείωτο κυνηγητό!

Δεν υπερβάλουμε, το Monster Snack είναι ένα ατελείωτο κυνηγητό στο οποίο πρέπει να βοηθήσεις τον ήρωα σου να σωθεί ενώ τρέχει και διαπερνά παράξενες χώρες με τρελές ταχύτητες. Για να βοηθήσεις τον Monsieur LeCroque χρειάζεται ευστροφία και καλά αντανακλαστικά ώστε με τα κατάλληλα καύσιμα να μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανή την ενέργεια του

πυραύλου σου … εκτός και αν θέλεις να γίνεις snack για τον πεινασμένο Gaspaude, το πιο «χαριτωμένο» τέρας του παιχνιδιού!

Το Monster Snack έχει καρτουνίστικα και ζωντανά γραφικά, και απευθύνεται στους παίκτες που ψάχνουν συγκίνηση και δράση στα παιχνίδια!

Τρέχοντας με τον πύραυλο σε τελικές ταχύτητες ακόμα και ένα λάθος είναι αρκετό για να διαταράξει και να τερματίσει το ταραχώδες ταξίδι σου! Ακόμα και ένα λάθος tap στην οθόνη μπορεί να σου κοστίσει!

Όπως λένε οι app developers η μοναδική, ίσως, παρενέργεια από το παιχνίδι είναι η εμφάνιση μίας ασυνήθιστης αγάπης για τους κροκόδειλους!

Βασικά Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού! Πολυδιάστατο gameplay με δράση Challenges προσοχή και ακρίβεια Υψηλό επίπεδο δυσκολίας Συλλεκτικά power-ups Leaderboard με το σκορ και στατιστικά Αστείοι χαρακτήρες Simple tap & swipe controls Αυτόματος συγχρονισμός μεταξύ των iOS συσκευών σου

Το Monster Snack είναι ένα παιχνίδι το οποίο διατίθεται δωρεάν με in-app-αγορές (ΙΑΡ). Οι μελλοντικές ενημερώσεις προβλέπεται να περιλαμβάνουν: την εισαγωγή νέων playable και μη playable χαρακτήρων, αξεσουάρ και customization, νέα power-ups, περισσότερα στάδια και τέρατα, καθώς και στοιχεία κοινωνικού gameplay.

The post Monster Snack το απόλυτα τρομακτικό, πολύχρωμο ατελείωτο κυνηγητό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα