Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (23/3/2017)

06:10 23/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα ενδείκνυται για εσωτερικές αναζητήσεις και ευρύτερες ανασκοπήσεις. Κλείσου λίγο στον εαυτό σου και προσπάθησε να καταλάβεις τι δεν κάνεις σωστά και δεν σε ικανοποιούν οι συνθήκες της ζωής σου. Φρόντισε λοιπόν να αλλάξεις τακτική και μεθόδους, προκειμένου να απαλλαγείς από καθετί που σε δυσαρεστεί και σε κρατάει στάσιμο. Αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να είσαι πιο ήρεμος. Κάποια μικροεμπόδια που ίσως επιμείνουν λίγο παραπάνω, μη σε απασχολούν, αφού σύντομα θα τα υπερπηδήσεις.

Ταύρος

Η επαναστατική σου διάθεση σήμερα, σε συνδυασμό με τις θετικές επιρροές των

αστρολογικών όψεων, σου δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να προβείς σε εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές, που θα αλλάξουν τις συνθήκες τις ζωής σου προς το καλύτερο. Έχεις καθαρό μυαλό και σωστή κρίση, γεγονός που σε βοηθάει να αναγνωρίσεις και να αξιοποιήσεις όλες εκείνες τις ευκαιρίες που θα σε ωφελήσουν μελλοντικά.

Δίδυμοι

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στην υλοποίηση νέων στόχων, που καιρό σχεδίαζες. Έχεις κάθε πιθανότητα να τα καταφέρεις, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Παράλληλα, μην παραλείπεις να βρίσκεις χρόνο να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι, γιατί όχι μόνο το έχεις ανάγκη, αλλά το αξίζεις κιόλας.

Καρκίνος

Συνειδητοποιείς ότι η κρίση σου μέχρι τώρα δεν ήταν σωστή και αναθεωρείς τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Έτσι, ξέρεις ακριβώς τι γίνεται στη ζωή σου και κάνεις σωστές σκέψεις και ενέργειες. Τα καταφέρνεις μια χαρά, οπότε συνέχισε έτσι και μην κάθεσαι λεπτό.

Λέων

Το επικοινωνιακό κλίμα της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις κάθε τύπου, για να γλυτώσεις από παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Φρόντισε να περιτριγυρίζεσαι από λίγα άτομα, με τα οποία ξέρεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς, και βρες την ευκαιρία να ζητήσεις συμβουλές για το πώς θα διαχειριστείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σχέδιά σου.

Παρθένος

Η στάση σου απέναντι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αλλά και στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, είναι πολύ αρνητική. Βλέπεις τα πράγματα πολύ χειρότερα απ’ ό,τι είναι και πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, ενώ από την άλλη αρνείσαι πεισματικά την όποια βοήθεια σου προσφέρουν αυτοί που σε νοιάζονται. Διόρθωσε γρήγορα τη συμπεριφορά σου, γιατί εσύ ο ίδιος δυσκολεύεις τη ζωή σου.

Ζυγός

Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ μπερδεμένες, ενώ λάθη του παρελθόντος φέρνουν στην επιφάνεια δυσάρεστες συνέπειες. Καλά θα κάνεις λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα και να κλειστείς στον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις. Έτσι, όχι μόνο θα αποφύγεις τα χειρότερα, αλλά θα βρεις και την ευκαιρία να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να δεις πού βαδίζεις.

Σκορπιός

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ώστε να κάνεις όλες τις αλλαγές που καιρό τώρα σκέφτεσαι και που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, οπότε μην επιτρέψεις σε τίποτα και κανέναν να σε πτοήσει.

Τοξότης

Η στασιμότητα που επικρατεί στη ζωή σου γενικότερα σε εκνευρίζει και σε δυσαρεστεί. Μην περιμένεις όμως να αλλάξουν από μόνα τους τα πράγματα και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Με σιγουριά και θετική διάθεση, κάνε αλλαγές που θα φέρουν νέα δεδομένα, τα οποία θα σε ικανοποιούν.

Αιγόκερως

Σήμερα τα πράγματα στη ζωή σου θα κυλήσουν ήρεμα και ομαλά, οπότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, που θα σε ξεκουράσουν και θα σε ανανεώσουν. Έχεις ασχοληθεί πολύ με ξένα ζητήματα, οπότε δικαιούσαι τώρα να δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και να διεκδικήσεις με αποφασιστικότητα όσα έχεις ανάγκη.

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά, γεγονός που δε σε αφήνει να κρίνεις σωστά κάποια πράγματα. Το πρόβλημα είναι κυρίως στο μυαλό σου, αφού μεγαλοποιείς τα προβλήματα και πελαγοδρομείς σε καταστάσεις, που δε θα έπρεπε να σε αγχώνουν τόσο. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως που σε πίεζαν, δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους και αυτό σε ανακουφίζει.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται άκρως θετική και αισιόδοξη. Έχεις τρομερή ενέργεια και ζωντάνια, γεγονός που σε βοηθάει να εκμεταλλευτείς κάθε αδρανή προοπτική βελτίωσης που υπήρχε. Είσαι συγκεντρωμένος και ήρεμος και τακτοποιείς χωρίς άγχος και πανικό τα προβλήματά σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (23/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα