Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/7/2017)

06:10 13/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Τα πράγματα πάνα ολοένα και καλύτερα για το ζώδιό σου, φίλε Κριέ. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις με επιτυχία και να υλοποιήσεις όσα σκέφτεσαι με αποτελεσματικότητα. Οι ευκαιρίες θα σου δοθούν αρκεί εσύ να είσαι έτοιμος να κινητοποιηθείς και να φερθείς με ευελιξία και εξυπνάδα. Να έχεις στο νου σου ότι μοναδικό εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Καμιά φορά οι ανησυχίες μας είναι τόσο έντονες που είναι ικανές να μας παραπλανήσουν και να μας μπερδέψουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και μάλιστα κάνει τους ανθρώπους να φάσκουν και

να αντιφάσκουν ανάλογα με τα οφέλη που έχουν να αποκομίσουν. Στο παρελθόν εισέπραξες πολλές αντιδράσεις και κάποιοι φρόντισαν να σου βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Σήμερα το σκηνικό είναι διαφορετικό και θα δεις τα ίδια πρόσωπα να θέλουν να σε προσεγγίσουν με μια πιο θετική διάθεση. Είναι ,όντως, περίεργο. Καλό είναι να είσαι πολύ επιφυλακτικός και να σκεφτείς πολύ αν αξίζουν μια ευκαιρία. Μήπως τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ;

Δίδυμοι

«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη», λέει η γνωστή παροιμία, φίλε Δίδυμε. Αυτό σημαίνει ότι ο μεγάλος όγκος καθημερινών υποχρεώσεων έχουν ως αποτέλεσμα να κουραστείς και να καταπονηθείς υπερβολικά. Προκειμένου να αντισταθμίσεις τις συνέπειες της έντονης κούρασης , καλό είναι να σκεφτείς τρόπους που σε κάνουν να χαλαρώνεις και να περνάς καλά. Προσπάθησε να τους εντάξεις στην καθημερινότητά σου και θα δεις τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα.

Καρκίνος

Κάθε μεγάλη προσπάθεια έχει πολλές πιθανότητες να σε οδηγήσει στην επιτυχία, φίλε Καρκίνε. Αυτό ακριβώς βιώνεις και εσύ, καθώς έχεις αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και έχεις κάνει πολύ κόπο για να φτάσεις εδώ που βρίσκεσαι τώρα. Αφέσου και ζήσε το όσο μπορείς. Οι επιτυχίες είναι για να μας ανεβάζουν και να μας εμψυχώνουν. Μη χαλάς τη στιγμή!

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η ζωή είναι δική σου και αυτός που αποφασίζει για αυτήν είσαι μόνο εσύ. Να το θυμάσαι αυτό όταν θα υπάρξουν τρίτοι που θα προσπαθήσουν να εμπλακούν στη ζωή σου παίρνοντας τον έλεγχο. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σε κατευθύνει. Μπορείς να ζητήσεις την άποψη ανθρώπων που εμπιστεύεσαι αλλά μέχρι εκεί. Η τελική απόφαση θα είναι δική σου. Αναρωτήσου τι θέλεις και κάνε τα σχέδιά σου που θα σε οδηγήσουν στον τελικό σου στόχο. Καλή επιτυχία!

Παρθένος

Πάτησε στα πόδια σου και ανάλαβε τις ευθύνες, αγαπητέ Παρθένε. Είναι εύκολο να μεταφέρεις τις ευθύνες ή να βάζεις κάποιον άλλον μπροστά όταν βρίσκεις τα δύσκολα. Μη συνεχίζεις να το κάνεις άλλο αυτό, μιας και δεν θα σε οδηγήσει κάπου αυτή η νοοτροπία. Έχεις όλα στοιχεία που χρειάζονται για να προσπαθήσεις μόνος σου και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Ζυγός

Η θέση των πλανητών ,αγαπητέ Ζυγέ, ωθούν υποθέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος να μπερδευτούν με το παρόν σου. Θα διαπιστώσεις πως με κάποιο τρόπο ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση προσπαθεί και πάλι να μπει στη ζωή σου. Συνήθως, ό,τι ολοκληρώνεται είναι καλό να μένει ως έχει και να μην το αναμοχλεύεις. Αν πάλι, θεωρείς ότι υπάρχει λόγος να ξανανοίξεις το ίδιο κεφάλαιο , αυτό το ξέρεις εσύ και μόνος σου θα αποφασίσεις. Σε κάθε περίπτωση να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό είναι να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου, που σε συνδυασμό με την άσχημη ψυχολογία σου οδηγούν σε πράξεις και λόγια που πληγώνουν άτομα που αγαπάς. Στέκεσαι επικριτικός απέναντί τους και δεν κάνεις τίποτα για να το κρύψεις. Σκέψου, λοιπόν, πόση ζημιά μπορεί να σου κάνει η στάση αυτή , αφού μόνο όφελος δεν δημιουργεί ,είτε σε εσένα, είτε στα άτομα τα οποία κρίνεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μάζεψε τα κομμάτια σου, βγες από τη θέση του θύματος και ξεκίνα οργανώνεις το μέλλον σου. Ναι, υπάρχουν εκκρεμότητες που σε κρατάνε πίσω ή καταστάσεις που σε πληγώνουν, όμως μην τα αφήνεις άλλο να κυριαρχούν στη ζωή σου. Είναι στο δικό σου χέρι να διαλέξεις τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις : είτε αφήνεσαι έρμαιο των καταστάσεων γεμάτος αυτολύπηση, είτε κάνεις τα βήματά σου όπως τα θέλεις με θάρρος και δύναμη.

Αιγόκερως

Η θετική εντύπωση που έχεις δημιουργήσει σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου, θα σε βοηθήσουν έτσι ώστε να καταξιωθείς σε κομμάτια της ζωής σου που δεν είχες κατά νου. Είσαι άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες και πάθος για επιτυχία, δύο στοιχεία που θα σε αναδείξουν και θα σε ωθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να συμβεί στη ζωή σου και σχετίζεται με μια υπόθεση που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Υπάρχουν δεδομένα που θα βγουν στο φώς και θα σε κάνουν να δεις πολύ διαφορετικά ένα συγκεκριμένο θέμα που έχει βαρύνουσα σημασία στη ζωή σου. Εσύ θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με θάρρος και δυναμισμό, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, έχουν μεσολαβήσει πράγματα στη ζωή σου που σε έχουν κάνει να χάσεις τη σειρά και την ισορροπία σου. Προκειμένου να επανέλθεις σε μια φυσιολογική κατάσταση για τα δεδομένα σου, χρειάζεται στρατηγική και πειθαρχεία. Στην προσπάθειά σου αυτή να είσαι δυναμικός και με θετική διάθεση. Αν θέλεις άφησε και τους δικού σου ανθρώπους να σε στηρίξουν σε όλο αυτό. Έχουν κάθε καλή πρόθεση.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα