Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (10/5/2017)

07:29 10/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Τον τελευταίο καιρό σε απασχολούν πολλά ζητήματα εκ των οποίων κάποια προσπαθείς να τα λύσεις δίχως αποτέλεσμα. Δεν είναι αναγκαστικό να βρεις όλες τις λύσεις άμεσα αλλά με συγκροτημένο νου να τα αντιμετωπίσεις μεθοδικά. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Μην βλέπεις τα πράγματα μονοδιάστατα, υπάρχουν λύσεις!

Ταύρος

Σήμερα φαίνεται ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις όποια δυσκολία και απρόοπτο μπορεί να προκύψει. Μην κάνεις πίσω νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τη δυνατότητα, αλλά και την ικανότητα να υλοποιήσεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και να λύσεις πολλά

εκ των προβλημάτων σου.

Δίδυμοι

Διανύεις ένα διάστημα στη ζωή σου κατά το οποίο εκπλήσσεσαι θετικά από κάποια γεγονότα. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για αυτό προχώρα μπροστά. Έχει έρθει η ώρα να κάνεις πραγματικότητα πολλούς από τους στόχους που κατά περιόδους έχεις θέσει στη ζωή σου.

Καρκίνος

Σήμερα θετικά και αρνητικά γεγονότα εναλλάσσονται έχοντας ως αποτέλεσμα ανάμεικτα συναισθήματα. Αυτό που οφείλεις να πράξεις είναι να ανακαλύψεις αυτό που σε ταλαιπωρεί και να μην του επιτρέψεις να σε καταβάλλει. Εξάλλου δείχνεις ικανός να προσαρμόσεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Λέων

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Την ίδια στιγμή όμως, προβληματίζεσαι και με περαιτέρω ζητήματα για τα οποία καταναλώνεις πολύτιμη ενέργεια και σε κουράζουν. Η σημερινή μέρα θα σου δώσει αρκετά θέματα για να επιλύσεις, θα σε εξοπλίσει όμως και με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να τα δαμάσεις. Προχώρα λοιπόν συγκροτημένα, ψύχραιμα και με πρόγραμμα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίζεις τα θέματα με τον τρόπο που θες.

Παρθένος

Μπορεί την τελευταία περίοδο πολλά ζητήματά σου να μην πήγαν με τον τρόπο που τυχόν θα ήθελες, σήμερα όμως πρέπει να έχεις το νου σου, διότι θα προκύψουν ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην επιτρέψεις σε τίποτα να σταθεί τροχοπέδη στην ανοδική πορεία σου.

Ζυγός

Σήμερα προσπάθησε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος, διότι θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στο περιβάλλον που σε περιτριγυρίζει. Βάλε όρια και τάξη σε ό,τι σε δυσκολεύει. Δώσε προτεραιότητες και όλα θα πάνε καλύτερα.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις διάφορους προβληματισμούς και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με νηφαλιότητα τι σε συμφέρει καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό είναι ανεκτίμητο και σπουδαίο….

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να λύσεις διάφορα προβλήματα με τη δική τους συμβουλή και προτροπή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου για τις επόμενες μέρες οι οποίες θα είναι καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία σου.

Αιγόκερως

Η ενεργητικότητα και η συνεχή σου δραστηριοποίηση είναι οι δύο συνιστώσες που θα πρέπει να βάλεις μπροστά, γιατί αυτές είναι σημαντικές για την επιτυχία σου. Αυτό σε χαροποιεί και είναι ο προπομπός σου για την δύσκολη συνέχεια που θα αντιμετωπίσεις σε πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα έμοιαζαν άλυτα.

Υδροχόος

Τα νέα είναι πολύ καλά σήμερα φίλε Υδροχόε. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δείξουν ότι όποιος έχει υπομονή και επιμονή στο τέλος βγαίνει νικητής. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των δικών σου ανθρώπων που σε συμβουλεύουν να τα παρατήσεις.

Ιχθείς

Σήμερα είναι καλή μέρα να κάνεις συμβούλιο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε οι αναπάντεχες καταστάσεις που θα συμβούν αυτή τη μέρα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις για το επόμενο διάστημα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (10/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα