Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/8/2014)

09:31 29/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμη και κάποιες ευκαιρίες. Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα δεχθούν κραδασμούς. Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα.

Ταύρος

Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε για την προώθηση της δουλειάς σας, στους ανώτερους σας. Να ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Προσέξτε

να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες . Σχέδια για το μέλλον θα σας χαροποιήσουν.

Δίδυμοι

Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Θα πρέπει όμως να στηριχτείτε γερά στα πόδια σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που κατά καιρούς σας πιάνουν και μετά να προχωρήσετε. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να καλύψετε έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ. Φανείτε συνεπείς και αφοσιωθείτε στη δουλειά για να έχετε έναν καλό απολογισμό.

Καρκίνος

Αισθηματικά θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Από την μια παρουσιάζονται κάποιες δελεαστικές ευκαιρίες ή προοπτικές και από την άλλη συμβαίνουν ανατροπές που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Αρκετοί από εσάς, θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον . Δεν αποκλείετε να προκύψουν και κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις οι οποίες θα σας γεμίσουν άγχος και στρες.

Λέων

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον . Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας, μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις μέσα από την αμοιβαία κατανόηση και τον διάλογο.

Παρθένος

Κινηθείτε συντηρητικά και αποφύγετε κάθε καινούργια κίνηση σε οικονομικά θέματα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα.

Ζυγός

Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Σκορπιός

Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές αυτό το διάστημα αρκεί να το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Παράλληλα θα αναζητήστε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία έχετε καιρό να δείτε και θα αναθερμάνετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

Τοξότης

Σήμερα θα σας βοηθήσουν ηθικά και πρακτικά, πρόσωπα από το στενό σας φιλικό περιβάλλον . Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και περιοριστείτε σε αυτά που ήδη έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλλήματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εφαρμόσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να θωρακίσετε την υγεία σας.

Αιγόκερως

Ένα παρασκήνιο είναι πολύ πιθανόν να κινείτε σε βάρος σας. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και προσήλωση στους στόχους σας, θα κερδίσετε την επιτυχία . Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ενδέχεται να αναπτύξετε κάποια σχέση κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων σας. Στα οικονομικά σας είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές.

Υδροχόος

Ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα σας πλησιάσει περισσότερο…. Κινηθείτε με διαλλακτικότητα προκειμένου να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς.

Ιχθείς

Κάντε υπομονή και σύντομα οι όποιες αντιξοότητες μπορεί να βιώνετε, θα πάρουν τέλος. Αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια οικονομικής φύσεως και μην προβείτε σε επενδύσεις ή οικονομικούς διακανονισμούς. Δείξτε προσοχή γύρω από θέματα οικονομικά, που αφορούν φορολογικά, δάνεια ή κληρονομικά. Διαφυλάξτε τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα