Μικρότερη αυτή ή μικρότερος εγώ;

19:31 28/8/2014 - Πηγή: iPop

Ξέρω πως είναι μεγάλη απορία για τον αν πρέπει να είναι «μικρότερη αυτή ή μικρότερος εγώ» για να πετύχει η σχέση και να έχεις αυτά που θες αλλά η απόφαση είναι δύσκολη.

Μικρότερη αυτή!

Θετικά: Όταν είναι εκείνη μικρότερη έχεις στα υπέρ σου την μεγαλύτερη εμπειρία και πως μπορείς να την εντυπωσιάσεις πιο εύκολα απ’ότι μία συνομήλικη ή ακόμα και μεγαλύτερη. Μόνο και μόνο που ένας μεγαλύτερος από εκείνη θέλει να κάνει κάτι μαζί της, την έχει ενθουσιάσει απίστευτα. Ένα ακόμα θετικό της σχέσης με μικρότερη

κοπέλα είναι πως θα σε ανανεώνει συνέχεια! Εκεί που είχες συνηθίσει να είσαι με την εκάστοτε σχέση σου στον καναπέ και να βλέπετε ταινίες, η μικρούλα θα σε ξεσηκώσει για το τελευταίο πάρτι στο τάδε μαγαζί και το σούπερ νέο beach bar στη δείνα περιοχή! Φυσικά, το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι σε παρασύρει στους ρυθμούς της τρέχουσας εποχής! Σου μαθαίνει τα νέα trends και κόλπα της τεχνολογίας! Δεν θα μπορούσαμε να μην σου πούμε ότι έχοντας σχέση με μία μικρότερη, ανεβάζεις τις μετοχές σου στο χρηματιστήριο των σχέσεων και κάνεις τους υπόλοιπους άνδρες της παρέας να σε φθονούν!

Αρνητικά: Το θέμα όμως είναι πως δεν θα υπάρχει η κατάλληλη συνεννόηση μαζί της λόγω της διαφοράς στην ηλικία. Έχει μεγαλώσει σε άλλη γενιά, με άλλα πρότυπα, διαφορετικές συνήθειες και θέλω. Αργά η γρήγορα θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο εμπόδιο, που λέγεται ασυμφωνία χαρακτήρων. Επίσης, κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι αντοχές σου να βγαίνεις σε κλαμπάκια και να χορεύεις το νέο χιτ της Σακίρα! Το συκώτι σου θα πει όχι στο τελευταίο σφηνάκι και εκείνη θα αρχίσει να κοιτάει τον συνομήλικο της που έχει φουλ αποτρίχωση και πίνει λες και αύριο θα κλείσουν όλα τα αποστακτήρια του κόσμου! Και φυσικά εσύ μπορεί (λέμε ΜΠΟΡΕΙ μην το πάρεις προσωπικά) να σου γυρίσει ο διακόπτης και να θέλεις κάτι πιο σοβαρό, οικογένεια, παιδιά, σκυλιά και εκείνη δεν θα μπορεί να στο προσφέρει!

Μικρότερος εγώ!

Θετικά: Λες σε όλους σου τους φίλους ότι είσαι με μεγαλύτερη και εκείνη σε αναγάγουν σε Θεό τους! Επίσης αποκτάς εμπειρία! Έχεις δει την ταινία ο πρωτάρης; Κάπως έτσι θα είσαι και εσύ! Δεν το λες και άσχημο! Τέλος, αν η μεγαλύτερη σου δεν είναι από εκείνες που σου αναφέραμε παλαιότερα, θα καταφέρει να σου ανοίξει το μυαλό και να σου δείξει ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από τα ποτά και τις μηχανές.

Αρνητικά: Επιστροφή στα θρανία, Κ. Τελειόφοιτε. Εκεί πλέον δεν είσαι ο Playmaker στο παιχνίδι. Την μπάλα την κατεβάζει εκείνη στο γήπεδο και αποφασίζει που θα πάει και ποιος θα σκοράρει. Γνωρίζεις πολύ καλά, αν όχι τότε μάθε το σιγά σιγά, πως εάν μια γυναίκα θέλει να γίνει κάτι, αργά ή γρήγορα θα γίνει. Όταν η εμπειρία σου είναι λιγότερη και εκείνη έχει κάνει κουμάντο άντρες βετεράνους, δεν νομίζω πως το «ψάρι» του στρατοπέδου θα την κάνει να λυγίσει.

Συμπέρασμα!

Αν θες να γίνεις μαθητής και να σε δασκαλέψει μια γυναίκα, βρες μια μεγαλύτερη. Αν θες να κάνεις εσύ κουμάντο και να γίνεις δάσκαλος βρες μια μικρότερη. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, βρες μια λοσιόν για τα χέρια. Θα την χρειαστείς.

The post Μικρότερη αυτή ή μικρότερος εγώ; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα