Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (28/10/2014)

09:01 28/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η σημερινή ημέρα αλλά και το επόμενο διάστημα της εβδομάδας απαιτεί την προσοχή σας και τον αυτοέλεγχο σε ύψιστο βαθμό. Η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Άρη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα θέματα της καριέρα σας, σας δημιουργεί εκνευρισμό και μια τάση να θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πάντα αμέσως – ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα προχωρήσετε σε ρήξη σχέσεων και συνεργασιών.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή

σε σύνοδο με την Λίλιθ και τρίγωνομε τον Ποσειδώνα το παρελθόν σας φαίνεται πολύ γοητευτικό και ίσως κάποιες αναμνήσεις από σχέσεις που είχαν πολύ πάθος να γίνονται πια βασανιστικές. Θέλετε να ξεσπάσετε ερωτικά και αν δεν μπορέσετε θα βιώσετε μεγάλη πνευματική και ψυχική ταραχή.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής πραγματοποιεί άκρως ερωτικές όψεις που σας καλούν να ασχοληθείτε επειγόντως με τον έρωτα σε κάθε επίπεδο. Είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξετε να συναντήσετε ανθρώπους που κάποτε αγαπήσατε. Έχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και είστε αρκετά αφηρημένοι με δεδομένο ότι νιώθετε μια γενική αναστάτωση από την ανάγκη σας να κινηθείτε στον τομέα του έρωτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συναντάει με σύνοδο τον Άρη και αυτό σημαίνει ότι από την μια θα έχετε αρκετά νεύρα, από την άλλη κινητοποιήστε πολύ σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και γενικά με τον επαγγελματικό σας χώρο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα σας φέρνει πολύ μεγάλη γοητεία και κινείστε πολύ ερωτικά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να είστε διακριτικοί και να μην πονέσετε τους άλλους φλερτάροντας πολλαπλά.

Λέων

Οι καλές επιρροές από τον Ήλιο θα σας κρατήσουν σχετικά προστατευμένους από την δύσκολη και επικίνδυνη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τα θέματα της υγείας σας αλλά και να δώσετε σημασία στην κάθε σας κίνηση, υπάρχει έντονος κίνδυνος ατυχήματος. Πρέπει να έχετε εστιασμένη την προσοχή σας και να μην κάνετε τίποτα μηχανικά.

Παρθένος

Η ημέρα σας είναι έντονα ερωτική με τηνΛίλιθ από τον Ζυγό να συναντάει τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο. Όλο σας το είναι δίνεται σε μια ισχυρή παρόρμηση να συναντήσετε ανθρώπους που αγαπάτε ή που αγαπήσατε κάποτε παλιά. Η ημέρα είναι εξαιρετική για να πραγματοποιήσετε μια πολύ θεαματική επανασύνδεση με μια παλιά σας σχέση ή για να αναζωπυρώσετε τοπάθος σας με τον σύντροφό σας.

Ζυγός

Μια όμορφη και ζεστή μέρα, θα σας επιτρέψει να ξεκουραστείτε από τις εντάσεις που έχετε περάσει τον τελευταίο καιρό. είναι πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε γιατί κάποιος δικός σας άνθρωπος χρειάζεται την βοήθειά σας. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τον σύντροφό σας και να μην δίνετε την εντύπωση ότι αδιαφορείτε. Οικονομικά δεν έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε ακόμα, παρά τις φιλότιμες εργασιακές προσπάθειες.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι πολύ επικίνδυνη. Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας συναντάει τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Άρη, σε όψη συνόδου στον Αιγόκερω, που για εσάς αντιπροσωπεύει τον 3ο Οίκο, δηλαδή τηνεπικοινωνία και όλο το πλέγμα των εξωτερικών σας σχέσεων. Νεύρα και αποκαλύψεις, σκάνδαλα και εκνευρισμός μπορούν να βλάψουν την εικόνα σας αν δεν προσέξετε τις κινήσεις σας. Μην μιλάτε και μην αποκαλύπτετε τίποτα σε κανέναν, ακόμα και σε αυτούς που κανονικά τους

Τοξότης

Το γεγονός ότι ο Άρης θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 2ο Οίκο σας θα σας προκαλέσει νεύρα και ταραχή στον οικογενειακό σας χώρο. Καλό είναι να μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα θα ακούσετε σήμερα, οι άλλοι θα έχουν μια τάση να λένε βαριές κουβέντες κι εσείς όμως το ίδιο. Πόθοι και ζητήματα άλυτα α έρθουν στην επιφάνεια μειώνοντας την ζωτικότητά σας.

Αιγόκερως

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και σήμερα και όλο το υπόλοιπο της εβδομάδας. Το γεγονός ότι στο ζώδιό σας συμβαίνει ησύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα σας βρίσκει στην καρδιά της προσωπικότητάς σας και με δεδομένο ότι ο κυβερνήτης σας οΚρόνος είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε, ειδικά αν έχετε ανώτερη θέση στην εργασία σας, προσέξτε τα μυστικά σας και κρατείστε αποστάσεις από θυμούς και υπερβολές.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία με ανθρώπους που ήταν κοντά σας και πιο παλιά. Γενικά έχετε την τάση να δίνετε δεύτερες ευκαιρίες, τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ασχολίες. Με την βοήθεια του Ουρανού πραγματοποιείτε πολλά από τα σχέδιά σας, όμως η αντίθεση Ουρανού – Ερμή σας ταλαιπωρεί ακόμα, σας στερεί έσοδα και σας γεμίζει άγχος .

Ιχθείς

Το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας έχει άριστη όψη εξαγώνου με τον Ήλιο και την Σελήνησας δημιουργεί και συναισθηματική ασφάλεια και σας προτρέπει να κάνετε πολλά σε επίπεδο εργασίας. Είστε γοητευτικοί και μπορείτε να πείσετε τους άλλους και για τα συναισθήματά σας και για τις ικανότητές σας. Καλό είναι να φυλάξετε κάποια μυστικά σας πιο προσεκτικά για να μην σας βλάψουν αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (28/10/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα