Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/9/14)

09:01 25/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με τον Πλούτωνα να έχει γυρίσει ορθός στον 10ο οίκο σας αντιμετωπίζετε πολλές αποκαλύψεις στον εργασιακό σας χώρο αλλά και γενικά σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξή σας ως άνθρωποι. Είναι μια μέρα που έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τα βήματά σας, έχοντας πια πλήρη εικόνα των δεδομένων και ξέροντας ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας και ποιοι σας εμπαίζουν.

Ταύρος

Μια πολύ δυνατή ημέρα, με τον Ερμή να σας στέλνει καλές και ερωτικές δονήσεις, και που είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε με ανθρώπους που σας συνέδεαν στο παρελθόν πολύ στενοί δεσμοί . Είναι πιθανόν να σκεφτείτε ένα ταξίδι

που θα σας ωφελήσει, ή θα σας φέρει κοντά σε αποκαλύψεις και μυστικά που αφορούν την οικογένειά σας.

Δίδυμοι

Μια νέα ερωτική περιπέτεια είναι στα σκαριά και σας έχει πιάσει αδημονία. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων αντιμετωπίζετε διλλήματα, μιας και ο Πλούτωνας ορθός στον 8ο Οίκο σας θα σας βάλει να αναθεωρήσετε πολλές από τις μόνιμες σχέσεις σας και να πάρετε αποφάσεις που ίσως και να σας πονάνε. Αν φερθείτε με διπλωματικότητα θα πάρετε αυτά που θέλετε χωρίς να σπάσετε τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα και η αντίθεση της Σελήνης πάλι με τον Ουρανό σας φέρνουν μια δύσκολη ημέρα στο κατώφλι σας. Έχετε την ευκαιρία να δείτε πολύ καθαρά τι θέλετε, αλλά δεν πρέπει να αφεθείτε πάλι σε θυμούς και ατέρμονες συζητήσεις για το παρελθόν . Η Σελήνη θα σας σταματήσει από πιθανές απότομες αλλαγές που θα θέλετε να κάνετε και αυτό τελικά θα είναι για καλό.

Λέων

Με τον Ερμή να ετοιμάζεται να έρθει στον 4ο Οίκο σας έχετε πολλά να πείτε με τους δικούς σας, με την οικογένειά σας και με ανθρώπους με τους οποίους σχετιζόσασταν στο παρελθόν . Φανείτε διαλλακτικοί γιατί πιθανόν να ανακινηθούν θέματα που σχετίζονται με παλιές παρεξηγήσεις και απωθημένα. Η ερωτική σας ζωή από την άλλη σας γεμίζει χαρά και έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε ένα καυτό βράδυ.

Παρθένος

Ο Ερμής, αν δεν τον χαλιναγωγήσετε θα σας δώσει πολύ δύσκολα μηνύματα. Βέβαια αυτή τη στιγμή είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που αυξάνει τον ρομαντισμό σας, σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και γενικά σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα . Αλλά καμία απόφαση που θα λάβετε αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να θεωρηθεί οριστική, μπορεί σύντομα να ανακαλύψετε πως έχετε κάνει λάθη .

Ζυγός

Δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στα εργασιακά, και μάλιστα σε μοτίβα που τα έχετε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, σας κουράζουν και σας κάνουν να χάνετε την ζωτικότητά σας. Σας φαίνεται πως η καθημερινότητα ανακυκλώνεται και θα θέλατε να δραπετεύσετε, αλλά δυστυχώς έχετε πολλές υποχρεώσεις και καθόλου χρόνο! Ηρεμήστε και ανασυγκροτηθείτε, δείτε την δουλειά σας ζεστά και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Με τον Πλούτωνα ορθό και με τον Ερμή να σας φλερτάρει πια καθαρά έχετε μια μέρα γεμάτη αποκαλύψεις και εντάσεις. Όλα τα ζητήματα που το τελευταίο πεντάμηνο σαν ταλάνισαν αποφασίζετε να τα λύσετε με μιας. Σιγά – σιγά, στην βιασύνη σας επάνω και με τον Ερμή να είναι σε φάση που θα τον βγάλει ανάδρομο, είναι πιθανόν να μην έχετε ακόμα καθαρή κρίση .

Τοξότης

Με τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις και αποκαλύψεις εσωτερικού τύπου. Είστε σε πολύ δυνατή περίοδο, ο Δίας σας ευνοεί πολύ και ο Ερμής έρχεται να σας χαρίσει το είδος εκείνο της διαίσθησης που θα σας κάνει πανίσχυρους. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την εσωτερική αναζήτηση και να νιώθετε ότι η ζωή σας παίρνει απρόσμενα καλή τροπή με μια βοήθεια που δεν την καταλαβαίνετε – απλά τη νιώθετε να σας τυλίγει.

Αιγόκερως

Μια δυνατή ημέρα, που ίσως και να αποφασίσετε να κάνετε πολλά βήματα και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σας και σε θέματα που σχετίζονται με οικογένεια, φίλους, παιδιά και συντρόφους. Το συνεχιζόμενο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που όλον αυτόν τον καιρό σας κάνει πολύ δυναμικούς, αλλά και οι υπόλοιπες πλανητικές επιρροές, σας δίνουν την δυνατότητα να φτάσετε πιο κοντά στα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον κριό σήμερα απαιτεί από εσάς να σκεφτείτε σοβαρά τις κινήσεις σας. Στην προσπάθειά σας να επιτύχετε τους στόχους σας έχετε παραμελήσει ή και αδικήσει άλλους ανθρώπους αλλά και τον εαυτό σας. Το κυνήγι της επιτυχίας και της αναγνώρισης θα το σταματήσει η Σελήνη και θα σας υποχρεώσει να δώσετε σημασία στις καθημερινές σας σχέσεις, κυρίως με την οικογένειά σας.

Ιχθείς

Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που αρχίζει να αχνοφέγγει σας στέλνει στην χώρα του έρωτα και του ονείρου. Μηνύματα και τηλέφωνα που χτυπάνε ξεκινάνε να υφαίνουν μια σχέση που σας συναρπάζει και ίσως να σας βγάζει εντελώς έξω από το πρόγραμμά σας. Η δύναμη του έρωτα είναι το πιο κυρίαρχο στοιχείο σήμερα και όλες σας οι σκέψεις έχουν επικεντρωθεί στην επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο, που πιθανόν να είναι και παλιός σας σύντροφος .

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα