Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/9/14)

09:04 17/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με την δύσκολη επιρροή που σας δίνει η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον παρορμητικό σταυρό δεν είναι απίθανο να μην είστε ικανοποιημένοι με τίποτα σήμερα. Ωστόσο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο έχει θετική επίδραση σε όλα τα ζώδια και μπορείτε να συντονιστείτε μαζί της για να φωτίσετε λάθη που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν και να τα διορθώσετε με ενεργητικό και θετικό τρόπο. Προσέξτε τα οικονομικά

σας, ίσως να βρεθείτε με λιγότερα χρήματα από όσα υπολογίζετε ή να έχετε αναβολές.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης στον πολύ φιλικό σας Παρθένο λειτουργεί σαν το απόλυτο όπλο για να διορθώσετε τα πάντα στην ζωή σας! Έχετε πάρα πολύ μεγάλη εύνοια σε όλους τους τομείς, τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά σας όσο και στον ερωτικό τομέα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, χρησιμοποιήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα για να επιβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο, κάντε σχέδια και βάλτε τα σε εφαρμογή. Είναι η ευκαιρία σας!

Δίδυμοι

Πολύ έντονες επιδράσεις από τον Ερμή αλλά και το μαγικό ραβδάκι της συνόδου Αφροδίτης – Ήλιου στον μεταβλητό σταυρό θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα και σε πολλούς τομείς. Η σύνοδος αυτή, καθώς είναι σε τετράγωνο με το ζώδιό σας, σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε συμπεριφορές και να πάρετε αποφάσεις, αλλά λειτουργεί και σαν ένα ηλεκτροσόκ θετικής ενέργειας, που σας γεμίζει δυνατότητες και φωτίζει το μυαλό σας και την καρδιά σας.

Καρκίνος

Μια μικρή ενόχληση θα την έχετε σήμερα, αφού η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θέλει να σας στείλει στην γνωστή σας χώρα του οίκτου και του θυμού. Αλλά ο Ποσειδώνας είναι εδώ και με το τρίγωνο που κάνει με την Σελήνη από το ζώδιό σας, σας δίνει την δυνατότητα να αντλήσετε αισιοδοξία και χαρά από τα κοινά σας οράματα που κάνετε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Δεν αποκλείεται καθόλου να επιστρέψετε σε έναν τόπο που αγαπάτε πολύ ή να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν παίξει θετικό ρόλο στο παρελθόν σας.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος δέχεται ένα υπέροχο φλερτ από την Αφροδίτη με την σύνοδο που δημιουργείτε μεταξύ σας και όλα τα ενδεχόμενα είναι θετικά για εσάς. Καθώς η σύνοδος συμβαίνει στον δεύτερο οίκο σας που σχετίζεται με τα υλικά αγαθά αλλά και τους οικογενειακούς δεσμούς είναι η ώρα σας να κάνετε πολλά πράγματα για να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση, όλα τα μονοπάτια σας είναι φωτεινά και σας ευνοούν.

Παρθένος

Είστε πολύ ευνοημένοι από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Όλοι σας οι κόποι αναγνωρίζονται και η προσωπικότητά σας λάμπει. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στον εργασιακό τομέα και να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας με στρατηγικές υψηλού κύρους. Συναισθηματικά διανύετε μία από τις πιο όμορφες περιόδους και οι αδέσμευτοι μπορείτε να γίνετε περιζήτητοι!

Ζυγός

Μια ξαφνική ενέργεια έρχεται να φωτίσει την ζωή σας. Το ότι η κυβερνήτις σας η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο στην Παρθένο, άρα στον δωδέκατο οίκο σας, έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα για εσάς. Όχι μόνο ευνοείστε οικονομικά και ερωτικά, αλλά έχετε και μια βαθιά σύνδεση με την αποστολή σας επάνω στην γη, έχετε καλή και άμεση σχέση με την διαίσθησή σας, είστε γενικά σε πολύ ανοδική τροχιά.

Σκορπιός

Έντονες συγκινήσεις σας περιμένουν σήμερα. Ο Πλούτωνας σε αντίθεση με την Σελήνη σας σπρώχνει να γίνετε πολύ απαιτητικοί, ειδικά σε ζητήματα που άπτονται των ερωτικών σας. Ωστόσο ίσως να είστε πιο πεισματάρηδες και εγωιστές από όσο πρέπει και αυτό πρέπει να το ελέγξετε. Ταυτόχρονα η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου στον 11ο οίκο σας, σας κάνει πιο κοινωνικούς και πιο αρεστούς σε παρέες και συλλόγους.

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου συμβαίνει στο Μεσουράνημα του ζωδίου σας, στον 10ο οίκο σας. Ευνοείστε πάρα πολύ σε ζητήματα καριέρας και μπορεί να δείτε την ζωή σας ξαφνικά να γίνεται ένα πανηγύρι από επιτυχίες! Βραβεύσεις και αποδοχές αυξάνονται κατακόρυφα και έχετε την δυνατότητα να πετύχετε σε όλους τους τομείς. Ταυτόχρονα έχετε και μεγάλη ερωτική εύνοια, κάτι που το χρειάζεστε για να απολαύσετε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν όλη αυτήν την τύχη!

Αιγόκερως

Η ημέρα αυτή αλλά και όλη η περίοδος που η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου και στον 9ο οίκο σας έχετε μεγάλη εύνοια σε ό,τι έχει να κάνει με νομικά ζητήματα, με θέματα έρευνας, σε ζητήματα ανώτερης εκπαίδευσης. Η πολύ θετική σχέση εν τω μεταξύ της Αφροδίτης με τον Κρόνο επιτείνει κι άλλο αυτήν την εύνοια και σας χαρίζει και μεγάλη ερωτική επιτυχία .

Υδροχόος

Μια γερή δόση έντονου ερωτισμού που προέρχεται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον 8ο οίκο σας θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεπεράσετε τις εντάσεις που έχετε συσσωρεύσει τον τελευταίο καιρό σε όλους τους τομείς. Γεμάτοι ενέργεια και γοητεία επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις σας και επιδιώκετε να λύσετε προβλήματα και διαφορές με ανθρώπους που αγαπάτε ώστε να χαμηλώσουν οι τόνοι. Επιτέλους η αισιοδοξία επιστρέφει και σας κάνει δώρο ένα πλατύ χαμόγελο!

Ιχθείς

Μια καλή σχέση με το συναίσθημά σας είναι το ζητούμενο όλων των προηγούμενων ημερών, και η Σελήνη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα έρχεται να σας το προσφέρει. Η όψη αυτή φέρνει ανθρώπους από το παρελθόν στο προσκήνιο, είτε είναι σύντροφοι είτε απλά άνθρωποι που έχετε μοιραστεί μαζί τους κοινά οράματα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον 7ο οίκο σας μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά στην επισημοποίηση μιας σχέσης και σε σοβαρές αποφάσεις για οικογένεια .

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα