4 συνήθειες που σου χαλάνε την ομορφιά

07:01 17/9/2014 - Πηγή: iPop

Θες να έχεις ένα πρόσωπο χωρίς κανένα ψεγάδι και φυσικά χωρίς καμία ρυτίδα. Τα χρόνια περνούν και εσύ κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Υπάρχουν, όμως, κάποιες καθημερινές συνήθειες που σου χαλάνε την ομορφιά και φυσικά δε σου πάνε με τίποτα στο μυαλό.

Ποιες είναι οι συνήθειες που σου χαλάνε την ομορφιά;Τα γυαλιά σου: Εκτός από το ότι τα γυαλιά αλλάζουν τις εκφράσεις του προσώπου και σε βοηθούν να αποκτήσεις δυστυχώς περισσότερες ρυτίδες είναι και εστία βακτηρίων. Οι ρύποι της ατμόσφαιρας αλλά ακόμα και τα μικρόβια από
τα χέρια σου συγκεντρώνονται εκεί και φυσικά καταλήγουν στο δέρμα σου. Γι’ αυτό μη τα παρατάς όπου πριν βρεις. Πριν τα βάλεις στα μάτια σου, καθάρισέ καλά και αν έχεις την ευκαιρία φόρεσε τα λιγότερες ώρες ή αντικατέστησε τα με φακούς επαφής.Η ποσότητα καφεΐνης που καταναλώνεις: Αντί να πεις 3 με 4 καφέδες την ημέρα πιες μόνο έναν. Η καφεΐνη αφυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει να χάνει την ελαστικότητά της. Αντικατέστησε, λοιπόν, τον καφέ με τσάι ή χυμούς φρούτων και φυσικά πιες πολύ νερό.Καυτό νερό: Το ζεστό νερό στο πρόσωπο σπάει τα αγγεία του. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή που πλένεσαι γιατί νιώθεις πως χαλαρώνεις αλλά, οι επιπτώσεις στην επιδερμίδα σου έπειτα από μακροχρόνια χρήση θα είναι εμφανείς. Θα γεμίσεις μικρές σπασμένες φλέβες και θα φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερος-η απ΄ότι είσαι στην πραγματικότητα.Περιόρισε τα προϊόντα styling: Αυτά όσο και να μη το πιστεύεις καταλήγουν στο πρόσωπό σου. Βάλε όσο το δυνατόν μικρότερες ποσότητες μπορείς και φυσικά καθάρισε καλά το πρόσωπο σου με ειδικό γαλάκτωμα και πολύ νερό.

The post 4 συνήθειες που σου χαλάνε την ομορφιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα