Πάλι έμεινες άφραγκος; Μπορείς να επιβιώσεις!

08:32 17/9/2014 - Πηγή: iPop

Πληρώθηκες μόλις πριν από δεκαπέντε μέρες αλλά οι λογαριασμοί που είχες παραμελήσει, η δόση του αυτοκινήτου και μία νύχτα με φίλους και πολύ ποτό, ήταν αρκετά για να μείνουν στο πορτοφόλι σου μόνο λίγα ευρώ! Τώρα, λοιπόν, πρέπει αφού έμεινες άφραγκος να επιβιώσεις τουλάχιστον για άλλες δύο εβδομάδες που θα δεις χρήματα να μπαίνουν και πάλι στο λογαριασμό σου.

Πώς να επιβιώσεις αφού έμεινες άφραγκος;Καφέ από τα χεράκια σου: Ξέχνα τους καφέδες που έπαιρνες από την καφετέρια δίπλα στη δουλεία σου. Ξύπνα λίγο νωρίτερα και ετοίμασε τον καφέ σου σε πλαστικό από το σπίτι. Αν πάλι
θες και δεύτερο καφέ μπορείς να τον φτιάξεις στο γραφείο παίρνοντας το βαζάκι του καφέ μαζί σου.Μείνε σπίτι: Αντί να βγεις να πιείς και να διασκεδάσεις κάλεσε τους φίλους σπίτι. Μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια, να δείτε ταινίες ή να πείτε ιστορίες από τα παλιά. Μαζί τους ο χρόνος περνάει γρήγορα και φυσικά με πολύ γέλιο.Ταπεράκια σε θέση μάχης: Δεν θα παραγγείλεις τις επόμενες μέρες τίποτα! Πάρε το απόφαση . Δεν έχεις λεφτά και θα αναγκαστείς να πλύνεις στοίβες από πιάτα για να ξεπληρώσεις. Προετοίμασε το φαγητό σου από το προηγούμενο βράδυ και πάρε το μαζί σου στη δουλειά.Υπάρχει και το τζάμπα: Ναι ο φίλος σου ο τζάμπα ζει ειδικά αν μένεις σε μεγαλούπολη. Googlαρε και ενημερώσουμε για ότι είναι δωρεάν. Υπάρχουν συναυλίες, βραδιές κινηματογράφου ή ακόμα και θεατρικές παραστάσεις στις οποίες μπορείς να πας και να μην πληρώσεις τίποτα.Tip!

Αν είσαι φανατικός καπνιστής ξέχνα τα πακέτα και πάρε καπνό! Συμφέρει! Εκτός από το ότι θα καπνίζεις πολύ λιγότερο γιατί θα βαριέσαι να στρίψεις, θα μειώσεις τα έξοδα των τσιγάρων σου στο μισό.

The post Πάλι έμεινες άφραγκος; Μπορείς να επιβιώσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα