Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2020)

08:30 7/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/10/2020), η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με τη Σελήνη να

βρίσκεται στους Διδύμους και να κάνει θετική όψη με τον Ήλιο στο Ζυγό κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ευκολία στο να επικοινωνήσετε με συνεργάτες αλλά και πλήρης αποτελεσματικότητα σε ότι κι αν επιχειρήσετε… Προσέχετε λίγο προς το απόγευμα να μην πιστέψετε απόλυτα σε επαγγελματικές υποσχέσεις ή προσμονές και μείνετε προσγειωμένοι..

Ταύρος

Η μέρα σας θα ξεκινήσει με μεγάλη όρεξη αλλά και εύνοια μέσα στην εργασία σας που μια επικοινωνία ή οικονομική συμφωνία θα έχει θετική κατάληξη…Μπορεί να έχετε επίσης πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και να υπάρξει μεγαλύτερη ευκολία μέσα στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας…Προς το απόγευμα μην εμπιστευτείτε τα λεγόμενα φίλων αλλά κυρίως μην δανείσετε χρήματα..

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας αλλά σήμερα θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερη ελευθερία κινήσεων αφού θα υπάρχει θετική κατάληξη σε ότι κι αν επιχειρήσετε…Θα υπάρξει εύνοια και στα οικονομικά αλλά και σε θέματα επικοινωνίας ..Το απόγευμα μπορεί να κάνετε όνειρα για κάποια επαγγελματικά σχέδια αλλά κρατήστε μικρό καλάθι..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα είσαστε πιο εσωστρεφείς σήμερα με τη Σελήνη στον 12ο σας οίκο αλλά θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας και να βρείτε την πολυπόθητη αρμονία.. Ίσως να αποφασίσετε να κάτσετε στο σπίτι σήμερα και να μην πάτε στην εργασία σας…Προς το απόγευμα μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια νομικά θέματα που έχουν σχέση με τις συνεργασίες σας…

Λέων

Οι Λέοντες θα ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα με τους στόχους σας αλλά θα είστε και σε συνεχή επικοινωνία με τους φίλους σας αλλά και με γνωριμίες από το κοντινό σας περιβάλλον…Προσέχετε προς το απόγευμα μην λάβετε υπ’ όψιν κάποιες απόψεις για τα οικονομικά από φίλους γιατί μπορεί να αποδειχτούν λανθασμένες..

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σας και θα μπορέσετε να διευθετήσετε σήμερα με ευκολία κάποιες οικονομικές συνδιαλλαγές αλλά να πάρετε και κάποια χρήματα από την εργασία σας που είχατε άγχος για αυτά… Μην κλείσετε συμφωνίες προς το απόγευμα και αρκεστείτε στο να οραματιστείτε κάποια σχέδια..

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον 9ο σας οίκο σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με νομικά ,σπουδές αλλά και θέματα  με το εξωτερικό… Εάν έχετε κάποιες εκκρεμότητες σε αυτά τα θέματα σήμερα είναι μια κατάλληλη μέρα που θα σας ευνοήσει να τα διαχειριστείτε με εύνοια… Προς το απόγευμα μπορεί να έχετε μια θολή εικόνα για κάποια οικογενειακά θέματα..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/10/2020), οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε σήμερα με οικονομικά αλλά και επαγγελματικά θέματα που θα καταφέρετε να τα φέρετε εις πέρας με επιτυχία.. Ίσως βέβαια σήμερα υπάρξει και μια ευνοϊκή κατάληξη στη σχέση σας και την επικοινωνία σας με κάποιον διευθυντή ή προϊστάμενο στο χώρο εργασίας σας…Το απόγευμα προσέχετε μην κάνετε λάθος χειρισμούς με τα οικονομικά σας..

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες η μέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας να τριγωνίζει τον Ήλιο και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ολοκληρωθούν οι στόχοι σας με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό… Προς το απόγευμα προσέχετε μόνο τον χειρισμό των οικονομικών σας και κάποια σχέδια ή συζητήσεις που μπορεί να κάνετε και να είναι αβάσιμες..

Αιγόκερως

Σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στον 6ο σας οίκο θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας αλλά και με τα επαγγελματικά σας… Θα υπάρξουν συζητήσεις και επικοινωνίες που θα σας δώσουν θετικές προοπτικές αλλά και επιτυχία… Προσέχετε μόνο προς το απόγευμα από ένα επικοινωνιακό λάθος να μην γίνει κάποια παρεξήγηση…

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/10/2020), παρόλο που πολλοί περνάτε πολλές ανατροπές αυτό το διάστημα κάποιοι που δεν επηρεάζονται θα μπορέσουν σήμερα να ασχοληθούν με τη δημιουργικότητά τους αλλά να επικοινωνήσουν για θέματα συνεργασίας με το εξωτερικό και να έχουν θετικά αποτελέσματα… Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία σας αλλά προσέχετε προς το απόγευμα να μην έχετε κρυφές αναμονές…

Ιχθύς

Οι Ιχθύες σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι αλλά θα μπορέσετε να ρυθμίσετε επίσης θέματα οφειλών που οφείλονται με αυτό ή θέματα της καθημερινότητάς σας.. Θα υπάρξει εύνοια αλλά εσείς μπορεί να νιώσετε λίγο πεσμένοι ή κουρασμένοι ακόμη και απογοητευμένοι  προς το απόγευμα μπορεί και με κάποια θέματα φίλων… Ξεκουραστείτε και ηρεμήστε σήμερα…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα