Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/10/2020)

09:01 6/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/10/2020), σε ασυνεννοησία και αντιθέσεις καταλήγουν

απλές συζητήσεις. Συγκρατείστε τον θυμό σας και αποφύγετε την αυστηρή κριτική. Τώρα, παίζονται πολλά στις σχέσεις σας. Σε έντονους ρυθμούς η καθημερινή σας εργασία και βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να δεχτείτε εύνοια από τους συνεργάτες σας. Οικονομικές ευκαιρίες, οφέλη και κέρδη.

Ταύρος

Παρουσιάζονται ευκαιρίες να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις με τον-την σύντροφο σας. Η ευχάριστη καθημερινότητα μεταξύ σας, θα λειτουργήσει πολύ θετικά. Δώστε την απαιτούμενη προσοχή στις προτάσεις που θα σας γίνουν και δουλέψτε με σύνεση, αν θέλετε να διατηρηθεί η υπεύθυνη θέση που σας πρότειναν. Χρήμα από δυο μεριές.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή να λυθούν οι παρεξηγήσεις, σε περίπτωση που είχε προκληθεί πρόβλημα. Για μερικούς νέος έρωτας στην ζωή σας, με ιδιαίτερες εκδηλώσεις αγάπης και πίστης. Οι κόντρες είναι αναπόφευκτες και η αναστάτωση δεδομένη. Κάποιες αποκαλύψεις, σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Οικονομικά, προστατέψτε τα συμφέροντα σας από απώλειες.

Καρκίνος

Είστε στην «τσίτα» με τα δρώμενα στα αισθηματικά σας. Κάτι που έρχεται στο φως, θα φέρει τα πάνω-κάτω και οι «οιωνοί» είναι δυσμενείς, σε περίπτωση που δεν διατηρήσετε ψυχραιμία. Τα πράγματα παίρνουν «μπρος» και συνειδητοποιείτε πως η δοκιμασίες που βιώσατε, καλώς έκαναν και παρουσιάστηκαν, γιατί σας έδωσαν ωριμότητα. Κέρδη και ανάπτυξη, δεδομένα.

Λέων

Σας έχει γίνει «εμμονή» το ερωτικό θέμα αυτήν την περίοδο και δεν αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει. «Στραγγαλίζονται» τα συναισθήματα. Δώστε «πάσα» στο ταίρι σας. «Τρίζει» κάπως η καρέκλα σας, από παρασκηνιακές κινήσεις ύπουλων προσώπων. Το καλό είναι πως αποκαλύπτονται. Φερθείτε έξυπνα. Οικονομικές πηγές σας φέρνουν λύσεις.

Παρθένος

Είναι σε πολύ κρίσιμο στάδιο η αισθηματική σας ζωή. Ύποπτες κινήσεις, επίκριση, τσακωμοί, συνοδευόμενα από γκρίνια. Οριστική διάλυση σχέσης, κυρίως σε προβληματικές σχέσεις. Μια ανατροπή μεγάλη, από σοβαρά προβλήματα που είχαν προκληθεί στο παρελθόν. Αν είχατε μπλεχτεί σε κάτι παράνομο, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Οικονομικά οφέλη από άσχετη πηγή.

Ζυγός

Ένας ξαφνικός έρωτας για μερικούς φίλους, ενώ για τους δεσμευμένους, «αλέγρα» διάθεση με ευχάριστες εκπλήξεις, από και προς τον-την σύντροφο σας. Έντονη κοινωνικότητα. Να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις, ώστε να διακρίνετε ποια είναι έντιμη και ποια σας ρίχνει σε παγίδα. Πιθανά χρηματικά οφέλη που προέρχονται από κάποια ζημιά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/10/2020), βρίσκεστε σε αρκετά ρομαντική διάθεση και ανάγκη για εκδήλωση αγάπης. Προσέξτε, όμως, τις κρίσεις ζήλιας- κτητικότητας, γιατί θα οδηγήσει σε «δύσβατα» μονοπάτια. Τάσεις κριτικής. Αλλαγές, ανατροπές, ανασυγκροτήσεις που άλλες λειτουργούν θετικά και άλλες σας ταράζουν. Μείνετε ήρεμοι στις εντάσεις. Οφέλη και χρηματικές απολαβές άμεσα.

Τοξότης

Τάση για σοβαρά ξεκαθαρίσματα με μία εκδήλωση «κακίας», αλλά και κτητικότητας. Παρασκηνιακές κινήσεις «φίλων» έρχονται στο φως και διαπιστώνετε τη ζημιά που έχει γίνει. Άμεση και σημαντική πρόταση για δουλειά που συμβολίζει την αναγνώριση των ικανοτήτων σας. Στα οικονομικά προσπαθείτε να προσαρμοστείτε με βάση τις δυσκολίες.

Αιγόκερως

Μην κλείνετε τα μάτια στην ευχάριστη διάθεση των άλλων που εκδηλώνουν το θαυμασμό τους για εσάς. Για αρκετούς φίλους παρουσιάζεται μία καινούργια σχέση με καλές προοπτικές. Δράση και κινητοποίηση που μόνο ικανοποίηση μπορεί να σας φέρει. Μερικοί από εσάς θα μετράτε διπλή απασχόληση. Στα οικονομικά σας υπάρχει ροή, που όπως έρχεται φεύγει.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/10/2020), έχετε όλη την καλή διάθεση να ανοίξετε έναν σοβαρό διάλογο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η έντονη γλυκύτητα και η ευγένεια που σας διακατέχει αυτό το διάστημα λύνει προβλήτα. Στη δουλειά χρειάζεται απόλυτη προσοχή από βιασύνες, που μπορεί να ενοχλήσουν και την υγεία σας. Ανακατατάξεις, εντάσεις, διαφωνίες. Οικονομικά φαίνεται να εκπληρώνετε το όνειρό σας.

Ιχθύς

Πολύ δύσκολο διάστημα για να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, δεδομένου ότι έχουν ανακατευτεί κακοπροαίρετα «φιλικά» άτομα. Επικρατεί ένας κίνδυνος δυσφήμισης. Η ψυχολογίας σας ανεβαίνει από την καλή αντιμετώπιση συνεργατών και προϊσταμένων. Σημαντική αναγνώριση της προσφοράς σας. Προαγωγή. Στα οικονομικά προσοχή για απώλειες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα