Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/7/2020)

10:46 5/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (5/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/7/2020), δυναμισμός ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα,

θα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που θα διέπουν την ψυχολογία σας τις ημέρες που ακολουθούν. Μπορεί κάποια πράγματα στη ζωή σας να έφεραν ανατροπές και θέματα που σας βάζουν στη διαδικασία να μπείτε μπροστά και να αναλάβετε εσείς και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε να τα λύσετε, όμως είστε αποφασισμένοι, από την κατάσταση αυτή να βγείτε νικητές. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που κάνετε ένα βήμα μπροστά σας ανοίγονται δρόμοι.

Ταύρος

Ίσως να χρειάζεται να ελέγξετε καλύτερα τις διατροφικές σας συνήθειες, αφού σήμερα αλλά και γενικότερο τις ημέρες αυτές, θα έχετε την τάση να τρώτε λίγο περισσότερο, με αποτέλεσμα να πάρετε μερικά κιλάκια. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται τώρα να ενεργοποιηθεί μία παλιά επαγγελματική συνεργασία, ή να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάτι που σας επέφερε κέρδη στο παρελθόν. Σε μία ημέρα ξεκούρασης, ανασυντάξτε τις σκέψεις σας και ανακαλύψτε τους επόμενους στόχους σας.

Δίδυμοι

Με υψηλά επικοινωνιακά επίπεδα, θα καταφέρετε να μπείτε σε κύκλους, να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους και να δικτυωθείτε περισσότερο τις ημέρες αυτές, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους στο να προωθήσετε κάποιες φιλόδοξες σκέψεις σας, κάποιους στόχους, ή ένα ταλέντο σας, που τώρα θα μπορέσετε να βγάλετε ακόμα και χρήματα από αυτό. Μη μένετε στιγμή κλεισμένοι στο σπίτι και στον εαυτό σας. Βγείτε ακόμα και αν αισθάνεστε κουρασμένοι.

Καρκίνος

Συναισθηματικά μπερδεμένοι και πιθανόν λίγο μελαγχολικοί, ίσως να ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα. Προσμένετε να εξελιχθούν με αγωνία κάποιες σημαντικές βλέψεις σας, σχετικά με την εξέλιξη μιας επαγγελματικής σας φιλοδοξίας, σχετικά με την πορεία μίας σχέσης σας, σχετικά με τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορούν μία στροφή της ζωής σας.  Εάν όμως αντιληφθείτε ότι το συναίσθημα επιβάλλεται στη λογική σας, αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τις σκέψεις σας.

Λέων

Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, και αφιερώστε σήμερα το χρόνο σας στον εαυτό σας σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μείνετε μακριά από ότι σας πιέζει και σας ταλαιπωρεί από μια τόσο απαιτητική καθημερινότητα σας τη δική σας. Δώστε ρεπό στον εαυτό σας, έστω για μια μέρα. Προσέξτε δε διατροφικές ατασθαλίες, ή άλλες καταχρήσεις γιατί θα είστε επιρρεπείς τις ημέρες αυτές, θέλοντας να καλύψετε συναισθηματικά κενά.

Παρθένος

Χαρείτε την περίοδο αυτή, που θα λειτουργήσει εμψυχωτικά αναζωογονητικά και κάποια πράγματα που σας άγχωναν τώρα θα δείτε ότι υποχωρούν. Κάποια σχέδια γίνονται πραγματικότητα, αφού θα μπορέσετε να υπερβείτε τις δυσκολίες που εμπόδιζαν την πραγματοποίησή τους. Ένα άτομο στέκεται δίπλα σας και είναι πρόθυμο να σας υποστηρίξει και αν ζητάτε την υποστήριξή του στον εργασιακό σας χώρο, πείτε του πως ακριβώς θέλετε να δράσει.

Ζυγός

Πιθανόν να μάθετε μία αλήθεια. Τις σκέψεις που διατηρεί για σας κάποιο σημαντικό άτομο για τη ζωή σας, όπως ένας έμπιστος φίλος που θα σας μιλήσει με ανιδιοτέλεια. Ίσως πάλι να πρέπει να πείτε εσείς τις αλήθειες σας, αντί να τις πνίγετε μέσα σας, ή να μην τολμάτε να τις εκθέσετε από το φόβο να μην εκτεθείτε. Μπερδεμένοι συναισθηματικά, δεν αποκλείεται σήμερα να νιώσετε πως σας καταπιέζει η ένταση μέσα σας. Ενώ δεν αποκλείονται και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Σκορπιός

Νέες προοπτικές εξέλιξης, μπορούν να σας ανοιχτούν τώρα, όπως και άνθρωποι που έχουν τον τρόπο να ενισχύσουν τις προσπάθειές σας όπως και να σας ανοίξουν πόρτες. Αρκεί κι εσείς με τη σειρά σας να αλλάξετε τις μεθόδους που είχατε μέχρι σήμερα στο να θέλετε να επιβάλλεστε με τον τρόπο σας στο περιβάλλον, ή να γίνονται οι δουλειές όπως εσείς νομίζατε ότι ήταν σωστά, ενώ μπορεί πρακτικά να ίσχυε η γνώμη του συνομιλητή ή συνεργάτη σας.

Τοξότης

Η προοπτική ενός ταξιδιού θα σας φτιάξει σήμερα τη διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχετε σε μία απόδραση με μία μικρή αλλά εκπληκτική συντροφιά. Μην μένετε άλλο κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις σκέψεις εκείνες που σας μελαγχολούν. Ένα μικρό οικονομικό μπόνους από τη δουλειά, ή δώρου από κάποιο γονέα σας, θα σας δώσει το περιθώριο να κάνετε κάποια έξοδα για τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Αιγόκερως

Μην γίνεστε συγκεντρωτικοί, όταν υπάρχει μία δουλειά που πρέπει να σηκώσετε το βάρος της μαζί με άλλους, ή δε σας αναλογεί εξολοκλήρου. Η στάση σας αυτή επιβαρύνει το πρόγραμμά σας, σας κουράζει περισσότερο, χάνετε χρόνο για τον εαυτό σας αλλά το χειρότερο είναι, ότι μαθαίνετε τους άλλους να τεμπελιάζουν ή να μην αναλαμβάνουν το κομμάτι των ευθυνών που τους αναλογεί. Εκτός αυτού, ξέροντας ότι τα καταφέρνετε ακόμα και μόνοι σας, μάλλον σας θεωρούν κορόιδα και δεδομένους.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/7/2020), κουρασμένοι βγαίνετε από την περίοδο αυτή, συναισθηματικά και σωματικά, αφού οι εντάσεις των τελευταίων ημερών η οικονομική και εργασιακή ανασφάλεια αλλά και το μεγάλο κεφάλαιο φιλίες πέρασαν και θα εξακολουθήσουν αν περνάν από σαράντα κύματα. Σήμερα όμως προσπαθήστε να κάνετε εικόνα εκείνα που θέλετε να ζήσετε, προσπαθήστε να ονειρευτείτε εκ νέου και να ενεργοποιήσετε τα όνειρά σας αυτά, ώστε να τα προσκαλέσετε κοντά σας.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση αφού οι πρώτες μέρες του μήνα, μπορεί να σας βγάλουν έκτακτα έξοδα ή δαπάνες που πρέπει να κάνετε και δεν τις είχατε υπολογίσει. Πιθανόν να χρειαστεί να αντικαταστήσετε ή να διορθώσετε κάποια λειτουργικά πράγματα στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Κατά τα άλλα όλα μέρα με την ημέρα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα και θα σας γεμίζουν αισιοδοξία. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα