Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/6/2020)

08:00 5/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (5/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/6/2020), η οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια

προέχει, έτσι ώστε να νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Τις ημέρες αυτές, αποδεχτείτε προσκλήσεις από φιλικούς κύκλους, γιατί θα κάνετε νέες  γνωριμίες, όπου από εκεί, θα πάρετε ιδέες ή θα λάβετε προτάσεις ενδιαφέρουσες  και  πολύ κοντά στα συμφέροντά σας. Νέα άτομα μπαίνουν  τώρα στη ζωή σας και σας βοηθούν με τον τρόπο τους να την πάτε μπροστά. Ευννοούνται οι νέες φιλίες και συνεργασίες.

Ταύρος

Με στοχευμένους τρόπους και μεθοδικότητα, κάντε τις κατάλληλες επαφές, με ανθρώπους που γνωρίζετε, ότι έχουν τη δύναμη και την προθυμία, να προωθήσουν κάποιο σημαντικό στόχο για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σας απασχολεί. Επικοινωνιακά, είστε σε εξαιρετική φάση, περνάει ο λόγος σας και υπολογίζεται. Πριν να πάρετε μία τελική απόφαση, πάρτε πληροφορίες για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και ενισχύστε το γνωστικό σας επίπεδο.

Δίδυμοι

Μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις, όταν δεν γίνεται κάτι που θέλετε ή που νομίζετε ότι τώρα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γίνει. Αφήστε το για λίγο αργότερα, όπου όντως τα πράγματα θα είναι περισσότερο βατά για να διαπραγματευτείτε, ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Υπάρχουν δίπλα σας συνεργάτες ή άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αλλά δε λειτουργούν κάτω από πίεση.

Καρκίνος

Όσο και αν το πρόγραμμά σας, σας πιέζει τόσο, που να θέλετε το βράδυ να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε, μην αρνηθείτε προσκλήσεις για εξόδους ή για κάποια κοινωνική εκδήλωση, αφού την εποχή αυτή, η κοινωνική σας δικτύωση, θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα, που θα έχουν τη δύναμη και τον τρόπο να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην καθημερινότητά σας και ορισμένα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας.

Λέων

Την Παρασκευή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις σε ένα ζήτημα που θα προκύψει στην δουλειά σας, ενώ την ίδια ημέρα  η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο  του Τοξότη θα σας δώσει δημιουργικές ιδέες ενώ είναι πιθανό να φέρει και ένα νέο έρωτα εντελώς ξαφνικά.

Παρθένος

Μοιραίες συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε να δείτε ή να μάθετε νέα τους καιρό, θα σας χαροποιήσουν τις ημέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται με κάποιο άτομο που συνεργαζόσασταν παλαιότερα, τώρα να δημιουργηθούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις και να ανοίξει μια νέα συνεργασία μεταξύ σας. Το σπίτι και η οικογένεια ίσως σας κάνουν παράπονα λόγω της απουσίας σας, αφού πρωταρχικό βάρος έχετε ρίξει στην καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία.

Ζυγός

Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, μπορεί σήμερα να θελήσει να σας συμβουλέψει, να κάνει κάποιες παρεμβάσεις, ή να πάρει μια πρωτοβουλία σχετικά με ένα σοβαρό θέμα που έχει προκύψει σε βασικό τομέα της ζωής σας. Πιθανόν όμως να είστε αντίθετοι με τους τρόπους που λειτουργεί, ακόμα και αν είναι προς όφελος σας. Επειδή τα συμφέροντά σας τα γνωρίζετε περισσότερο εσείς, κρατήστε το πρόσωπο αυτό σε απόσταση και θέσετέ του όρια στο τι κάνει που σας αφορά.

Σκορπιός

Μπορεί να διαφωνείτε συχνά με το περιβάλλον σας, παρ όλα αυτά, είστε άνθρωποι σταθεροί και αξιόπιστοι. Έχετε την ικανότητα επίσης να βρίσκετε λύσεις σε δύσκολες φάσεις. Αυτό θα είναι και το κριτήριο ενός ανθρώπου, συνεργάτη σας ή μη, που θα σας κάνει μια πρόταση συνεργασίας τις μέρες αυτές και καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε, αφού λίγο μετά θα διαπιστώσετε, ότι πραγματικά μπορεί να ευοδώσει καρπούς. Απλά πάρτε πληροφορίες.

Τοξότης

Πιθανόν να χρειάζεται να επανεξετάσετε τα κριτήρια αξιολόγησης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καλοί είναι για εσάς οι άνθρωποι με χαρακτήρα ανάλαφρο, ή εκείνοι που με τις παρεμβάσεις τους, λύνουν θέματα της ζωής ή της καθημερινότητάς σας. Σκεφτήκατε όμως ποτέ, με τι αντάλλαγμα;  Από την άλλη μεριά, κρίνετε με τρόπο αυστηρό, όσους σας θέτουν προ των ευθυνών σας, ενώ σας έχουν αποδείξει ότι στέκονται δίπλα σας ανιδιοτελώς, σε όλες τις φάσεις της ζωής σας.

Αιγόκερως

Κάποιες αλλαγές ή ανατροπές στο περιβάλλον που κινείστε ή εργάζεστε, ίσως σας κάνουν να χάσετε το κέφι σας σήμερα, ενώ δε θα αργήσετε να αναζητήσετε τους υπαίτιους που με τη στάση τους, δημιούργησαν ένα αλαλούμ που τώρα καλείστε να διαχειριστείτε εσείς και να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Προσπαθήστε να μην άγχεστε και οργανώστε τους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή ζείτε μαζί τους.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/6/2020), ευτυχώς κάποια θέματα στο χώρο του σπιτιού τακτοποιούνται από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες και έτσι φεύγουν από πάνω σας έννοιες που σας φόρτωναν με υπέρμετρο άγχος. Τώρα θα βρείτε το χρόνο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, αρκεί να περιορίσετε συνήθειες που σας βλάπτουν και να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ένα ευχάριστο νέο έρχεται για να ενισχύσει την καλή σας διάθεση.

Ιχθείς

Από τον τρόπο που θα φερθείτε ή θα αντιδράσετε απέναντι σε έναν άνθρωπο δικό σας, θα κριθεί το μέλλον της σχέσης σας αυτής. Λόγω των συναισθηματικών σας υπερχειλίσεων, δεν αποκλείεται σήμερα, να μιλήσετε έντονα σε κάποιο άνθρωπο, που μπορεί να προέρχεται όχι μόνο από το επαγγελματικό σας πεδίο αλλά και από το φιλικό σας χώρο. Να ξέρετε τώρα, ότι μπορεί να πείτε λόγια που αφενός δεν τα εννοείτε επί της ουσίας, αφετέρου θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα