Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/6/2020)

08:00 4/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (4/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/6/2020), επιβάλλεται την εποχή αυτή, να φερθείτε με εξωστρέφεια

και να προσπαθήσετε να διευρύνετε τον κοινωνικό επαγγελματικό και φιλικό σας κύκλο. Οι ημέρες αυτές θα σας βοηθήσουν να κάνετε αξιόλογες επαφές, με άτομα που θα έχουν την πρόθεση αλλά και τον τρόπο να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αλλά και οι νέες συνεργασίες, ακόμα και αν σχετίζονται με πεδία που δεν είχατε ποτέ άλλοτε ασχοληθεί.

Ταύρος

Καλό θα ήταν να αποφύγετε στο να προχωρήσετε το διάστημα αυτό, σε ένα μεγαλεπήβολο στόχο που θα απαιτούσε από σας, να κάνετε μεγάλες σε μέγεθος δαπάνες. Όπως το να αγοράσετε  ή να πουλήσετε ένα ακίνητο προκειμένου να έχετε τη ρευστότητα που χρειάζεστε. Όμως εάν θέλετε να κάνετε μία επένδυση στο εργασιακό σας περιβάλλον, τώρα με σωστό προγραμματισμό, μπορείτε να το επιχειρήσετε. Όλα απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς από σας.

Δίδυμοι

Κάποια θέματα που σας απασχολούσαν που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον ή την θετική εξέλιξη ενός ανθρώπου που αγαπάτε, σας βάζουν φτερά στα πόδια και το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπό σας. Τώρα μπορείτε και επιβάλλεται να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να ξεσκάσετε, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. φροντίστε τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Χαρίστε στιγμές όμορφες στον εαυτό σας. Αξίζει.

Καρκίνος

Απαντήσεις που δεν πήρατε ποτέ, έρχονται τώρα και σας δίνονται με τρόπους που θα σας αιφνιδιάσουν. Δεν αποκλείονται οι επιστροφές ατόμων από το παρελθόν σας, που είχατε αφήσει κάποτε ανοιχτούς λογαριασμούς και τώρα ξεκαθαρίζουν μια για πάντα μεταξύ σας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα μάθετε κάποιες αλήθειες, που ίσως ανακινήσουν μέσα σας μνήμες που αφήσατε πίσω. Είναι όμως μία διαδικασία που πρέπει να περάσετε για να την ξεπεράσετε.

Λέων

Ψάξτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε θέματα που διαπιστώνετε ότι δεν προχωρούν όπως θα επιθυμούσατε ή έχουν παραμείνει εντελώς για αρκετό διάστημα στάσιμα. Μην τα εγκαταλείπετε δίχως να έχετε εξαντλήσει τα περιθώριά σας. Αφήστε επαγγελματικά ανοίγματα για λίγο αργότερα όπου οι συνθήκες θα είναι για σας σαφώς ευνοϊκότερες. Προσέξτε τον τρόπο που ξοδεύετε το χρήμα γιατί μπορεί να κάνετε άσκοπες δαπάνες τελικά.

Παρθένος

Η ζωή δίνει μαθήματα κι έτσι σήμερα πιθανόν να σας κάνει να αισθανθείτε αμηχανία, η συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου που του έχετε εμπιστευτεί, προσωπικές πτυχές από τη ζωή σας. Πιθανόν να αισθανθείτε ότι κοινοποιεί προσωπικά μυστικά σας, ακόμα και αν το κάνει από ανοησία. Το τι λέτε λοιπόν και το ποιους εμπιστεύεστε θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις μέρες αυτές. Κρατήστε όμως μερικά πράγματα για τον εαυτό σας για να μη νιώσετε εκτεθειμένοι.

Ζυγός

Η συνάντησή σας με έναν άνθρωπο από το παρελθόν θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Πιθανόν να πρόκειται για ένα φίλο συνεργάτη ή και για ένα πρώην σύντροφο, που τώρα μπαίνει ξαφνικά και τυχαία στη ζωή σας. Έρχεται για να μείνει, που σημαίνει ότι μπορεί να μιλήσετε για μια νέα συνεργασία, μία ενδιαφέρουσα πρόταση, ή μια δραστηριότητα σε ένα χώρο όπου προωθούνται τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας.

Σκορπιός

Την αίσθηση του ανικανοποίητου θα έχετε τις ημέρες αυτές, ως προς εκείνα που εισπράττετε από φίλους συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους. Ίσως να έχετε πολλά παράπονα από την κατανόηση των άλλων, που όμως, έως ένα βαθμό θα έχετε άδικο, εφόσον δεν καθίσετε να σκεφτείτε από που πηγάζει η στάση τους αυτή. Πιθανόν η απόλυτη μερικές φορές συμπεριφορά σας, ο τρόπος που εκφέρετε το λόγο ή τις απόψεις σας να πρέπει να γίνουν με διπλωματία.

Τοξότης

Οργανώστε καλύτερα τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας και μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες που αν συσσωρευτούν θα σας αγχώνουν. Με πρακτικό πνεύμα και διάθεση να διερευνήσετε μία ευκαιρία που θα ενισχύσει το εισόδημά σας, ίσως να βάλετε σε εφαρμογή ένα ταλέντο ή μια δεξιότητά σας, καταφέρνοντας να βγάλετε χρήματα από αυτό. Καλή εποχή στο να στείλετε βιογραφικά, εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ή να αλλάξετε επάγγελμα.

Αιγόκερως

Παλιοί πελάτες ή συνεργάτες σας, επανέρχονται εκ νέου στην καθημερινότητά σας, άνθρωποι που στο παρελθόν υπήρξατε ή εργαστήκατε μαζί ένα φεγγάρι της ζωής σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επανέλθει και ένας παλιός σας έρωτας. Μόνο που τώρα έρχεται για να μείνει διαμορφώνοντας  τη σχέση αυτή, στα πλαίσια μιας συνεργασίας, οικονομικής ή μη. Θα διαπιστώσετε ότι άνθρωποι που είχατε να δείτε καιρό, ακόμα σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/6/2020), θα καλέσετε φίλους σπίτι σας ή θα προσκληθείτε σήμερα, σε μία συντροφιά ανθρώπων, όπου ανάμεσά τους, δεν αποκλείεται να συναντήσετε και ένα πρόσωπο από τα παλιά. Τώρα σας ανοίγονται νέες προοπτικές εξέλιξης, τόσο επαγγελματικής, όσο και αισθηματικής φύσεως, αρκεί να δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις το διάστημα αυτό. Φροντίστε να είστε συνεπείς με την τέλεση των καθηκόντων σας.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να ελέγξετε το υπέρμετρο συναίσθημά σας σήμερα. Συναισθηματικές εξάρσεις θα μετατρέπουν στη διάρκεια της μέρας αμφίθυμη τη συμπεριφορά σας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να σας συνεννοηθεί. Μην εκδηλώνετε το θυμό σας σε χώρους όπως ο εργασιακός, που μπορεί να σας κοστίσει ακόμα και έναν υποβιβασμό της θέσης σας. Οι ημέρες των εντάσεων είναι σήμερα και αύριο. Μετά καταλαγιάζουν και επανέρχονται όλα στα φυσιολογικά επίπεδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα