Νατάσα Θεοδωρίδου: Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η drive-in συναυλία της στη Γλυφάδα!

20:30 3/6/2020 - Πηγή: iPop

Η drive-in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα πραγματοποιήθηκε και το γεγονός αυτό δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει ο Guardian

Στις 2 Ιουνίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε στο Α’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας, με ελεύθερη είσοδο κι όσοι βρέθηκαν εκεί μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν από το αυτοκίνητό τους εντελώς δωρεάν. Η drive-in

συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο, ενώ διοργανώθηκε στο πλαίσιο του δωρεάν Drive-In Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίου ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, ενώ η τραγουδίστρια έμεινε πάνω στη σκηνή πάνω από 2 ώρες, ενώ ο κόσμος δε σταμάτησε να την αποθεώνει και να δίνει τον παλμό.

«Αυτό είναι ένα παράδειγμα για όλους μας ότι τίποτα δεν σταματά, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αν έχουμε υπομονή και θετικές σκέψεις», δήλωσε η τραγουδίστρια στη σκηνή.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) on Jun 2, 2020 at 2:26pm PDT

«Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου στη συναυλία αυτή.

View this post on Instagram

#driveinfestival2020 @giorgospapanikolaou_ @natasatheodoridou

A post shared by Lia Nikitaki (@lianikitaki) on Jun 2, 2020 at 1:26pm PDT

Η συναυλία ήταν σαρωτική, ενώ φωτογραφίες και βίντεο από την πρωτότυπη αυτή συναυλία κάνουν το γύρο του κόσμου. Αρκετά ξένα μέσα ενημέρωσης, όπως ο Guardian δε θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το γεγονός αυτό που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα. Μάλιστα, ο Guardian, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και αναρωτήθηκε αν είναι αυτό το μέλλον των συναυλιών και αν έτσι θα γίνονται πλέον ανά τον κόσμο τέτοιου είδους εκδηλώσεις, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) on Jun 2, 2020 at 10:57am PDT

«Η Ελλάδα επέβαλε το lockdown τον Μάρτιο και άρχισε να χαλαρώνει τους περιορισμούς στις 4 Μαΐου. Οι ζωντανές συναυλίες, δημοφιλείς κατά τη θερινή περίοδο, αναμένεται να ξαναρχίσουν από τις 15 Ιουλίου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Drive in cinema Γλυφάδας: Η νέα μόδα του φετινού Καλοκαιριού (Video)

Photo: Instagram/ ndpphoto

Το άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η drive-in συναυλία της στη Γλυφάδα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νατάσα Θεοδωρίδου, Θέμα, ΜΜΕ, -in, Γλυφάδα,natasa theodoridou, thema, mme, -in, glyfada