5+1 μαγευτικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

17:14 3/6/2020 - Πηγή: iPop

Αν είσαι σαν κι εμάς, τότε δεν μπορείς να κάθεσαι στο σπίτι σου τα 3ήμερα. Και ειδικά τώρα που ο καιρός είναι καλός και κάνουμε τις βουτιές μας, θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο απ’ την πόλη. Πού μπορούμε να πάμε, όμως, ώστε να απολαύσουμε θάλασσα, όμορφα τοπία και καλό φαγητό; 5+1 μαγευτικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Οι παρακάτω προορισμοί περιλαμβάνουν τα πάντα: Οργανωμένες και ανοργάνωτες παραλίες για όλα τα γούστα, καλό φαγητό, ωραίες διαδρομές και το πιο σημαντικό απ’ όλα: Όμορφη αύρα!

5+1 μαγευτικοί
προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου ΠνεύματοςΑν είσαι του νησιού…

Τζια

Τι να πρωτοπούμε για την αγαπημένη μας Τζια; Έχουμε πάει πολλές φορές και κάθε φορά την ερωτευόμαστε απ’ την αρχή! Η Τζια έχει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα τριήμερο: Παραλίες για κάθε γούστο, πολύ καλό και οικονομικό φαγητό, εύκολα προσβάσιμα μέρη, φανταστικά σπίτια να μείνεις (για κάθε budget) και απολαυστικά ηλιοβασιλέματα.

Απέχει ελάχιστη ώρα απ’ την Αθήνα, έχει κυκλαδίτικο αέρα, και εάν πας μια φορά, να ξέρεις ότι σίγουρα θα επιστρέψεις ξανά!

Μπορείς να δεις τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για την Τζια.

Σύρος

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει μοναδική ομορφιά! Τα παλιά αρχοντικά θα σε ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, θα απολαύσεις τις βουτιές σου στα καθαρά νερά, ενώ αν προτιμάς την παραλία με άμμο, θα βρεις τον παράδεισό σου! Μην ξεχάσεις να πας οπωσδήποτε στην Άνω Σύρο και να πιεις τον ελληνικό καφέ σου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα!

Nησιά του Αργοσαρωνικού

Αίγινα, Αγκίστρι, Ύδρα, Σπέτσες ή Πόρος. Όποιο και να διαλέξεις είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά! Το κάθε νησάκι έχει τις δικές του φυσικές ομορφιές και παραδόσεις. Θα φας καλά, θα κολυμπήσεις σε όμορφες παραλίες, ενώ αν σ’ αρέσουν τα κοσμοπολίτικα νησιά, θα περάσεις υπέροχα, καθώς οι επιλογές για φαγητό, ποτό, καφέ και ψώνια είναι άπειρες!

Διάβασε τον οδηγό μας για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Αν θέλεις να κάνεις road trip…

Ναύπλιο

Πιο all time classic δεν γίνεται! Το Ναύπλιο αποτελεί κορυφαίο προορισμό για λίγες μέρες, είτε είναι Φθινόπωρο ή Άνοιξη είτε είναι Καλοκαίρι! Εάν το επιλέξεις αυτή την εποχή, σου προτείνουμε να πάρεις σίγουρα αυτοκίνητο για να μπορέσεις να εξερευνήσεις παραλίες τριγύρω. Καλό φαγητό, όμορφα σοκάκια και ποδηλατάδες. Τι άλλο θέλεις;

visitgreece.gr

Μάνη

Τα παραθαλάσσια χωριά της Μάνης, Στούπα και Καρδαμύλη σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις! Θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε νησί, ενώ παράλληλα θα κολυμπήσεις σε απίστευτα νερά.

Ανθισμένες μπουκαμβίλιες, λιθόστρωτα σοκάκια και παραδοσιακά καφενεία παντού γύρω σου! Ετοιμάσου για ένα αξέχαστο 3ήμερο!

Πήλιο

Το Πήλιο είναι λίγο πιο μακριά αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο! Τα παραδοσιακά χωριά σε συνδυασμό με τις μοναδικές παραλίες και τις διαδρομές μέσα στο πράσινο θα σε κερδίσουν!

Τσαγκαράδα, Μακρυνίτσα, Μηλιές θα σε μαγέψουν με την αρχοντιά τους, ενώ ο Μυλοπόταμος, ο Άγιος Ιωάννης και η παραλία Παπά Νερό θα σε κάνουν να ξεχαστείς στα γαλαζοπράσινα νερά τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Και πριν φύγεις, δες τι να βάλεις και στη βαλίτσα σου!

Ο απόλυτος οδηγός για τη βαλίτσα για τριήμερο

Photo: Pixabay

Το άρθρο 5+1 μαγευτικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα