Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/7/2020)

09:45 31/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (31/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/7/2020), με την αίσθηση ότι τίποτα δε σας ικανοποιεί,

από ότι κι αν εξελίσσεται στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, θα νιώθετε από την αρχή της σημερινής ημέρας. Αιτίες και αφορμές θα έχετε αρκετές στο να εκνευριστείτε και σε πολλές περιπτώσεις, ότι και αν σας πουν ή σας ζητήσουν, δε θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Τα πράγματα γύρω σας αλλάζουν και δεν ξέρετε από που να βρείτε έστω μια άκρη, στο να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε. Δεν είναι όλα μαύρα αγαπητοί φίλοι, εσείς δεν είστε σε θέση ψυχολογικά να διακρίνετε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Προσπαθήστε το.

Ταύρος

Δείξτε παραπάνω προσοχή σήμερα στον τρόπο που κινείστε σε όποιο περιβάλλον βρίσκεστε, αφού μπορεί να εκτεθείτε σε εντάσεις, που δεν τις προκαλείτε εσείς, αλλά οι άλλοι. Ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο κατά πάσα πιθανότητα, μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, να σας προκαλέσει λεκτικά, να σας κάνει κριτική σχετικά με τις επιλογές σας, να σας δηλώσει ότι δεν είναι πρόθυμο να στηρίξει τις προσπάθειές σας, σχετικά με ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Για διπλωματικούς λόγους καλό θα ήταν να μην αντιδράσετε και να αφήσετε το χρόνο να κατευνάσει τις ψυχολογικές κυρίως εντάσεις.

Δίδυμοι

Με ανεβασμένη διάθεση σήμερα, ότι και αν συμβαίνει γύρω σας, όποιες στρυφνές συμπεριφορές και αν συναντήσετε στη διάρκεια της μέρας σας, εσείς θα επιμείνετε μόνο στα καλύτερα χρώματά της. Άλλωστε φίλοι θα βρίσκονται στο πλευρό σας και μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, δεν αποκλείεται να σας γίνει και μία πρόταση να αυξήσετε το εισόδημά σας ακόμα και αν χρειαστεί να εργαστείτε λιγάκι παραπάνω. Εάν μάλιστα προσπαθείτε να βρείτε μια νέα δουλειά, εκμεταλλευτείτε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αφού κάποιος γνωστός σας έχει να σας προτείνει στο περιβάλλον που εργάζεται.

Καρκίνος

Λιγάκι εάν κάνετε καλύτερες συναλλαγές και επαφές, με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα σας σχέδια, εάν ελέγξετε τον παρορμητισμό του λόγους σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Να έχετε ανοιχτά τα αφτιά σας σε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Παράλληλα μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που σας έχουν δείξει με τη στάση τους, ότι δεν είναι και οι πιο αξιόπιστοι. Ενώ εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα εργασιακά σας, ξεκινήστε να ψάχνεστε και σε κάτι άλλο, εκμεταλλευόμενοι τις γνωριμίες σας.

Λέων

Κάτι που περιμένατε στο εργασιακό σας περιβάλλον δε θα ακολουθήσει την αναμενόμενη πορεία που είχατε υπολογίσει και αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σας χαλάσει το κέφι. Ή μπορεί να μάθετε κάτι για την περίπτωση ενός δικού σας ανθρώπου και λόγω της αδυναμίας σας να τον βοηθήσετε θα νιώσετε ελλιπείς. Να θυμάστε όμως ότι δεν χρειάζεται να χρεώνετε τον εαυτό σας παραπάνω υποχρεώσεις τρίτων, ούτε και είστε υποχρεωμένοι να βρίσκεστε πανταχού παρόν, όσο και αν θέλετε να κάνετε τη ζωή των άλλων ευκολότερη για να είναι αυτοί καλά κι εσείς συναισθηματικά καλύτερα.

Παρθένος

Αποφύγετε τις πολυέξοδες μετακινήσεις, ακόμα κι αν έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε.  Καλό θα ήταν όλο τον Αύγουστο να είστε συντηρητικοί με τα έξοδά σας. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να καλύψετε μία έκτακτη δαπάνη. Από την άλλη μεριά, στις συνεργασίες σας πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και να μην στηρίζεστε εάν δεν σας έχουν δείξει την αξιοπιστία τους. Μπορεί το διάστημα αυτό να μην υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρείτε κάτι νέο, όμως όσο θα το ψάχνετε θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Μη χάνετε το θάρρος σας γιατί σύντομα όλα θα πάνε κατ ευχήν.

Ζυγός

Ορισμένοι δικοί σας άνθρωποι σας δημιουργούν πρόσκαιρους μπελάδες σήμερα. Δεν αποκλείεται από μία απροσεξία τους, έως και από στάση ανευθυνότητας, να σας κάνουν μία ζημιά στην οικοσκευή, στον υπολογιστή, ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, πράγμα που θα σας εξοργίσει. Καταρχήν προσπαθήστε να μη χάσετε την υπομονή σας και διορθώστε ότι χάλασε, αφού πρώτα τους βάλετε αυστηρά στη θέση τους, χωρίς λεκτικές επιθέσεις και εντάσεις που δε βοηθούν. Μια μικρή απόδραση, μια κοντινή ή και μακρινή εκδρομή αναβάλλεται προς το παρόν. Δείξτε όμως γενικότερη προσοχή στην ασφάλεια του σπιτιού σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/7/2020), ένα ταξίδι κι ας είναι κοντινό, θα σας έκανε να απομονωθείτε με τις σκέψεις σας, να συνομιλήσετε με τον εαυτό σας, τα “θέλω” του και τις επιθυμίες σας. Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάζατε παραστάσεις και αυτό από μόνο του θα ήταν θεραπευτικό για την αναστατωμένη ψυχολογία σας, από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας αλλά και μέσα σας. Μήπως να βρίσκατε ένα φίλο που ξέρετε πως σας καταλαβαίνει και να κανονίζατε μία σύντομη απόδραση από όλους όσους όλο και κάτι θέλουν από σας και από μια, πιεστική και καταπιεστική καθημερινότητα; Τις καλύτερες αποφάσεις λένε, τις παίρνεις ταξιδεύοντας.

Τοξότης

Λίγο παραπάνω από ότι συνήθως θα βγουν οι αδυναμίες σας σήμερα. Ίσως να νιώσετε ανταγωνιστικοί απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους σας, ίσως να κατηγορήσετε ένα πρόσωπα που πάει λίγο πιο γρήγορα από σας στον επαγγελματικό σας χώρο, ή και να ρίξετε χτυπήματα κάτω από τη μέση, σε ανθρώπους που πιστεύετε πως σας κλέβουν κομμάτι από την πρόοδό σας. Ναι, μπορείτε να τους βλάψετε, μιλώντας άσχημα στους κοινούς σας προϊστάμενους, όμως είστε σίγουροι πως αυτό θα σας ικανοποιήσει ηθικά στο τέλος της ημέρας; Μην ρίχνετε την ποιότητά σας.

Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της ανασφάλειας των καιρών που διάγουμε, οι άνθρωποι γύρω σας έχουν γίνει απότομοι στη συμπεριφορά τους και αρκετά συχνά ασυνεννόητοι. Έτσι λοιπόν σήμερα, ένας συνεργάτης σας, ή ακόμα και ο σύντροφός σας σε κάποιες περιπτώσεις, πιθανόν να σας φέρει σε δύσκολη θέση με τη συμπεριφορά του, ή μία παράληψη που θα τη χρεωθείτε κι εσείς κι αυτό ίσως σας θέσει εκτός εαυτού. Παράλληλα είστε ήδη κουρασμένοι για οτιδήποτε και μάλλον δε θα δείξετε τη δέουσα υπομονή μαζί του. Προσέξτε λοιπόν να μην προκαλέσετε περισσότερες λεκτικές εντάσεις.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/7/2020), μία νέα πρόταση σας ξεσηκώνει, κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για μια οικονομική ή επαγγελματική προσφορά, που όμως αρχικά θα σκεφτείτε πολύ πριν να απαντήσετε. Θέλετε όμως να ξεφύγετε από ένα άνυδρα και χωρίς δημιουργικότητα επαγγελματικό περιβάλλον και ίσως το δείτε και σαν διαφυγή. Πριν προχωρήσετε σε μια συμφωνία ενυπόγραφη ή δια λόγου και δεσμευτείτε, προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το εργασιακό αντικείμενο που σας προτείνεται. Καλό θα ήταν να μην το δείτε σαν λύση ανάγκη.

Ιχθείς

Με μια περίεργη ψυχολογία θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Πιθανόν παντού να βλέπετε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, ή και το αντίθετο. Να έχετε υπέρ εκτιμήσει κάποια άτομα και να μην είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα που προβάλλουν.  Η κούραση και τα καθήκοντα της καθημερινότητας, σας έχουν καταβάλλει συναισθηματικά, ενώ η ασυνεννοησία που επικρατεί, δε σας επιτρέπει να βγάλετε άκρη με τους άλλους γύρω σας. Εποχή μεγάλων αποφάσεων για την εξέλιξη της ζωής σας, φροντίστε τουλάχιστον να μην της κάνετε παρορμητικά και εν βρασμό ψυχής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Pexels

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα