Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/9/2019)

08:01 30/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/9/2019):Κριός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς.

Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι οι αγαπημένοι σας, και σας καταλαβαίνουν και σας αποδέχονται. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8o Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ελέγχετε τις καταστάσεις γύρω σας.

Ταύρος

Με πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, ευνοεί τις συζητήσεις με τους συναδέλφους σας.  Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.

Δίδυμοι

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε στην ημέρα σας σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ημέρας με αισιοδοξία, χαμόγελο και δημιουργική διάθεση. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Την δύναμη σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα την εισπράξετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι μέσα από την οικογένεια σας. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι η οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη σας.

Λέων

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους επικοινωνιακούς σκοπέλους με ευελιξία. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την ηρεμία και την ξεκούραση στην θαλπωρή του σπιτιού σας και των αγαπημένων σας.

Παρθένος

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε έξοδα. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις εκμεταλλευτείτε.

Ζυγός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει, χρησιμοποιώντας την γοητεία σας, να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Με τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι μοιάζετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί.  Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας ωθήσει να δείτε τις τελευταίες λεπτομέρειες των υποθέσεων που είναι να χειριστείτε σήμερα.  Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση, με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα παρασυρθείτε σε βιαστικές κινήσεις.

Τοξότης

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει σήμερα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, ευνοεί τις συζητήσεις με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την κούραση των προηγούμενων ημερών.

Αιγόκερως

Με γεμάτη ατζέντα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την σημερινή ημέρα εσείς οι Αιγόκεροι. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι στην ζωή σας δεν υπάρχει μόνο η δουλειά, αλλά, έχετε και μια κοινωνική ζωή την οποία έχετε παραμελήσει.

Υδροχόος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας απασχολεί καιρό. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αφήσει μια γλυκιά γεύση σε εσάς τους Ιχθύες. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας ωθήσει να δείτε με μεγάλη προσοχή τις προοπτικές μιας οικονομικής συνεργασίας, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα