Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/6/2020)

08:01 29/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (29/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/6/2020), από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας αυτής,

θα δείτε ότι και οι ρυθμοί της θα είναι έντονοι και η ασυνεννοησία θα επικρατεί, οπότε ίσως να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Οι απαιτήσεις των προϊσταμένων σας, ή ανθρώπων μεγαλύτερων από σας, πιθανόν κάποιου γονέα σας, θα σας φαίνονται παράλογες και υπερβολικές. Εκείνο που θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας, ιδίως στη διάρκεια των ημερών αυτών, είναι πως όταν βιώνετε κάτι με ένταση, σε καμία περίπτωση μην αντιδράσετε.

Ταύρος

Αντί να κάθεστε και να παρατηρείτε, αμήχανοι πολλές φορές, τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, προκαλέστε τις εσείς. Ήδη όλοι και όλα σας τα στηρίγματα σας δείχνουν, ότι χρειάζεται να αλλάξετε την στάση που κρατούσατε μέχρι σήμερα στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας και να ακολουθήσετε μία άλλη πλεύση. Επάγγελμα και διαπροσωπικές σχέσεις, χρίζουν σήμερα της προσοχή σας, γιατί πολλά από όσα συμβαίνουν, δεν θα είναι αυτά που φαίνονται.

Δίδυμοι

Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα σας πουν σήμερα ότι τους λείπει η εξωστρέφεια στη συμπεριφορά σας. Πιο σκεπτικοί και προβληματισμένοι, θα έχετε την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και να απομονωνόσαστε, μακριά από την ένταση και τη φασαρία, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και στο σπίτι. Κάποια θέματα που προέρχονται από το παρελθόν, ανακαλούνται στη μνήμη σας και οι επιλογές του χτες θα επανεξεταστούν. Μπορεί να είναι θέματα που ο χρόνος δεν τα επέλυσε.

Καρκίνος

Σε μία εξαιρετικά δημιουργική περίοδο της ζωής σας, ο κόσμος μοιάζει σαν να σας χαρίζετε μερικές φορές. Όχι γιατί αυτό σας συμβαίνει χωρίς προσπάθεια αλλά γιατί όντως με τόσες ανατροπές που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, σας ανάγκασαν να κοιτάξετε και να σχεδιάσετε το δικό σας «αύριο» με περισσότερη τόλμη και αποφασιστικότητα. Τυχερή η σημερινή ημέρα, αρπάξτε τις ευκαιρίες και ελιχθείτε βάζοντας στόχους ακόμα και αν φαίνονται δύσκολοι.

Λέων

Πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο σας περιμένει τις ημέρες αυτές, ενώ όλοι και όλα θα διέπονται από μία ασυνεννοησία, με αποτέλεσμα να δείτε κάποια θέματα να εξελίσσονται με σοβαρές καθυστερήσεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αντιδράτε όχι με την έμφυτη ευγένειά σας αλλά με τρόπους που πιθανόν να σας κακοχαρακτηρίσουν τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Προσπαθήστε να μην επιβάλλεστε με τις φωνές σε συνεργάτες φίλους.

Παρθένος

Αντί να κοιτάτε γύρω σας ανθρώπους που μοιάζουν κενοί σε περιεχόμενο και να θυμώνετε, ή να αδειάζετε το μυαλό σας για να γεμίσετε το δικό τους, για αρχή μην αναλώνεστε. Θα σας απογοητεύσουν τις ημέρες αυτές, κάποιοι άνθρωποι τόσο προβλέψιμοι και αναμενόμενοι, οπότε καλό θα ήταν να πάρετε τις αποστάσεις σας από αυτούς, γιατί κατά κάποιο τρόπο, λειτουργούν τοξικά στην ψυχολογία σας.  Βέβαια κάποιες στιγμές, ίσως να αισθανθείτε έτοιμοι να εκραγείτε αλλά και πάλι, εσείς χαλιέστε.

Ζυγός

Με τόσες αλλαγές και ανατροπές που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην καθημερινότητά σας, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και στη φάση που βρίσκεται η προσωπική και ερωτική σας ζωή, είναι λογικό να αισθάνεστε ότι συναισθηματικά πνίγεστε το διάστημα αυτό. Από σήμερα όμως και για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας, καλό θα ήταν να προσέχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, γιατί μπορεί να πείτε λόγια ή να κάνετε πράξεις, που ακόμα κι αν τις μετανιώσετε, δε θα μαζεύονται.

Σκορπιός

Με ιδιαίτερη διάθεση να ονειρευτείτε και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα αλλά ούτως η άλλως θα τη διατηρήσετε στην ανάγκη σας να έχετε μία διαφυγή.  Μία αρκετά δημιουργική περίοδος ξεκινάει στη ζωή σας, σε μία φάση που κοιτούσατε σαστισμένοι και αμέτοχοι κάποιες φορές, τις δραματικές αλλαγές που συνέβαιναν στη ζωή σας και στη ζωή όλων μας. Κάπου εδώ ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και μια νέα δραστηριότητα.

Τοξότης

Ο προβληματισμός σε σχέση με την πορεία που έχουν τα οικονομικά σας, θα συνεχίσει να υπάρχει και να απασχολεί τη σκέψη σας και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας. Κάποια πράγματα όσο και αν προσπαθήσατε δε σας βγαίνουν, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον προσωπικό τομέα της ζωής σας, με αποτέλεσμα να σας δημιουργούν υπέρμετρη ανασφάλεια. Σκεφτείτε όμως ότι στην ίδια κατάσταση είναι πολύς κόσμος όπως κι εσείς αλλά δεν αφήνει το μυαλό του να τρελαίνεται.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα, να βάζατε στη θέση τους κάποιους ανθρώπους, που από εσάς έχουν μόνο απαιτήσεις έχουν και «Θέλω» να ζητούν.  Είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας, είτε μέλη της οικογένειάς σας, που τους έχετε μάθει να σας βλέπουν σαν τον πυροσβεστήρα στα λάθη τους. Να ξέρετε ότι γενικά διάγετε μία περίοδο στη ζωή σας, που θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε ορισμένες διαπροσωπικές σχέσεις που έχετε, ως προς την αξία της ύπαρξής τους στο παρόν σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/6/2020), παρόλο που δεν είστε άνθρωποι που μπαίνετε στη διαδικασία να λογοδοτείτε για τις πράξεις ή τις επιλογές σας, σήμερα όμως η ημέρα κρύβει πιέσεις και ίσως κάποια άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε, να σας ζητήσουν εξηγήσεις σχετικά με μία επιλογή ή και τη θέση που παίρνετε σε κάποιο κοινό θέμα. Γενικά να θυμάστε ότι η κατάσταση συχνά θα γίνεται έντονη, αποφύγετε λοιπόν να ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Ιχθείς

Κάποια θέματα που το προηγούμενο διάστημα σας άγχωναν αρκετά, τώρα διευθετούνται με μεγαλύτερη ευκολία και έτσι υποχωρεί αισθητά, η πίεση από την καθημερινότητά σας. Έτσι λοιπόν προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, με κάποιους δικούς σας ανθρώπους, που λόγω υποχρεώσεων είχατε παραμελήσετε, με την υγεία αλλά και με τη φυσική σας κατάσταση που τελευταία, δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα