Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/6/2020)

10:46 28/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (28/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/6/2020), με σχετική ευκολία θα μπορέσετε να επιδιώξετε

μία καινούργια συνεργασία ακόμα και αν πρόκειται να ασχοληθείτε με ένα εργασιακό αντικείμενο που δεν έτυχε στο παρελθόν να έχετε ξανά εργαστεί. Εάν μάλιστα την περίοδο αυτή ψάχνετε για μια άλλη δουλειά, φαίνεται ότι μέσω κάποιου γνωστού, θα έρθετε σε επαφή με το επόμενο εργασιακό σας περιβάλλον. Διερευνήστε τις δυνατότητες που μπορούν να σας προσφέρουν στον τομέα αυτό οι γνωριμίες σας. Μην απογοητεύεστε όταν δε σας κάθεται μία δουλειά. Υπάρχουν ευκαιρίες.

Ταύρος

Σχέδιο πίστη και αποφασιστικότητα χρειάζεστε προκειμένου να δείτε ένα στόχο σας να πραγματοποιείται. Όχι, δε θα σας χαριστεί, ούτε και θα έχετε τις βοήθειες ή τα στηρίγματα των ανθρώπων των δικών σας, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Θα έχετε όμως την τόλμη ακόμα και να ρισκάρετε αν χρειαστεί κι έτσι θα μπείτε σε ένα πιο δυναμικό μονοπάτι εξέλιξης. Προς το παρόν ξεκουράστε το μυαλό σας από άλλες έγνοιες και κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν σήμερα.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για αρκετούς μήνες ακόμα, η κοινωνική σας ζωή εξελίσσεται και αλλάζει. Δεν αποκλείεται τώρα να ασχοληθείτε με έναν χώρο ή μια δραστηριότητα που θα έχει να κάνει με τα κοινά, να μπείτε σε μια ερασιτεχνική ομάδα τέχνης, ή να ασχοληθείτε με ένα ήπιο άθλημα όπως η ποδηλασία. Μέσα όμως από τους χώρους αυτούς, θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους. Ανθρώπους που θα έχετε να πάρετε θετικές επιρροές, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε σε μεγάλο βαθμό τις αντιλήψεις που είχατε μέχρι σήμερα για πολλά πράγματα.

Καρκίνος

Όποιο εμπόδιο κι αν σας φαίνεται απροσπέλαστο τώρα να ξέρετε ότι θα αρθεί, θα σας χαρίσει εμπειρία και την επόμενη φορά θα είστε πιο προετοιμασμένοι στο να μεθοδεύσετε καλύτερα αυτά που θα μπουν ως στόχοι από εσάς. Ναι, η περίοδος αυτή έχει πολύ δουλειά, έντονη κοινωνικότητα και κινητικότητα, γνωριμίες που θα σας χρειαστούν και διεύρυνση του κύκλου σας σε πεδία που δεν είχατε μέχρι σήμερα ξανά ασχοληθεί. Αφήστε πίσω το παρελθόν και κοιτάξτε μόνο μπροστά, γιατί αυτό είναι το πρόσταγμα των ημερών.

Λέων

Σε μία πιο χαλαρή ημέρα, καλό θα ήταν να σκεφτείτε, τι πάει αργά στη ζωή σας ή δεν εξελίσσεται όπως θα σας ικανοποιούσε. Ποιοι μπορεί να ευθύνονται ή που είναι τα δικά σας λάθη. Όλα είναι θέμα τακτικής αγαπητοί φίλοι και αναπροσαρμογής. Έτσι λοιπόν εάν την περίοδο αυτή, κάτι από αυτά που προσδοκάτε να επιτευχθούν, αργούν να σας δείξουν τα αποτελέσματά τους, πιθανόν να  χρειάζεται να εκπονήσετε διαφορετική στρατηγική αντιμετώπισης.  Ένας νέος έρωτας σας κλείνει το μάτι.

Παρθένος

Τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας αναγνωρίζονται και αυτό σας μετριάζει τα άγχη που έχετε τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα. Βέβαια τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται να σας κάνουν μία πρόσκαιρη μετακίνηση σε ένα άλλο πόστο, ή να χρειαστεί για εργασιακούς λόγους να ταξιδέψετε. Φροντίστε σήμερα να μην είστε αφηρημένοι, ειδικά εάν χειρίζεστε, αιχμηρά αντικείμενα ή οδηγείτε νευρικά. Υπάρχει το ενδεχόμενο μικρών ατυχημάτων. Ενώ όταν φεύγετε από το σπίτι, φροντίστε να κλειδώνετε.

Ζυγός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα μπορεί να βγαίνει καλύτερα το πρόγραμμά σας και έτσι θα καταφέρετε να βρείτε το χρόνο ώστε να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Προσπαθήστε λοιπόν σήμερα να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε, ποιες παρεμβάσεις θα κάνετε στην καθημερινότητά σας, ώστε να ξεφεύγετε για λίγο από την πολλή πίεση τόσο σε επίπεδο εργασιακό, όσο και σε επίπεδο μόνιμων υποχρεώσεων. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, βρίσκονται στο πλευρό σας.

Σκορπιός

Τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας αλλάζουν πλέον τόσο συχνά που χρειάζεται να αναπροσαρμόζετε συνεχώς τη στάση και την τακτική σας στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Μη βγάζετε όμως προς τα έξω, ένα προφίλ που διέπεται από απολυτότητα ή αδιαλλαξία, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να καταλάβετε τι θέλουν και οι άλλοι από εσάς. Μην ξεκινάτε δηλαδή, πρώτα από αυτό που νομίζετε ότι είναι το σωστό, γιατί το “σωστό” διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Φυσικά μην επιχειρήσετε σήμερα να το επιβάλλετε.

Τοξότης

Μία είδηση, ένα νέο ή μια τυχαία αλλά διαφωτιστική πληροφορία που θα πάρετε σήμερα, θα σας βάλει στη διαδικασία να καταλάβετε κάποια πράγματα που μέχρι σήμερα, είτε δεν τους είχατε δώσει την ανάλογη σημασία, είτε γιατί τα θεωρούσατε άσχετα με τη δουλειά ή την καθημερινότητά σας αλλά δεν είναι. Από την άλλη μεριά, παραπονούμενος μπορεί να βγει ο σύντροφός σας σχετικά με μία παράληψη σε κάτι που είχατε αναλάβει να καταφέρετε, ή να τα ακούσετε από ένα γονιό σας για τους ίδιους λόγους.

Αιγόκερως

Σε μία ημέρα πιο χαλαρή, βρείτε την ευκαιρία να σκεφτείτε μία συνεργασία που έχετε, εάν προχωράει τελικά, ή βγαίνετε ζημιωμένοι τόσο σε χρόνο, όσο και σε χρήμα. Από την άλλη μεριά, πιθανόν τις ημέρες αυτές, να σας γίνει μία πολλά υποσχόμενη πρόταση, σχετικά με μια νέα επαγγελματική προοπτική, που πραγματικά θα σας δώσει έμπνευση να την ακολουθήσετε.  Πριν πείτε το “ναι” σε αυτό που έρχεται, ή το τέλος σε εκείνο που νοσεί, κερδίστε το χρόνο και αποφασίστε λίγο αργότερα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/6/2020), επιθετικές συμπεριφορές και μια τάση να σας υποτιμήσουν κάποιοι θα σας φέρουν σήμερα εκτός εαυτού. Αντί λοιπόν να αντιδράσετε με τρόπο απρόβλεπτο, βάλτε το αξεπέραστο πνεύμα σας να δουλέψει και απαντήστε διπλωματικά, σα να πετάτε εσείς το μπαλάκι στις προκλήσεις τους για να απαντήσουν. Λόγω συναισθηματικής παρόρμησης, μπορεί να πράξετε με τον λάθος τρόπο και αυτό να φέρει αποτελέσματα εις βάρος σας. Άλλωστε γνωρίζετε από την εμπειρία και την τακτική σας, ότι εκείνος που φωνάζει δε βρίσκει ποτέ το δίκιο του.

Ιχθείς

Επισκέψεις μπορεί να δεχτείτε σήμερα, στον προσωπικό σας χώρο ή στο χώρο του σπιτιού, από ευχάριστα πρόσωπα, που θα σπάσουν την ρουτίνα σας.  Δεν αποκλείεται βέβαια και εσείς να προσκληθείτε για χαλαρή κουβεντούλα σε μια ευχάριστη συντροφιά, που θα έχει να σας δώσει και κάποιες ιδέες. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο και να οργανώσετε μια μικρή απόδραση ή μια εκδρομή. Το μυαλό σας χρειάζεται αποσυμφόρηση, από όλα όσα σκέφτεται και μπλοκάρει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάντε λοιπόν ένα διάλειμμα σήμερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα