Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/11/2022)

08:31 28/11/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/11/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/11/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/11/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και ίσως από το πρωί να νιώσετε κάπως πιεσμένοι με τα οικονομικά σας ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και να έχετε βοήθεια από φίλους αλλά και καλή επικοινωνία μέσα στην καθημερινότητά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και ίσως το πρωί να έχετε κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και από το πρωί ίσως να έχετε κάποια έξοδα ή κάποιο άγχος για τα οικονομικά σας ενώ στη συνέχεια της ημέρας κάποιοι στόχοι σας θα έχουν επιτυχία αλλά μπορεί να έχετε και πρόταση για μια δουλειά ή μια συνεργασία.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως από το πρωί να έχετε κάποιο προβληματισμό για τα οικονομικά σας ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας θα ευνοηθείτε από την εργασία σας σε οικονομικά αλλά και σε κάποια αναγνώριση που μπορεί να έχετε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και ίσως το πρωί να έχετε κάποιες ανατροπές στην καριέρα σας ή διαφωνίες με συνεργάτες ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα καταφέρετε να συμφωνήσετε και να νιώσετε ικανοποίηση μέσα από κάποια επένδυση ή συμφωνία.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να νοιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε κάποια νευρικότητα ώστε να καταφέρετε κάποιες υποχρεώσεις σας στη συνέχεια της ημέρας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα και να ξεκουραστείτε ή να ηρεμήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και ίσως να κάνετε περισσότερα έξοδα λόγω κάποιων επαγγελματικών αναγκών αλλά και για την προσωπική σας ικανοποίηση ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταφέρετε στόχους ή θα συναντήσετε φίλους και θα νιώσετε όμορφα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/11/2022), η Σελήνη  σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και ίσως από το πρωί να αντιμετωπίσετε κάποια νευρικότητα από συνεργάτες ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας  θα  βρείτε ισορροπίες και θα πάρετε αναγνώριση και θα νοιώσετε ικανοποίηση από την καριέρα σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και ίσως από το πρωί ίσως να έχετε κάποια δυσκολία με τη μετακίνησή σας ή να πρέπει να επιλύσετε ξαφνικά κάποια θέματα εργασίας σας ωστόσο στη συνέχεια θα έχετε μεγάλη επιτυχία σήμερα σε συμφωνίες και θα έχετε αποτελεσματικότητα στην καριέρα σας και τις συνεργασίες σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και ίσως από το πρωί να πρέπει να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για αγαπημένα σας πρόσωπα ωστόσο από το μεσημέρι και μετά μπορεί να έχετε κάποια μυστική οικονομική ενίσχυση ή να πάρετε χρήματα που σας χρωστούσαν από το παρελθόν.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και ίσως από το πρωί να έχετε κάποιο προβληματισμό με κάποια έξοδα που θα κάνετε για την οικογένειά σας ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας θα έχετε μεγάλη επιτυχία σε ότι κι αν επιχειρήσετε και θα μπορέσετε να καταφέρετε στόχους σας σε συμφωνίες και συνεργασίες .

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να ηρεμήσετε αλλά ίσως να μην σας αφήσουν επικοινωνίες από το περιβάλλον σας ωστόσο μετά το μεσημέρι θα πάρετε μεγάλη εσωτερική ικανοποίηση από την καριέρα σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/11/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα