Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/7/2019)

07:41 2/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Αφού, η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Καρκίνου

στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, για αρκετούς από εσάς  θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια σας, πολλές από αυτές κάθε άλλο παρά δυσάρεστες θα είναι, μόνο που θα φέρουν μαζί τους και ευθύνες. Ενώ για άλλους, σημαίνει ότι θα πρέπει να ξαναγυρίσετε στις ρίζες σας για να πάρετε την δύναμη που χρειάζεστε ώστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στην καριέρα σας. Από την άλλη πλευρά όμως, η  είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας , ενώ από την άλλη πλευρά θα σας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς στον έρωτα και στο παιχνίδι της κατάκτησης.

Ταύρος

Αρκετά πιεστική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και προβάλετε τις σκέψεις και τον εαυτό σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε, ενώ δεν θα διστάσετε να έρθετε και αντιμέτωποι και με τα οικεία σας πρόσωπα αν χρειαστεί. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να βρείτε γρήγορα λύσεις στις υποθέσεις που απασχολούν  το σπίτι , την οικογένεια  ή την ακίνητη σας περιουσία. Φυσικά θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις.

Δίδυμοι

Την επαναξιολόγηση των αξιών σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  θα κάνετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τι έχει πραγματικά αξία για εσάς και ποια πράγματα ή ανθρώπους έχουν αξία για εσάς και  αξίζει να κρατήσετε στην ζωή σας . Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα είναι σαφέστατα μια πιο ευνοϊκή θέση για εσάς τους Διδύμους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι ρυθμοί σας θα γίνουν πολύ πιο γρήγοροι, ενώ  παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις. Επίσης θα έχετε και αρκετές  μετακινήσεις τόσο για δουλειά όσο και για διασκέδαση.

Καρκίνος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο σας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να συστηθείτε από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα φύγουν από τη ζωή σας και στη θέση τους θα μπούνε νέα πρόσωπα.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε το μέλλον σας με χαμόγελο και αισιοδοξία και να μην λυπηθείτε για ότι έκλεισε τον κύκλο του και φεύγει. Επίσης,  η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις  συζητήσεις που αφορούν μια  νέα επαγγελματική συνεργασία και να διεκδικήσετε την θέση που σας ταιριάζει στον επαγγελματικό σας στίβο. Ενώ, θα κάνετε και έξοδα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Λέων

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή.  Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σε επαφή με  την πιο εσωτερική σας πλευρά. Κάτω από τη επιρροή της θα έρθετε σε επαφή με τα βάθη της ψυχής σας και θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την ζωή σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να προχωρήσουν σε σχέσεις τις οποίες θα κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επίσης σήμερα, η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία του στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να μπείτε σε δράση και να διεκδικήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας με πάθος, να αναλάβετε νέες ευθύνες και να μπείτε μπροστά για να προστατεύσετε όσους θεωρείτε ότι σας έχουν ανάγκη. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις εκρήξεις θυμού σας, όταν νιώσετε ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν αυτά που κάνετε για αυτούς.

Παρθένος

Αφετηρία σημαντικών εξελίξεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους.  Η Νέα Σελήνη- Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία θα μοιράζεστε τις ίδιες κοινωνικές ανησυχίες, ενώ είναι πιθανό να φύγουν από τη ζωή σας πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία δεν έχετε πλέον κανένα κοινό σημείο επαφής. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια αρκετά δύσκολη στην διαχείριση της περίοδο για εσάς τους Παρθένους . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μεγεθύνει  άγχος και την ανασφάλεια σας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα λειτουργήσετε παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να  ζήσετε στιγμές έντονου πάθους οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Ζυγός

Ημέρα για γερούς λύτες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, ενώ άλλοι να αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα αλλάξουν και την δημόσια εικόνα σας.  Επίσης σήμερα, η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε το ρόλο του πρωταγωνιστή στον κοινωνικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα βρεθείτε με φίλους σε διάφορες  κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ θα γνωρίσετε και σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στο κοντινό μέλλον.

Σκορπιός

Μια σημαντική περίοδος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, για αρκετούς από εσάς θα ανοίξει την πόρτα για Σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό. Ενώ άλλους, θα τους ωθήσει να αλλάξουν την φιλοσοφία της ζωής τους. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει  να προωθήσετε τα θέματα που αφορούν  την καριέρα σας  , ενώ, είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να ανταπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

Τοξότης

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη – Ολική  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ υπόσχεται ότι θα σας φέρει και νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σας ωθήσει να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τους νικήσετε. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια , ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν θετικές ειδήσεις σε θέματα Ανώτερων Σπουδών. Σε  προσωπικό  επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές έντονου ερωτικού πάθους σε ένα ταξίδι.

Αιγόκερως

Σημαντικούς  κύκλους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να κλείσετε εσείς οι Αιγόκεροι . Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, έχει ένα και μόνο σκοπό, να σας απαλλάξει από τοξικές σχέσεις. Όσο σκληρό και να ακούγεται μέσα στους επόμενους μήνες θα φύγουν άνθρωποι από τη ζωή σας οι οποίοι το μόνο που κάνανε είναι να σας κρατάνε πίσω και θα δώσουν την θέση τους σε νέους συντρόφους και συνεργάτες με τους οποίους θα εξελιχθείτε. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), και για να  προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά,  ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθείτε ουσιαστικά  με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

Υδροχόος

Μια περίοδος έντονων διεργασιών, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε και ταυτόχρονα να οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βάλει στην διαδικασία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των προσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους θα χρειαστεί αρκετές φορές να κάνετε ασκήσεις διαχείρισης θυμού. Η λύση είναι να βρείτε άλλους τρόπους για να διοχετεύσετε την ένταση.

Ιχθείς

Την τύχη με το μέρος σας έχετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Ιχθύες. Και αυτό ξεκινά από το μήνυμα που στέλνει σε εσάς το Σύμπαν μέσω της  Ολικής Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και δεν είναι άλλο από τον έρωτα και την δημιουργία. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε δημιουργικές ιδέες, ενώ ένας νέος έρωτας  θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας και θα ανατρέψει ευχάριστα τις ισορροπίες σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ σε αρκετούς από εσάς θα φέρει νέες επαγγελματικές ευθύνες, τις οποίες καλείστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να διαχειρίζεστε το άγχος και να διοχετεύετε την ένταση της δουλειάς. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα