Πρόωρος αποκλεισμός Τσιτσιπά απ’ το Wimbledon

21:20 1/7/2019 - Πηγή: iPop

Ήττα- σοκ για τον 20χρονο Έλληνα. Πρόωρος αποκλεισμός Τσιτσιπά απ’ το Wimbledon στον πρώτο κιόλας γύρο από τον Τόμας Φαμπιάνο, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά και νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή στα πέντε σετ.

Ο Ιταλός προηγήθηκε 1-0 και 2-1 (6-4, 6-4), ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 2-2 (6-3, 7-6), αλλά στο πέμπτο σετ ήταν εκνευρισμένος μετά το 3-3

και ο Φαμπιάνο το εκμεταλλεύτηκε, τρέχοντας σερί 3-0 για το 6-3 και τη νίκη.

Ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, όμως, τελικά ο Φαμπιάνο πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φάνηκε πως ήταν ανέτοιμος και είχε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του δίνοντας δικαιώματα στον αντίπαλό του, που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε την πρόκριση για το β’ γύρο, ύστερα από τρεισήμισι ώρες μάχης.

Στο παιχνίδι ο Φαμπιάνο κέρδισε 161 έναντι 154 του Τσιτσιπά, ενώ ο Έλληνας είχε 7-1 άσους. Στα διπλά λάθη ο Τσιτσιπάς είχε 7-4 και στα αβίαστα 43-40.

Στον δεύτερο γύρο του αγγλικού Όπεν ο Φαμπιάνο θα βρει μπροστά του το εμπόδιο του πολύ έμπειρου Ίβο Κάρλοβιτς.

A five-set thriller!

After three hours and 22 minutes, Thomas Fabbiano beats No.7 seed Stefanos Tsitsipas on a day of shocks at #Wimbledon pic.twitter.com/5BaHsiYG57

Wimbledon (@Wimbledon) July 1, 2019

Ο πρόωρος αποκλεισμός Τσιτσιπά απ’ το Wimbledon είναι μια βαριά ήττα, ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής ετοιμάζεται για τα επόμενα μεγάλα τουρνουά.

Photo: REUTERS/HANNAH MCKAY

Το άρθρο Πρόωρος αποκλεισμός Τσιτσιπά απ’ το Wimbledon εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα