Η συνάντηση που όλοι περιμέναμε: Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε συνέντευξη απ’ τη Βάνια! (Video)

17:06 25/9/2020 - Πηγή: iPop

Η Ματίνα Νικολάου στην Ιωάννα Μαλέσκου! Αυτά είναι νέα! Το τηλεοπτικό τετ-α-τετ που περίμεναν όλοι!

H viral παρτενέρ του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη στο Love It κι έδωσε μια συνέντευξη που θέλεις κι εσύ να δεις ολόκληρη!

Λίγες μόλις μέρες αφότου η Ιωάννα Μαλέσκου είχε βρεθεί στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι, η Ματίνα Νικολάου πήγε στην εκπομπή της… αντίζηλού της και μίλησε για τον ρόλο της Βάνιας, ενώ αναφέρθηκε και σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Όπως αποκάλυψε, ο ρόλος

της Βάνιας ήταν μια σύλληψη του Νίκου Μουτσινά για τη θεατρική παράσταση «Κοκομπλόκο», ένας ρόλος ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης και έπειτα από δυο χρόνια μπήκε και στην εκπομπή.

Το δέχθηκα με πολύ χαρά αλλά και φόβο. Γιατί δεν έχει καμία σχέση μια εκπομπή με ένα σίριαλ. Μιλάμε για μια ζωντανή εκπομπή και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω. Τώρα αν μου δώσουν κείμενο ταράζομαι! Έχω συνηθίσει τον αυτοσχεδιασμό και περνάω πολύ ωραία με αυτό

Η Βάνια σε κάποια φάση έκανε την παρέμβαση της και εξέφρασε την αντίθεσή της να πάει καλεσμένη η Ματίνα στην Ιωάννα!

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε στον 12χρονο γιο της με πολύ τρυφερά λόγια και με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Εταιρεία Διαζυγίων» μίλησε για το διαζύγιό της, λέγοντας πως ο πρώην σύζυγός της της είχε ζητήσει να χωρίσουν κι αυτό άργησε να το συνειδητοποιήσει και να το αποδεχθεί.

Δες όσα είπε η Ματίνα Νικολάου στην Ιωάννα Μαλέσκου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου και αυτό:

Βάνια- Ιωάννα Μαλέσκου: Το χρονικό μιας σχέσης αγάπης και μίσους! Όλες οι στιγμές που μας έχουν χαρίσει

Το άρθρο Η συνάντηση που όλοι περιμέναμε: Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε συνέντευξη απ’ τη Βάνια! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα