Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/7/2020)

10:02 26/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (26/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/7/2020), όσο κι αν σας είναι δύσκολο, την εποχή αυτή

θα χρειαστεί να απαλλαγείτε από ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις που λειτουργούν τοξικά στη ζωή αλλά και στην διάρκεια της καθημερινότητάς σας. Μην εγκαταλείπετε απογοητευμένοι τις προσπάθειές σας να απεμπλακείτε από τέτοιες καταστάσεις, συντηρώντας της όμως στη ζωή σας. Εάν βρίσκεστε σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον, ξεκινήστε να ψάχνεστε για κάτι καλύτερο, εκμεταλλευόμενοι τον φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο.

Ταύρος

Οι περιστάσεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε περισσότερο τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Επιβάλλεται σχεδόν να έχετε κατά νου, ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, χρειάζονται ικανές γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους, που έχουν τον τρόπο τη θέση και τη δύναμη για να σας ανοίξουν πόρτες σε κύκλους που άλλοτε, δεν είχατε πρόσβαση. Μια καινούργια φιλία, έρχεται στη ζωή σας όχι μόνο για να μείνει, αλλά και με την παρουσία και το ρόλο που θα παίξει, να σας την αλλάξει εντελώς.

Δίδυμοι

Την αποδοχή από τους κύκλους που θα βρεθείτε θα τη χαρείτε σήμερα, αφού θα εκπέμπετε στο περιβάλλον θετική σκέψη και καλή ενέργεια, με ένα εύστροφο πνεύμα και αρκετές δώσεις χιούμορ, που γνωρίζετε πως με αυτό, τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Έτσι μεταξύ αστείου και σοβαρού, θα μπορέσετε να καταφέρετε έναν άνθρωπο που για να προωθηθεί ένας στόχος σας, βασίζεστε στο κύρος του, και από μόνος του τελικά, να ενδιαφερθεί να σας βοηθήσει, έτσι επειδή τον κερδίσατε με το χαρακτήρα σας.

Καρκίνος

Ενδεχομένως ήδη να έχετε μπει στη διαδικασία να βγάλετε από την καθημερινότητάς σας, ανθρώπους που δεν κάνουν τελικά για συνεργάτες σας, μια δουλειά που δε σας δίνει την έμπνευση για να γίνετε πιο παραγωγική, μία φιλική σχέση που δεν διέπεται από ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, ή μία ερωτική, που τελικά αποδείχτηκε προβληματική. Οι αποφάσεις αυτές είναι μεν δύσκολες αλλά έτσι θα αφήσετε χώρο στη ζωή σας, να μπουν άνθρωποι και καινούργια ενδιαφέροντα που θα την ανανεώσουν.

Λέων

Μη φιλική παραίνεση, συμβουλή ή νουθεσία, μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε απέναντι στον άνθρωπο που θα την επιχειρήσει. Ο λόγος είναι ότι διαφέρετε εντελώς ως προς το σκεπτικό που έχετε για  την αντιμετώπιση του θέματος, που όμως κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει δίκιο ο φίλος ή ο δικός σας άνθρωπος. Πολλές φορές κολλάτε με τρόπο απόλυτο στις ιδέες σας και όταν σας πουν κάτι που έρχεται αντίθετα με ότι πιστεύατε, νομίζετε πως το κάνουν για να σας αμφισβητήσουν. Δεν είναι όμως έτσι, ακούστε τι έχουν να σας πουν.

Παρθένος

Δεν είναι απαραίτητο επαγγελματικά κοινωνικά ή φιλικά να αρέσετε σε όλους, υποχωρώντας μερικές φορές από τις πεποιθήσεις σας. Ούτε και να επιμένετε στις απόψεις σας, όταν βλέπετε να δυσανασχετεί με αυτές, το ακροατήριο που σας παρακολουθεί. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση, ιδίως σήμερα στην περίπτωση που παρευρεθείτε σε ένα κύκλο ανθρώπων, γιατί ύστερα από μια έντονη συζήτηση, πιθανόν αν αντιδράσετε, να πέσει η δημοτικότητά σας. Άλλωστε είναι γνωστή η τακτική σας να κάνετε εύκολα κριτική επί παντός επιστητού.

Ζυγός

Ένα δικό σας πρόσωπο, ένας αδερφός ή αδερφικός σας φίλος, πιθανόν να σας βοηθήσει μιλώντας μαζί του, να βγάλετε από μέσα σας, εκείνα που σας προβληματίζουν, χρονίζουν και παραμένουν στάσιμα και ζημιογόνα. Αλλάξτε την οπτική σας και αναθεωρήστε τη στάση σας, όταν διαπιστώνετε ότι με όσες προσπάθειες κι αν κάνετε κάτι δεν προχωράει. Πιθανόν στην περίπτωση που δε σας ικανοποιεί το εργασιακό σας αντικείμενο, κάπου αλλού να δείτε περισσότερα οφέλη εάν δοκιμάσετε να βρείτε αλλού δουλειά.

Σκορπιός

Μία πρόταση για μια νέα συνεργασία από ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να κινείται στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως θα είχε ενδιαφέρον να την εξετάσετε διεξοδικά, αντί να πείτε εξαρχής ένα μεγάλο “όχι” μόνο και μόνο γιατί μπορεί να μην είχατε ασχοληθεί με το εργασιακό αντικείμενο που θα σας προτείνει. Μην προκαταβάλλεστε απέναντι σε όποιον τώρα γνωρίζετε και έχει κάτι να σας πει παραπάνω, από ότι γνωρίζετε ήδη. Άλλωστε δεν μπορεί να είστε οι φωτεινοί παντογνώστες.

Τοξότης

Με περισσότερο εύθυμη διάθεση θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα, αφού φίλοι κι αγαπημένα πρόσωπα θα σας παρασύρουν για μία έξοδο ή μια μικρή εκδρομή. Άλλο που δε θέλετε κι εσείς να ξεκόψετε από την κατήφεια των ημερών και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Τα πράγματα ούτως ή άλλως δρομολογούνται προς το καλύτερο, ενώ ένα πρόσωπο δικό σας φροντίζει για σας, πριν από σας. Μη σκέφτεστε τη δευτέρα που έρχεται φορτωμένη με τόσες έννοιες και σκοτούρες. Περάστε όμορφα.

Αιγόκερως

Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σας γιατί ίσως οι σχέσεις σας δεν έχουν αν σας δώσουν τίποτα παραπάνω και γιατί πιθανόν εσείς να αποφασίσετε να τους βγάλετε, για να ξεμπλοκάρετε ακόμα και από συναισθηματικές δεσμεύσεις. Ταυτόχρονα όμως νέα πρόσωπα θα μπουν και θα την εμπλουτίσουν, με καινούργια ενδιαφέροντα, δραστηριότητες και αλλαγή στον τρόπο που ζείτε. Κύκλοι κλείνουν κύκλοι ανοίγουν. Μπροστά σας βρίσκονται προκλήσεις που πρέπει να τις αποδεχτείτε και να τις ακολουθήσετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/7/2020), με όλα όσα κρατάτε μέσα σας, κάποιες φορές εκφράζονται άλλοτε με άγχος και άλλοτε με ψυχοσωματικά συμπτώματα. Προσπαθήστε να μην τα βάζετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους αλλά κυρίως με τον εαυτό σας. Είναι σαν να πυροβολείτε το πόδι σας. Μιλήστε με φίλους που εμπιστεύεστε κι αν υπάρχει ένα πρόσωπο που για διάφορους λόγους έχετε απομακρυνθεί μεταξύ σας αλλά μαζί του πάντα νιώθατε καλά, ρίξτε γέφυρες και προσεγγίστε τη σχέση αυτή εκ νέου. Θα σας δώσει και πάλι μία θέση στη ζωή του, τολμήστε το.

Ιχθείς

Στην περίπτωση που είστε γονείς, ένα μικρό θεματάκι με το παιδί σας, μπορεί σήμερα να σας αναστατώσει, κάτι που όμως θα είναι παροδικό. Η σκέψεις σας γυρίζουν στα οικονομικά και προβληματίζεστε ως προς τη διαχείρισή τους, αφού πολλά θέλετε να κάνετε ή να επενδύσετε και λίγα διαθέτετε στην περίπτωση που χρειαστεί να ρισκάρετε κάποια κεφάλαια. Αφήστε όμως τα μεγαλεπήβολα σχέδια, για λίγο αργότερα που τα πράγματα έρχονται πιο στρωτά. Προς το παρόν αρκεστείτε με αυτά που έχετε εξασφαλίσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα