Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/12/2019)

09:00 25/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/12/2019):Κριός

Τώρα μπορείς να εκπληρώσεις τους στόχους σου παίρνοντας όμως πάντα κι ένα μάθημα που σε κάνει σοφότερο/η. Ακόμα κι όταν τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, φρόντισε να μην επαναπαύεσαι,

γιατί αυτή την περίοδο σε περιμένουν συνεχείς προκλήσεις που σε κάνουν να θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου και -γιατί όχι;- να αυξήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Ταύρος

Τρομερή κινητικότητα αναμένεται μέσα στη μέρα και αυτό σε προδιαθέτει να συναντήσεις φίλους, να βγεις και να διασκεδάσεις. Χρειάζεσαι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά αυτή την απόδραση και μάλιστα οι συγκυρίες σήμερα σε ευνοούν για κάτι τέτοιο, αφού οι συναντήσεις που τελικά θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Δίδυμοι

Η μέρα σε αναγκάζει να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα πάσης φύσεως: εργασίας, σπιτιού, κληρονομικά, δάνεια κ.ο.κ. Δέχεσαι σήμερα σημαντικότατη εύνοια ώστε να διευθετήσεις την όποια οικονομική εκκρεμότητα, ωστόσο φρόντισε να μην επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να εγείρει προσδοκίες μεγαλύτερες απ’ ό, τι πρέπει.

Καρκίνος

Επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η μέρα σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίσεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά σήμερα, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

Λέων

Μία οικονομική έκπληξη στον εργασιακό χώρο σήμερα, σε κάνει ιδιαίτερα ευτυχή, αλλά και σπάταλο/η. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό σου έχει ξεσηκωθεί για να βρει τρόπους να αξιοποιήσεις αυτή τη νέα οικονομική συγκυρία, αλλά ο ενθουσιασμός σου μπορεί πολύ σύντομα να σε αναγκάσει σε ανώμαλη προσγείωση.

Παρθένος

Σήμερα φαίνεται ότι αναπτύσσεις τόσο σε επίπεδο ιδεών όσο και στον τρόπο που εργάζεσαι μία ιδιαίτερα ιδεαλιστική νοοτροπία σύμφωνα με την οποία “όλα μπορούν να συμβούν”. Παράλληλα,  οι συνθήκες σε ευνοούν για να ασχοληθείς με κληρονομικά ζητήματα ή/και οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν.

Ζυγός

Σήμερα τα οικονομικά σου ή τα νέα που σχετίζονται με αυτά, έρχονται αρκετά βολικά και αυτό σε παρακινεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, παλιότερες υποχρεώσεις κ.ο.κ. Βλέπεις αυτή την ανάσα σαν ένα διάλειμμα από τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών και η αλήθεια είναι πως η πρακτική προσέγγισή σου είναι η καλύτερη δυνατή.

Σκορπιός

Η μέρα σε προδιαθέτει να κινηθείς πέρα από τα συνηθισμένα και να κινηθείς εκτός προγράμματος. Τείνεις πλέον να το αναγάγεις σε τρόπο σκέψης και δράσης, αφού φαίνεται ότι το να ανατρέπεις τα τετριμμένα σού πάει πολύ. Αυτή την τρέλα μπορεί να τη μοιραστείς τόσο με το/τη σύντροφό σου όσο και με τους φίλους σου.

Τοξότης

Έχεις καλή διάθεση σήμερα γι’ αυτό κάνεις σχέδια για πράγματα που από καιρό ήθελες, αλλά τα καθυστερούσες. Τώρα λοιπόν, είσαι έτοιμος/η να βάλεις σε εφαρμογή κάποια από αυτά, τουλάχιστον τα πιο προσιτά. Έχεις μία εσωτερική χαρά και αισιοδοξία, την οποία μοιράζεσαι βασικά με φιλικά πρόσωπα που κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά σε αισθηματικά ζητήματα με ένα βασικό σκοπό: την ανανέωση. Έχεις βάλει στόχο να σπάσεις κάθε συνήθεια που αποτελεί εδώ και καιρό ρουτίνα σου και κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η ανάγκη αυτή πηγάζει από μέσα σου και είναι λιγότερο αίτημα έξωθεν, οπότε είναι σημαντικό να λάβεις κάποια στιγμή υπ’ όψιν και τους άλλους.

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να νιώθεις κάπως εσωστρεφής και δεν αποκλείεται να θελήσεις να απομονωθείς τόσο σε φυσικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα αφιερώσεις τη μέρα σε μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις πνευματικές ζυμώσεις και διεργασίες της περιόδου αυτής με τη δέουσα προσοχή.

Ιχθείς

Πολλά πράγματα πηγαίνουν όπως τα ονειρευόσουν, αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να αποφύγεις να πάρεις ρίσκα ή να διακινδυνεύσεις μία σταθερή και σίγουρη κατάσταση μόνο και μόνο επειδή νιώθεις τυχερός/η. Παρ’ όλο που είσαι αισιόδοξος/η πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φρόντισε να αποφύγεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού και συνέχισε απλώς να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα