Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/4/2020)

08:00 24/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (24/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/4/2020), αφού ότι θεωρούσατε σταθερό ή σίγουρο ή δεδομένο

στη ζωή σας, διαψεύδεται από τις εξελίξεις, θα έχετε την επιθυμία να επιταχύνετε το τέλος του. Να κάνετε  μια νέα αρχή, να αλλάξετε εκ βάθρων τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Μερικές φορές ο φόβος και η ανασφάλεια φωλιάζει μέσα σας. Διώξτε τους είναι κακοί σύμβουλοι, γιατί είστε από τη φύση σας θαρραλέοι ως άνθρωποι.

Ταύρος

Μπορεί το τοπίο της καθημερινότητάς μας να μοιάζει άνυδρο από προοπτικές, όμως με εσάς δε θα συμβαίνει για πολύ καιρό το ίδιο. Φαίνεται μάλιστα πως θα σας γίνει μία πρόταση σχετικά με κάποιο στόχο που είχατε βάλει εδώ και καιρό, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να το προχωρήσετε. Κάντε θετικές σκέψεις & από κει και πέρα σχεδιάστε μεθοδικά τα επόμενα βήματά σας. Ξεκινήστε.

Δίδυμοι

Διάφορες σκέψεις για το πως θα εξελιχθεί η ζωή σας από δω και στο εξής, θα κάνετε τις ημέρες αυτές, ενώ σύντομα θα χρειαστεί να πάρετε και κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας πορεία, που φαίνεται να παραμένει και λόγω των συνθηκών στάσιμη. Κρατήστε όμως τη σκέψη και το χρόνο με το μέρος σας προς το παρόν και πάρτε ιδέες.

Καρκίνος

Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν ή βγαίνουν από τη ζωή σας και μάλιστα από δική σας επιλογή και κάποιοι άλλοι, πρόσφατες σχετικά γνωριμίες, έρχονται τώρα για να μείνουν. Στο μεταβατικό στάδιο που βρίσκεστε, οι κινήσεις σας χρειάζεται να στερούνται παρόρμησης, νευρικότητας και γενικότερα συναισθηματικής εμπλοκής  να αποφευχθούν τα λάθη. Περιορίστε την ανυπομονησία.

Λέων

Η αναμονή, ο περιορισμός, το άγχος που σας δημιουργεί η κατάσταση αυτή, τα πράγματα που προσπαθήσατε και τώρα σταμάτησαν να εξελίσσονται, όλα μοιάζουν να έχουν μπει στον πάγο και σας φέρνουν ώρες και φορές υπέρμετρο εκνευρισμό. Κάντε λοιπόν υπομονή και όλα σύντομα θα πάρουν την φυσιολογική τους ροή, αρκεί να μη χάνετε το θάρρος σας. Προσέξτε πως εκφράζεστε.

Παρθένος

Μπορεί γύρω σας να συμβαίνουν ή να ακούτε αρνητικές ειδήσεις, μηνύματα και να αντιμετωπίζετε ανθρώπους ανασφαλείς, εσείς θα εξακολουθήσετε να ονειρεύεστε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον αγγίζοντας σχεδόν το πάθος που σας δίνει η έμπνευση να αντισταθείτε σε κάθε τι αρνητικό. Μείνετε  συντονισμένοι σε αυτή τη διάθεση, όσο κι αν σας πιέζουν οι συνθήκες & οι καταστάσεις.

Ζυγός

Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, είναι λες και έχουν μπει σα γκρίζο φίλτρο μπροστά στην ψυχή σας και βλέπετε τα πράγματα με απαισιοδοξία. Είναι λάθος η στάση σας αυτή. Κοιτάξτε λοιπόν λίγο έξω από το παράθυρο της καρδιάς σας και θα δείτε ότι η Άνοιξη εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και το θαύμα της δημιουργίας, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Για να μη συμβεί και μέσα σας;

Σκορπιός

Εάν μέσα σας υπάρχει η ένταση και με δυσκολία μπορείτε πλέον να τη συγκρατήσετε, ίσως να το ρίχνατε σήμερα, στην εργασιοθεραπεία φτιάχνοντας πράγματα που παλαιότερα βαριόσασταν, παρά να διοχετεύετε την ένταση αυτή, στις στενές διαπροσωπικές σχέσεις σας, που δεν είναι εποχή να τις διαταράσσετε. Κλείστε τα αφτιά σας σε αρνητικές πηγές ενημέρωσης γιατί σας κάνουν ευάλωτους.

Τοξότης

Επικοινωνήστε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας, έστω και μέσα από το διαδίκτυο. Κάντε επαφές που πιστεύετε ότι μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και είναι σημαντικές για την εξέλιξη είτε της επαγγελματική και οικονομικής σας ζωής, είτε με κάποιους ανθρώπους που σας κάνουν να ανεβαίνετε ψυχολογικά, όταν επικοινωνείτε μαζί τους. Ευνοούνται  νέες γνωριμίες & συνεργασίες.

Αιγόκερως

Δεν είναι λίγα όλα εκείνα που έχουν πάει πίσω και πρέπει τώρα εσείς να σκεφτείτε πως θα καλύψετε το κενό που άφησαν αλλά αντί να σας πιάνει πανικός, ίσως καλύτερα να ήταν να τα εξετάσετε και να τα αντιμετωπίσετε ένα ένα τη φορά. Κάντε καλύτερη οργάνωση και δρομολογήστε τα θέματα που σας τρέχουν κατά προτεραιότητα & με μεθοδικότητα σήμερα κι όλας.

Υδροχόος

Μερικές φορές γίνεστε πιο πεισματάρηδες ακόμα και από εκείνους που φημίζονται γι αυτό. Σε μια τέτοια μέρα όπως η σημερινή, ίσως να τα βάλετε με ανθρώπους που επί της ουσίας δε σας έφταιξαν σε τίποτα και έτσι, να διαρραγούν σχέσεις που δε θα θέλατε να πάψουν από τη ζωή σας. Προσέξτε λοιπόν το τι τους λέτε και πώς το λέτε. Μην διαταράξετε ισορροπίες που μετά θα μετανιώσετε.

Ιχθείς

Δώστε χρόνο στο χρόνο, εάν εντοπίσετε, ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη στιγμή στο να προωθήσετε κάποια σημαντικά σας θέματα, κυρίως σε εργασιακό επίπεδο. Δεν είναι ότι οι άνθρωποι που βασίζεστε δεν επιθυμούν να σας ακούσουν, αλλά γιατί οι συνθήκες και οι καταστάσεις της εποχής που ζούμε, δε τους αφήνουν πολλά περιθώρια επανεξέτασης των δικών σας ζητημάτων. Περιμένετε.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: unsplash/Anastasia Dulgier

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα