Πότε να “ανεβάσεις” τη σχέση σου στα social media;

20:57 23/4/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό και σκέφτεσαι πότε είναι η κατάλληλη ώρα να ανεβάσεις φωτογραφία μαζί του και να δείξεις τη σχέση στα social media; Λάθος! 

Μα είναι δυνατόν να κάθεσαι να το σκέφτεσαι πριν καλά καλά ωριμάσει η σχέση; Τι περίμενες; Ότι θα σου πούμε ανέβασε φωτογραφία μαζί του μετά το πρώτο ραντεβού; Κάποια πράγματα δεν είναι αυτονόητα, κι όμως θα έπρεπε μερικές φορές.

Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που περιμένουν πώς και πώς να περάσουν μερικές μέρες για να ανεβάσουν την τωρινή τους σχέση στα social media

λες και όλοι θέλουν να ξέρουν αν είναι όμορφο το αγόρι τους ή όχι. Φυσικά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Που κάποιες φορές ανεβάζουν την κοπέλα τους στο Instagram σαν να είναι “τρόπαιο”.

Αν είσαι σε σχέση μην ποστάρεις ποτέ αυτά στα social media!

Γι’ αυτό ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Πότε να ανεβάσεις φωτογραφία μαζί του στα social media; Η απάντηση φυσικά και δεν είναι ίδια για όλους. Το κάθε ζευγάρι διαφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως πριν την ανεβάσεις και “επιδείξεις” τη σχέση σου καλό θα ήταν να είσαι σίγουρη πως ξέρεις καλά τον σύντροφό σου, ενώ πολλές φορές είναι σημαντικό να έχει ωριμάσει και λίγο η σχέση. Εντάξει, δεν είπαμε πως πρέπει να είστε κι έτοιμοι για γάμο για να ανεβάσεις φωτογραφία μαζί του στο Instagram, όμως αν δεν είσαι σίγουρη πως η σχέση σου θα διαρκέσει περισσότερο από μερικά ραντεβού μην το κάνεις. Ο κόσμος ψάχνει αφορμή για να σχολιάσει αρνητικά το παραμικρό κι εσύ θα απογοητευτείς περισσότερο αν η σχέση σου δεν πάει καλά κι έχεις postάρει και φωτογραφία μαζί του.

Pixabay

Άσε που η δημοσιότητα στα social media μόνο καλό δεν κάνει σε μια σχέση που προσπαθεί να αναπτυχθεί και να βρει τα πατήματά της.

Αν ακόμα, λοιπόν, ψάχνεις μια συγκεκριμένη απάντηση τότε αυτή είναι να κάνεις λίγη υπομονή. Αν δεν είσαι σίγουρη για τη σχέση σου και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου μην την ανεβάσεις αυτή τη φωτογραφία. Επίσης, η σχέση σου για να είναι πετυχημένη δεν έχει καμία ανάγκη το Instagram και καλό θα ήταν να το καταλάβεις το συντομότερο, αν θες να διαρκέσει αυτό που έχεις.

Tip! Μην παίρνεις αποφάσεις όταν είσαι θολωμένη από τον έρωτα και τον ενθουσιασμό. Είναι λογικό να μην είναι σωστές. Σκέψου πιο ώριμα και συνετά και η απάντηση θα σου δοθεί από μόνη της.

Και όλες οι απορίες θα σου λυθούν αν διαβάσεις ακόμα και αυτό:

Social media: Το μεγάλο πρόβλημα των σχέσεων που δεν αντιλαμβάνεσαι!

Photo: Unsplash/ Nathan Dumlao

Το άρθρο Πότε να “ανεβάσεις” τη σχέση σου στα social media; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα