Κολυμβήτρια προπονείται εκτός νερού! Το video που έγινε viral

19:22 23/4/2020 - Πηγή: iPop

Γίνεται κολύμβηση εκτός νερού; Ναι, κι όμως γίνεται και μια κολυμβήτρια μας δείχνει τον τρόπο που προπονείται εκτός πισίνας. 

Η Yuliya Efimova είναι Ρωσίδα κολυμβήτρια και μάλιστα τρεις φορές Ολυμπιονίκης. Κάθε φορά που συμμετέχει σε διοργανώσεις το κοινό είναι διχασμένο. Άλλοι την αποθεώνουν, ενώ μερικοί την αποδοκιμάζουν, διότι στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ντόπινγκ. Η κολυμβήτρια αυτή έχει συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες,

ωστόσο το 2017, η χρονιά ήταν επιτυχημένη για αυτήν, καθώς κέρδισε 1 χρυσό, 2 ασημένια κι ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Λόγω του κορονοϊού, όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η Yuliya Efimova βρίσκεται στην δικιά της καραντίνα, στο σπίτι της, βρίσκοντας δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους για να κάνει προπόνηση και μάλιστα χωρίς νερό!

Πώς κάνει εφικτή την κολύμβηση εκτός νερού;

Νόμιζες ότι δεν γίνεται; Κι όμως η κολυμβήτρια Yuliya Efimova το κάνει εφικτό. Υπενθυμίζοντας στους οπαδούς της να μένουν σπίτι, ανέβασε ένα βίντεο με τις ασκήσεις «κολύμβησης» έξω από την πισίνα, κάνοντας την κολύμβηση εκτός νερού κάτι το δυνατό. Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral με εκατομμύρια views. Πώς όμως τα κατάφερε;

Η Yuliya Efimova ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας της, προκειμένου να κάνει την προπόνηση αυτή και είχε και τη βοήθεια ενός ακόμα ατόμου. Με τη μουσική να παίζει απαλά στο παρασκήνιο, η Yuliya ξαπλώνει στον πάγκο της κουζίνας με το σώμα της από τη μέση και πάνω να κρέμεται. Ο βοηθός της της κρατάει τα πόδια από τους αστραγάλους, προκειμένου να μην χτυπήσει και με το πάνω μέρος του σώματός της κάνει την προπόνησή της και τις ασκήσεις της ακόμα και χωρίς νερό, με το πρόσωπο να κοιτάει προς το πάτωμα.

Φυσικά μόνο εύκολος δεν μπορεί να είναι αυτός ο τρόπος προπόνησης, όμως για κάποιον/-α κολυμβητή ή κολυμβήτρια, όπως η Yuliya Efimova, που έχει συνηθίσει να είναι κάθε μέρα στην πισίνα, ίσως ακόμα και μια πιο ασυνήθιστη προπόνηση να είναι αναγκαία.

Olympic swimmer Julia Evimova training at home. Unreal level of core strength

Keywords
Τυχαία Θέματα