Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2019)

08:00 23/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2019):Κριός

Έτοιμοι να βάλετε σε πρόγραμμα τη ζωή σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς

οι Κριοί. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε  τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε αποτελεσματικοί, να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την υγεία σας,  να κάνετε το ετήσιο check up, να πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και φυσικά να περάσετε την πόρτα του γυμναστηρίου.

Ταύρος

Χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος  του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο χαρούμενες  διασκεδαστικές και ταυτόχρονα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Ταύρους. Κατά τη διάρκεια της παραμονή του ,το χαμόγελο θα είναι ζωγραφισμένο στα χείλη σας, ενώ θα  προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να προχωρήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Φυσικά, αυτή τη χρονική περίοδο ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο  ηλιακό σας οίκο θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένεια σας ή έχουν σχέση με την ακίνητη σας περιουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι λύσεις που θα βρείτε μπορούν να μπουν σε πρακτική εφαρμογή και να υλοποιηθούν άμεσα.

Καρκίνος

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος  του Ήλιου στον 3ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο πολύ έντονης κινητικότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς, αλλά και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Παράλληλα όμως, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα του κοντινού κοινωνικού σας περιβάλλοντος, στα οποία και θα εκμυστηρευτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Λέων

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα στο χώρο της εργασίας σας εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον  2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα έχει και άμεσα οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί έως κτητικοί απέναντι σε όποιον και ότι θεωρείτε δικό σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας.

Παρθένος

Γεμάτοι αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει τα φετινά σας γενέθλια με όλες τις τιμές. Αυτό σημαίνει ότι θα ενισχύσει την επιθυμία σας για δράση γεμίζοντας σας με ενέργεια, παράλληλα όμως θα σας οπλίσει με θάρρος και αισιοδοξία για το καινούργιο που έρχεται. Νέες πρωτότυπες ιδέες αλλά και διαφορετικά πρόσωπα θα συνθέσουν το νέο παζλ της ζωής σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Ζυγός

Με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει την πιο εσωστρεφή περίοδο της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, θα κάνετε την αυτοκριτική σας, ενώ εάν χρειαστεί θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές συζητήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις που θα τις ανακοινώσετε σύντομα στους δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός

Την τρυφερή σας πλευρά στους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένουστον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ σημαντικούς ανθρώπους τους οποίους θαυμάζετε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα πορεία με ένα άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

Τοξότης

Με τους νέους στόχους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και  στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και την δημόσια εικόνα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη.

Αιγόκερως

Μόνο παράπονο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι δεν πρέπει να έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τις Ανώτερες Σπουδές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον / την σύντροφο σας.

Υδροχόος

Σε τάξη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να βάλετε την ζωή σας εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του  Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για εσάς τους Υδροχόους, κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) για τις οποίες θα βρείτε πρακτικές λύσεις, θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ με χαρά θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να ανανεώνεται.

Ιχθείς

Μια νέα περίοδος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά για τις σχέσεις σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας στην προσωπική τους διάσταση και θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που μέχρι τώρα δεν δίνατε, κάνοντας σας πιο προσεχτικούς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα είστε πιο επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που θα έχετε δίπλα σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα