Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/7/2019)

06:00 22/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Στο ξεκίνημα της, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας κάνει ιδιαίτερα σκεφτικούς. Η διάθεση σας θα βελτιωθεί ουσιαστικά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα  ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας γεμίσει με ενέργεια

, χαρά και αισιοδοξία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η καλή σας διάθεση θα παρασύρει και τους άλλους  γύρω σας.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, έχουν κουράσει εσάς τους Ταύρους. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δίνετε που και που το δικαίωμα στον εαυτό σας να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

Δίδυμοι

Σε ποιο ευχάριστους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Στο ξεκίνημα της ημέρας θα έχετε πολύ σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να προβάλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Η πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας γεμίσει με χαρά.

Καρκίνος

Με χαρούμενη διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την σημερινή ημέρα εσείς οι Καρκίνοι. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως. Μετά το μεσημέρι όμως, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την καριέρα σας και να βάλετε προτεραιότητες.

Λέων

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική σας εκκρεμότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι αυτοπεποίθηση. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα εγκαταστήσει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Παρθένος

Αρκετές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Μέχρι το μεσημέρι, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας. Μετά το μεσημέρι όμως, που η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, το ενδιαφέρον σας θα μετατοπιστεί στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), καθώς και στα οικονομικά τους /της συντρόφου σας.

Ζυγός

Σημαντικές εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικέ εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να φορτωθείτε και τις υποθέσεις των συναδέλφων σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Σκορπιός

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει δημιουργικές ιδέες. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής.

Τοξότης

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Τοξότες.  Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν τα μικρότερα μέλη της οικογένειας σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη σας και θα σας θυμίσει ότι πρέπει να διασκεδάσετε και να περνάτε όμορφα.

Αιγόκερως

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Στο πρώτο μισό της ημέρας, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια μέρα όπου θα έχετε πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα παραγωγική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κάνει τον λόγο σας πιο δυναμικό και πειστικό, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα τους φίλους και τους συναδέλφους σας.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Μέχρι το μεσημέρι, που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα μπορέσετε να τρέξετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον ξέρετε τι θέλετε και δεν σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα