Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/6/2019)

07:42 21/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Προτεραιότητα σας από σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα γίνει η οικογένεια σας . Το πιο σημαντικό όμως  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 4οΗλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε τόσο με τις υποθέσεις  που απασχολούν τα οικεία σας όσο και με τα θέματα ενός ακινήτου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μηνβιαστείτε να  πάρετε αποφάσεις, γιατί

οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσουν σε αλλαγές. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, και κατά τη διάρκεια της θα μπείτε στην διαδικασία να επανεξετάσετε ορισμένες από τις ιδέες σας.

Ταύρος

Μια περίοδο έντονης κινητικότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά σήμερα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες  κάνοντας τον λόγο σας γλυκό και τρυφερό , ενώ παράλληλα, υπόσχεται ότι θα σας φέρει και πολλές μετακινήσεις τόσο  για επαγγελματικούς λόγους όσο και για ξεκούραση. . Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, και κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπείτε στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 2ο Ηλιακό σας,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και με ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς, ταυτόχρονα  όμως θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές  συνεργασίες. Ωστόσο, επειδή μπαίνουμε σε περίοδο Εκλείψεων, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, και κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Καρκίνος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι για τον επόμενο μήνα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , σημαίνει ότι ξεκινάνε τα γενέθλια σας. Το βασικό αίτημα της νέας γενέθλιας χρονιάς σας  είναι  να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην  προσωπική όσο και στην  επαγγελματική σας ζωή. Το αίτημα αυτό το γίνεται ακόμα πιο έντονο εξαιτίας των Εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιο σας  κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και οι οποίοι σας ζητούν να αφήσετε στην άκρη το παλιό και παρωχημένο και ότι σας κρατάει πίσω, και να ολοκληρώσετε την μεταμόρφωση σας. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, και κατά τη διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Λέων

Μια περίοδος  έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις και να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων είναι πιθανό να υπάρχουν στιγμές που το άγχος και η ανασφάλεια σας θα μεγεθυνθούν. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την αυτογνωσία σας.

Παρθένος

Χαρούμενοι και εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Παρθένοι .  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11οΗλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την διάθεση για καλή ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, οι  προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις από φίλους  και γνωστούς θα είναι πολλές,  σε αυτές θα έχετε την ευκαιρία  να κάνετε νέες γνωριμίες και να συζητήσετε τα νέα σχέδια σας και να προχωρήσετε και σε αρκετές συνεργασίες, συνδυάζοντας  με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά με την διασκέδαση. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα νέα στα επαγγελματικά σας πλάνα και να διαφημίσετε την δουλειά σας, ενώ, αυτή η χρονική περίοδος  είναι πολύ καλή για να στείλετε το βιογραφικό σας. Άλλωστε σε πολλούς από εσάς οι Εκλείψεις υπόσχονται ότι θα φέρουν ριζικές αλλαγές στην καριέρα σας. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα της εργασίας σας, ενώ θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και στην υγεία σας.

Σκορπιός

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά σήμερα για εσάς  τους Σκορπιούς.  Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν  καιρό, αλλά και για να ανοίξετε τα φτερά σας στο εξωτερικό . Ιδιαίτερα οι  νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα που Ανώτερων Σπουδών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι Εκλείψεις είναι πιθανό να σας φέρουν ένα νέο έρωτα από το εξωτερικό. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επανεξετάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

Τοξότης

Μια νέα περίοδος για τα οικονομικά σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει από σήμερα για εσάς τους Τοξότες . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες που απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), αλλά  και  να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, ενώ εξαιτίας των Εκλείψεων είναι πιθανό να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ασχοληθείτε με το μέλλον της οικογένειας σας.

Αιγόκερως

Το βλέμμα σας στραμμένο στις  προσωπικές σχέσεις και στις  συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ εξαιτίας των Εκλείψεων που θα γίνουν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του κυβερνήτη σας Κρόνου και του Πλούτωνα από το ζώδιο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε αυτό τον τομέα. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας.

Υδροχόος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας , ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας στο χώρο της εργασίας σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας σε αυτόν. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας ή σε μια αισθητική παρέμβαση. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθείς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής  του θα ενισχύσει  την  δημιουργικότητα σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική  δραστηριότητα , και να φλερτάρετε . Ενώ οι Εκλείψεις υπόσχονται ότι θα φέρουν στην ζωή σας ένα νέο έρωτα ο οποίος θα σας αναστατώσει. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, κατά τη διάρκεια της οποίας καλό θα ήταν να μην αφήνετε την διαίσθηση σας να σας κατευθύνει.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα