Δες τα πρώτα πλάνα απ’ το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ! (Video)

19:29 20/6/2019 - Πηγή: iPop
Για πρώτη φορά βλέπουμε σκηνές απ’ το φινάλε του Τατουάζ. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς θα δούμε ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις.

Τα πλάνα απ’ το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μας έκαναν ν’ ανυπομονούμε να δούμε τις εξελίξεις!

Tο τέλος του Τατουάζ, που καθήλωσε εκατοντάδες τηλεθεατές με τη γρήγορη πλοκή και τους φόνους του serial killer Ορφέα, είναι γεγονός.

Η τριάδα των δημιουργών, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, πήραν

την απόφαση να τελειώσει η σειρά φέτος, ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση που κράτησε για περισσότερους από τρεις μήνες.

Όπως έγινε γνωστό, το τέλος της σειράς θα προβληθεί στα τέλη Ιουνίου, και συγκεκριμένα 27 Ιουνίου, με διπλό επεισόδιο. Τα τελευταία γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11 Ιουνίου και οι περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς είπαν «αντίο» στους ρόλους τους μέσω των social media

Στο τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ, θα δούμε ένα χρονικό άλμα κάποιων μηνών, όπου και θα παρακολουθήσουμε τις ζωές των ηρώων αλλά και τι καλά και κακά έφεραν όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στις ζωές τους. Επίσης, θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι στην Αίγινα με αφορμή ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Όσον αφορά την τύχη του πιο γνωστού serial killer της ελληνικής τηλεόρασης, στο τέλος δεν γλιτώνει. Οι φόνοι και η ψυχική ασθένεια του Ορφέα φτάνουν σε ένα τέλος και ο στυγερός δολοφόνος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη. Ο serial killer που τιμωρούσε τις άπιστες γυναίκες σκοτώνοντάς τες με άγριο τρόπο, δεν θα ζήσει για να επαναλάβει τις ειδεχθείς πράξεις του.

Το τέλος θα είναι απρόβλεπτο και πραγματικά συναρπαστικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό με την καταδίωξη και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το άρθρο Δες τα πρώτα πλάνα απ’ το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα