Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2020)

08:30 20/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/10/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και

στον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα ταξιδιών και σπουδών και ίσως κάνετε κάποια σχέδια που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 6ο σας οίκο ίσως σας περιορίσει κάπως αφού πρώτα θα πρέπει να τα χρήματα που χρειάζονται αλλά να τακτοποιήσετε και θέματα της καθημερινότητας.. Αποφύγετε υπερβολές..

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν οικονομικά και οφειλές σήμερα αλλά μπορεί να θελήσετε να μείνετε μόνοι σας για να σκεφτείτε κάποια νομικά θέματα αλλά και κάποια χρήματα που θα πρέπει να δώσετε… Μην αγχώνεστε και όλα θα γίνουν..

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη και στον οίκο των συνεργασιών σας μπορεί να σας δώσει μια βοήθεια από το περιβάλλον ώστε να ισορροπήσετε θέματα συνεργασιών και στόχων στον επαγγελματικό τομέα αλλά ίσως η υπερβολική σας προσπάθεια να σας στερήσει χρόνο από την οικογένειά σας..

Καρκίνος

Σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη και στον 6ο σας οίκο θα ασχοληθείτε με την εργασία σας και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα που θα πρέπει να διαπραγματευτείτε ξανά.. Προσέχετε κάποιες υπερβολές με τις συνεργασίες σας και μια δυσκολία στο ότι μπορεί να θέλετε να είναι όλα τέλεια..

Λέων

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 5ο σας οίκο θα ασχοληθείτε σήμερα με τη δημιουργικότητά σας και ίσως κάποια σπουδές και νομικά θέματα που θα διευκολυνθούν περισσότερο σήμερα και θα χρειαστούν προσοχή ωστόσο θα μπορέσετε να ευνοηθείτε και σε οικονομικά θέματα μέσα στην καθημερινότητά σας..

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και στον 4ο σας οίκο σήμερα θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε κάποιες οφειλές πιο εύκολα.. Θα μπορέσετε να έχετε εύνοια βέβαια και στα οικονομικά σας αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια και με λίγη προσπάθεια θα εξελιχθείτε επαγγελματικά..

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη και στον 3ο σας οίκο θα σας δώσει εύνοια να αποκαταστήσετε κάποια κακώς κείμενα στις συνεργασίες σας και να τις επανεξετάσετε όπως και μπορεί να υπάρξει και κάποια βοήθεια ώστε μέσα σας να δικαιολογήσετε κάποιες υπερβολές της οικογένειά σας και να νιώσετε καλύτερα..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/10/2020), με τη Σελήνη στον 2ο σας οίκο θα ασχοληθείτε σήμερα με θέματα οικονομικά αλλά και θέματα καθημερινότητας και εργασίας.. Θα μπορέσετε να επανεξετάσετε κάποιες εργασιακές σχέσεις αλλά να έχετε και κάποια βοήθεια από το φιλικό σας κύκλο..

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχετε εύνοια στο να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες ώστε να αποκαταστήσετε κάποια οικονομικά σας θέματα όπως επίσης μπορεί να υπάρχει και μια μεγάλη οικονομική εύνοια από τον επαγγελματικό τομέα..

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και στο 12ο σας οίκο σήμερα θα έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι σας μέσα στο σπίτι και να οργανώσετε κάποια θέματα του σπιτιού που μπορεί να σας απασχολούν…Θα έχετε εύνοια σε συζητήσεις αλλά και νομικά θέματα που θα διευκολύνουν τις καταστάσεις..

Υδροχόος

Σήμερα με τη Σελήνη στον 11ο σας οίκο σε τρίγωνο με τον Άρη από τον τρίτο οίκο θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με το φιλικό σας περιβάλλον και να αποκαταστήσετε κάποια θέματα οικονομικά και να υπάρξουν και οικονομικές απολαβές…

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και στον 10ο σας οίκο θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε οικονομικά θέματα και θα μπορέσετε μέσα από μια συνεργασία να έχετε κάποια σημαντική εξέλιξη.. Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και θα μπορέσετε να ευνοηθείτε αλλά και να εξελιχθείτε σε ένα συναισθηματικό επίπεδο.. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι σήμερα μέσα από συζητήσεις με το ταίρι σας θα αποκαταστήσετε κάποιες ανασφάλειες και θα νιώσετε ότι έχουν επιτευχθεί οι στόχοι σας και θα νιώσετε τυχεροί…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα