Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2019)

09:15 19/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2019):Κριός

Με αστείρευτη ενέργεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας  εσείς οι Κριοί.

Η   θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που βάζουν τρίτα πρόσωπα στο δρόμο σας και να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία η οποία θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας.

Ταύρος

Γεμάτοι ζωντάνια και αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα   εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο σας της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχονται ότι θα ζήσετε απίστευτες ερωτικές εμπειρίες με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την σχέση σας.

Δίδυμοι

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας να τακτοποιήσετε μέσα σε μια ημέρα όλες τις υποθέσεις σας. Ενώ, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας γεμίσει χαρά και αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος

Παρασκηνιακές επαφές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα  εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στο παρασκήνιο. Ενώ, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να τρέξετε τις καταστάσεις και να προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες νέα επαγγελματικά ανοίγματα, για τα οποία ενώ και στο παρελθόν είχατε προτάσεις, διστάζατε να κάνετε.

Λέων

Πολλές και ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα έχετε σήμερα  εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο την οποία και δεν πρέπει να αρνηθείτε. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας.

Παρθένος

Ιδιαίτερη σημασία στην δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δώσετε σήμερα  εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε με δημιουργικό τρόπο την ενέργεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή με τον /την σύντροφο σας και να ζήσετε έντονες στιγμές γεμάτες πάθος.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης  από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και να ερευνήσετε υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια σας εδώ και καιρό. Ενώ δεν θα διστάσετε, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, να κινηθείτε και παρασκηνιακά.

Σκορπιός

Ισχυροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα  εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο της Παρθένου , με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρούς ανθρώπους τους οποίους με το δυνατό μυαλό σας και την ισχυρή σας θέληση θα καταφέρετε να επηρεάσετε.

Τοξότης

Πολλές συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε σημαντικές συμμαχίες, μέσα από τις οποίες θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα βελτιώσετε την εικόνα σας.

Αιγόκερως

Σημαντικές και ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι περιμένουν στην δουλειά σας σήμερα εσάς τους  Αιγόκερους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα ο οποίος  συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει το πείσμα και την θέληση σας, με την βοήθεια των οποίων θα καταφέρετε να κάνετε πράξη τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας για το μέλλον.

Υδροχόος

Μόνο θετική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να δείτε την πιο χαρούμενη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ενώ,  η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ερευνήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε βάθος και να ανακαλύψετε αν ορισμένα πρόσωπα προσπάθησαν να σας εκμεταλλευτούν.

Ιχθείς

Ημέρα ορόσημο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι την δύναμη σας θα την βρείτε αν ψάξετε μέσα στις ρίζες σας.  Ενώ, η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας , στο  ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τον/ την σύντροφο σας, ενώ μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αρκετές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα