Ψυχολογικό τεστ: Ποιο απ’ τα 4 μωρά είναι κοριτσάκι;

19:06 18/9/2019 - Πηγή: iPop

Το να μαντέψεις το φύλο ενός μωρού κοιτάζοντας απλά το πρόσωπό του, μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο απ’ ό,τι νομίζεις. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ακόμα και οι παιδίατροι μπορούν να μαντέψουν μόνο στο 60% των φορών το σωστό φύλο του μωρού! Θεωρείς ότι μπορείς να τα πας καλύτερα; Το ψυχολογικό τεστ με μωρά είναι εδώ για να μάθεις!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις στο ψυχολογικό τεστ με μωρά είναι να παρατηρήσεις πολύ καλά την εικόνα

παρακάτω και να μαντέψεις ποιο απ’ τα 4 μωρά είναι κοριτσάκι!

Eκτός απ’ το ότι έχει πλάκα, η επιλογή σου -είτε σωστή είτε λάθος- σημαίνει αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά σου, τα οποία αξίζει ν’ ανακαλύψεις!

Δες εδώ το τεστ με τις 5 γυναίκες! Ποια είναι η πιο ελκυστική για σένα;

 Το ψυχολογικό τεστ με μωρά: Ποιο απ’ τα 4 είναι κοριτσάκι;

#1 Τσουπωτά μάγουλα

Εάν διάλεξες το πρώτο μωρό, είσαι ένα λογικό άτομο, που τείνει να ενεργεί με βάση τους κανόνες. Αναλύεις και μετά παίρνεις αποφάσεις. Βάζεις πάντα τα δυνατά σου για να βρεις τη μοναδική σωστή λύση σ’ ένα πρόβλημα, προσπαθώντας την ίδια στιγμή να μην πληγώσεις τα συναισθήματα των άλλων. Προτιμάς ν’ αποφεύγεις τις συγκρούσεις και τους τσακωμούς, και γι’ αυτό συχνά βάζεις το καλό των άλλων πάνω απ’ το δικό σου.

Είναι, όμως, καιρός να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή και σε σένα!

#2 Τα γουρλωμένα μάτια

Εάν διάλεξες το μωρό #2, είσαι ένα πολύ δημιουργικό άτομο. Είσαι γεμάτος ιδέες που σε βοηθούν να δημιουργήσεις υπέροχα πράγματα. Σ’ αρέσουν οι νέες προκλήσεις και ποτέ δεν χάνεις την ευκαιρία να μάθεις κάτι καινούργιο. Δεν φοβάσαι τις αλλαγές επειδή πιστεύεις ότι ολα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ζεις την κάθε μέρα της ζωής σου σαν να είναι η τελευταία, αλλά μερικές φορές είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα στη φούσκα σου, και είναι δύσκολο για τα άτομα που έχεις δίπλα σου να σε πλησιάσουν.

Δώσε μια ευκαιρία σ’ όσους έχεις γύρω σου και μην φοβάσαι συνεχώς μην απογοητευτείς, γιατί όλα είναι μέσα στη ζωή.

Και… συγχαρητήρια, αυτό το μωρό είναι το κοριτσάκι!

#3 To μωρό για… δάγκωμα!

Είσαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο κι αυτό το χάρισμά σου σε βοηθάει να τα βγάλεις πέρα με τον οποιονδήποτε, αλλά ο αληθινός θησαυρός για σένα είναι οι στιγμές που περνάς με τους φίλους σου. Είσαι τρελό και γεμάτο περιπέτεια άτομο, ζεις τη ζωή σου στα άκρα! Μερικές φορές, δρας αυθόρμητα επειδή πιστεύεις ότι το μεγαλύτερο ρίσκο στη ζωή είναι το να μην παίρνεις ρίσκα. Μπορεί αυτό να είναι αλήθεια, αλλά μην ξεχνάς τις συνέπειες.

Να θυμάσαι ότι περιβάλλεσαι από υπέροχα άτομα και μερικά απ’ αυτά, όχι απλώς σε εκτιμούν, αλλά σε αγαπάνε πραγματικά. Γι’ αυτό, μην ξεχνάς να σκέφτεσαι εάν με τις πράξεις σου μπορεί να πληγώσεις κάποιον που σε νοιάζεται.

#4 Το αγγελικό πρόσωπο

Αν διάλεξες το τέταρτο μωρό, αυτό σημαίνει πολλά για την προσωπικότητά σου. Έχεις μεγάλη καρδιά, αλλά κι έναν μεγάλο εγωισμό. Πιστεύεις ότι έχεις πάντα δίκιο και ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος απ’ τον δικό σου. Μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις, γι’ αυτό και είσαι ηγετική φιγούρα. Είναι καλό το ότι είσαι γεμάτος νέες ιδέες, αλλά όταν είσαι μέρος μιας ομάδας, μην ξεχνάς ότι μετράει και η γνώμη των άλλων.

Εάν θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου αυτούς που αγαπάς, θα πρέπει να γίνεις ένας καλύτερος ακροατής, καθώς οι άνθρωποι γύρω σου θέλουν να νιώθουν ότι τους αγαπάς και τους σέβεσαι.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμά σου;

Κάνε κι αυτό το τεστ:

Η μια λέξη που καθορίζει την πηγή όλων των προβλημάτων σου

Photos: depositphotos 

Το άρθρο Ψυχολογικό τεστ: Ποιο απ’ τα 4 μωρά είναι κοριτσάκι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψυχολογικό, Ποιο ’,psychologiko, poio ’