Όταν η Καζαριάν ρωτήθηκε για τον ρόλο της στο θέατρο και δεν ήξερε τι να πει (Video)

16:56 18/9/2019 - Πηγή: iPop

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι το θέμα της ημέρας και δυστυχώς όχι για καλό λόγο… Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM θα συμμετέχει στην παράσταση «Κούκλες season 2» και φυσικά οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν λίγες παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτό.

Όμως, η Ειρήνη Καζαριάν δεν ήταν σε θέση να πει ούτε μισή κουβέντα για τον ρόλο της, πόσο μάλλον για την παράσταση, προκαλώντας φοβερή αμηχανία. Η ίδια μάλιστα έφτασε σε σημείο να ζητάει απ’ τους δημοσιογράφους να της δώσουν λίγο χρόνο ώστε να κοιτάξει το κινητό της για να μπορέσει ν’ απαντήσει.

Αμέσως μετά,

ήρθε ο σκηνοθέτης από πίσω της και της είπε μια κουβέντα στα γρήγορα και η αντίδρασή της στη συνέχεια ήταν ν’ αρχίσει να επαναλαμβάνει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, χωρίς ν’ απαντάει σ’ αυτές, σαν να τους ειρωνεύεται.

Φυσικά, η συμπεριφορά της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με την πιο έντονη μέχρι στιγμής να είναι εκείνη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε μέσα απ’ την εκπομπή του τα όσα έγιναν.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ατάκα της Ειρήνης Καζαριάν ότι δεν χρειάζεται να σπουδάσει κάποιος απαραίτητα υποκριτική για να είναι ηθοποιός, κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε έντονα αναφερόμενος στα μηνύματα που περνάει μ’ αυτή της τη δήλωση:

Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής…

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι η Ειρήνη Καζαριάν δεν ήξερε τι ρόλο παίζει και χρειάστηκε ν’ ανοίξει σκονάκι για να πει μια κουβέντα:

Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα. Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι

Και τελικά τι ρόλο θα ενσαρκώσει στο θέατρο η Ειρήνη Καζαριάν;

Δεν ξέρουμε τίποτα, παρά μόνον ότι θα συμμετέχει στην παράσταση Κούκλες! Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της, όμως, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση απ’ την περιγραφή της παράστασης:

«Ένα κουκλόσπιτο επιβλητικό. Μέσα του κατοικεί μια εντεκάδα γυναικών. Ένας χορός κέρινων ομοιωμάτων. Ή αμαζόνων σε εγρήγορση. Όλες νεαρές. Όλες αλαβάστρινες. Όλες κούκλες. Κι όλες τους είναι κόρες, σύντροφοι, σύζυγοι, αδελφές, φίλες, ερωμένες, μάνες, σε όλους γνωστές και ξένες. Μαριονέτες κι επαναστάτριες. Σε ένα ταμπλό βιβάν του συλλογικού ασυνείδητου της σύγχρονης γυναίκας. Μια στρατιά από εκκολαπτόμενες Νόρες βγαίνει από το κεχριμπάρι της ιστορίας, εξερευνά η μία την άλλη κι όλες μαζί χειραγωγούνται από τον δημιουργό τους. Αλληλέγγυα και συναγωνιστικά. Σε ένα reality show χειραφέτησης. Σε ένα μουσείο ζωντανής σύγχρνης τέχνης.

Με ένα ensemble γυναικών να συνθέτουν έναν χορό που μεταλλάσσεται, με τακτικές ποδοσφαίρου και σκηνοθεσία ορχήστρας, συνομιλώντας δραματουργικά με έργα ορόσημα, που σμίλεψαν ηρωίδες εμβληματικές. Κάθε υποψήφια Νόρα αυτού του μουσείου σύγχρονης τέχνης κουβαλά τριπλή ταυτότητα. Μια φανερή, μια κρυφή και μία που δεν έχει ανακαλύψει ακόμα. Και θα διαγωνιστεί μέχρι τελικής πτώσεως για να κερδίσει. Με το κορμί μιας νεαρής χορεύτριας και τη φωνή μιας νεαρής σοπράνο ν’ αντανακλούν όσα μένουν από ένα κουκλόσπιτο σε ένα παιδί. Και μάρτυρες όλων τους θεατές. Σε απόσταση αναπνοής. Σε μια πασαρέλα της ζωής. Ως είναι.

Ακριβώς 140 χρόνια μετά την πρώτη ανάγνωση του Κουκλόσπιτου του Χένρικ Ίψεν, το έργο που τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα των κοινωνικών δεδομένων αιώνων, για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, ανανεώνεται από την ίδια την ηρωίδα του. Και τα πολλαπλά καθρεφτίσματά της, στη γυναίκα του 21ου αιώνα. Και μετατρέπεται σε συλλογικό αφήγημα – αφορμή για την προσωπική ρωγμή κάθε Κούκλας. Κι η Νόρα πέθανε. Κι η Νόρα δεν υπήρξε ποτέ. Και ζήτω η Νόρα».

Δες ακόμα:

Καζαριάν: «Βγήκα δυνατότερη από την περιπέτεια με το ροζ βίντεο»

Το άρθρο Όταν η Καζαριάν ρωτήθηκε για τον ρόλο της στο θέατρο και δεν ήξερε τι να πει (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα