Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/5/2020)

08:01 19/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (19/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/5/2020), ένα άτομο σημαντικό για τη ζωή σας, είτε πρόκειται

για συνεργάτη σας είτε φίλο στενό αλλά και το άτομο που μοιράζεστε την ερωτική σας ζωή, ίσως τώρα να σας θέσει διάφορα ζητήματα σχετικά με το πως εξελίσσεται η σχέση σας. Ίσως εσείς να μην είσαστε ευχαριστημένοι από την τροπή  που έχει πάρει. Πριν αποφασίσετε να τη λήξετε, συζητήστε ότι σας απασχολεί μαζί του με ηρεμία.

Ταύρος

Στους περίεργους καιρούς που ζούμε, τα οικονομικά ρίσκα, ή οι δαπάνες που θέλετε να κάνετε, προκειμένου να επενδύσετε σε μία οικονομική ή συν εργασιακή πρόταση, θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά. Όχι γιατί οι άνθρωποι που θα σας το προτείνουν έχουν σκοπό να σας κοροϊδέψουν αλλά γιατί προς το παρόν θα αργήσετε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω ως ανταπόδοση. Δείτε το.

Δίδυμοι

Δεν είναι εποχή να κάνετε νέα ανοίγματα, κυρίως επαγγελματικά κι αν σκέφτεστε κάτι τέτοιο, αφήστε το να το δείτε την επόμενη εβδομάδα, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές προς εσάς. Προσπαθήστε σε εργασιακό επίπεδο, να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και να μη συμμετέχετε στο παρασκήνιο που την περίοδο αυτή, λόγω ανασφάλειας καλλιεργείται. Μείνετε αμέτοχοι τώρα.

Καρκίνος

Οικογένεια επαγγελματική εξέλιξη ή η εξέλιξη μιας αισθηματικής σχέσης, είναι πτυχές που θα χρειαστεί το αμέσως επόμενο διάστημα να πάρετε κάποιες αποφάσεις, όπου θα κριθεί το πως θα συμβαδίσετε με τις εξελίξεις που συμβαίνουν την εποχή αυτή. Ίσως όμως όταν το συνειδητοποιείτε να αγχώνεστε υπέρμετρα τώρα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί τι κερδίζει και τι χάνει.

Λέων

Μια παροιμία λέει, “εάν δεν έχεις νύχια να ξυθείς μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι”. Παροιμία που στην περίπτωσή σας ισχύει, εάν την περίοδο αυτή, περιμένετε να δρομολογηθούν εξελίξεις στη ζωή σας από την πρωτοβουλία των συνεργατών ή δικών σας ανθρώπων. Δεν είναι όμως ότι σας αγνοούν αλλά στην παρούσα φάση δεν έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν για δικά σας θέματα.

Παρθένος

Τροποποιήσεις στο πρόγραμμά σας, θα δημιουργήσουν παράγοντες που δεν είχατε υπολογίσει, ή άνθρωποι που θα σας φορτώσουν με επιπλέον καθήκοντα την καθημερινότητά σας. Αν το αποδεχτείτε να σας συμβεί, να γνωρίζετε, ότι δικοί σας στόχοι και φιλοδοξίες, θα πάνε πίσω για αρκετό διάστημα και θα αργήσετε να πάρετε τους καρπούς της εξέλιξής τους. Μην το επιτρέπετε.

Ζυγός

Προσπαθήστε να ρωτάτε ότι δεν έχετε καταλάβει ξεκάθαρα, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε σε χώρους που τυχών δραστηριοποιείστε και κατέχετε μία θέση ευθύνης. Τις ημέρες αυτές, δε θα είστε τόσο ευθύκριτοι , γιατί το μυαλό σας θα τρέχει σε θέματα που σας κυνηγούν να διεκπεραιωθούν. Μην αφήνετε προϊστάμενους ή συνεργάτες σας να βγάζουν λάθος συμπεράσματα.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να ελέγξετε την ευαίσθητη ψυχολογία σας που αντιδρά σε όλους και σε όλα με αμφιθυμία. Αυτό πρώτα από όλα κουράζει εσάς, ενώ το μυαλό σας δεν μπορεί στην παρούσα φάση να κάνει λογικούς συνειρμούς. Κάποια προβλήματα της καθημερινότητά σας, ίσως να μοιάζουν διογκωμένα στο κεφάλι σας, ενώ εάν ήσασταν περισσότερο ήρεμοι να τα ξεπερνούσατε εύκολα.

Τοξότης

Ανεξάρτητα από το πόσο επιθυμείτε κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεστε ή συμπορεύεστε, καλό θα ήταν, εάν από αυτό, εξαρτάται η εξέλιξή σας, να διατηρήσετε τις σχέσεις σας, έστω κρατώντας τους τύπους της συνύπαρξης, στον ίδιο χώρο. Σε μια εποχή που χρειάζεται να αναζητήσετε νέους συμμάχους, διατηρήστε τουλάχιστον κοντά σας αυτούς που έχετε και είναι για σας αξιόπιστα άτομα.

Αιγόκερως

Ίσως κάποια πράγματα που αγνοούσατε και συνέβαιναν για καιρό, τώρα να αρχίσουν να σας αποκαλύπτονται και να σας βρουν ψυχολογικά απροετοίμαστους. Όμως καλύτερα να ξέρετε τι είχε συμβεί, ιδίως εάν ήταν κάτι που αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, παρά να ζείτε στην άγνοια που δε σώζει όλες τις φορές. Μείνετε μακριά από νοσηρά παρασκήνια, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο.

Υδροχόος

Ίσως δεχτείτε μία επαγγελματική πρόταση που θα χρειαστεί να δαπανήσετε κάποια χρήμα, είτε σε εξοπλισμό, είτε στην απόκτηση επιπλέων γνώσεων. Όμως πριν την ακολουθήσετε, καλό θα ήταν να υπολογίσετε εάν σε βάθος χρόνου θα πάρετε χρήματα ή θα έχετε όντως κέρδος από την κίνηση αυτή. Διάγετε μία εποχή που θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε πάσης φύσεως επενδύσεις.

Ιχθείς

Ένας δικός σας άνθρωπος, ίσως ζητήσει τη βοήθεια ή τη συμπαράστασή σας σήμερα σε ένα ζήτημα που τον απασχολεί. Δοτικοί από τη φύση σας άνθρωποι δε θα του την αρνηθείτε, προσέξτε όμως, μην μετακυλίσει  το πρόβλημά του σε εσάς και σας βάλει στη διαδικασία να το λύσετε. Μα θυμάστε ότι την εποχή αυτή, είστε συναισθηματικά εκμεταλλεύσιμοι κι αυτό δε θα σας κάνει καλό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα