Ραντεβού εν μέσω πανδημίας: Όσα πρέπει να θυμάσαι!

19:38 18/5/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί η καραντίνα να έχει τελειώσει εδώ και καιρό, όμως τα νέα ραντεβού εν μέσω πανδημίας συνεχίζονται. Τι πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου; 

Αν γνωρίζεις κάποιον τώρα για πρώτη φορά, κι όταν λέμε τώρα εννοούμε την περίοδο που ο κορονοϊός συνεχίζει να υπάρχει στις ζωές μας, τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είσαι αυθόρμητη, χαλαρή και να κάνεις one night stand.

Σκέψου

πως δεν ήσουν τόσο καιρό μες το σπίτι, σε καραντίνα, για να βγαίνεις τώρα έξω με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά και να θέτεις την υγεία σου σε κίνδυνο. Κι αυτό εφόσον φυσικά δεν γνωρίζεις καλά τον άλλο.

Τι πρέπει να θυμάσαι σ’ ένα ραντεβού εν μέσω πανδημίας;Μην είσαι μίζερη και περάσεις το ραντεβού σου με το να τον ρωτάς αν ήταν όλη μέρα σπίτι στην καραντίνα, αν έβγαινε συνέχεια κι αν έχει κολλήσει κανένας φίλος του τον κορονοϊό.Ωστόσο, μην αποφύγεις και μην παραλείψεις μια κουβέντα σχετικά με το τρέχων θέμα ασφάλειας, αφού έτσι θα μάθεις αν προσέχει όταν κυκλοφορεί, αν κρατάει τις αποστάσεις κι αν χρησιμοποιεί μάσκα και γάντια όποτε πρέπει.Μην τον καλέσεις στο σπίτι σου από το πρώτο ραντεβού και φυσικά μην πας κι εσύ στο δικό του. Εντάξει, είπαμε μπορεί να κάνατε μια γενική συζήτηση για τον κορονοϊό, αλλά στην τελική δεν το έμαθες και τόσο καλά. Ακόμα κι αν έχεις καιρό να κάνεις σεξ, προτίμησε να τον γνωρίσεις καλύτερα. Το κρεβάτι εκεί είναι και σας περιμένει, μην βιαστείς!Πες όχι στο ραντεβού με όλη την παρέα του. Εδώ είπαμε να σιγουρευτείς αν τηρεί αυτός τα μέτρα ασφαλείας και θα βγεις με την παρέα του; Άσε που αν δεν τον ξέρεις και καλά είναι κάπως άβολο. Καλύτερα να βγείτε οι δυο σας για μια βόλτα σε ανοιχτό χώρο.Φυσικά και μπορείς να κάνεις σχέση αυτό το διάστημα, δεν είπε κανείς το αντίθετο, όμως αν αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο σκοπεύεις να βγεις δεν σου γεμίζει πολύ το μάτι, δεν σ’ ενδιαφέρει και τόσο και δεν προσέχει καθόλου σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για δοκιμές με πολλούς, διαφορετικούς συντρόφους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Είναι καλή ιδεά να γυρίσεις στον πρώην εν μέσω πανδημίας;

Photo: Pexels

Το άρθρο Ραντεβού εν μέσω πανδημίας: Όσα πρέπει να θυμάσαι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα