Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/7/2020)

08:01 15/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (15/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/7/2020), μπορεί να διαπιστώνετε ότι σιγά σιγά κάπου

η επαγγελματική σας ζωή ανεβαίνει, ο λόγος σας περνάει εκεί που θέλετε να εισακουστεί και αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας, δε σημαίνει όμως, ότι μπορείτε, να επιβάλλεστε στους κοντινούς σας ανθρώπους, υπό την έννοια πως θα πρέπει να κάνουν εκείνα που τους λέτε και όχι με τον τρόπο που πιθανόν να είχαν σκεφτεί να πράξουν. Ναι, είστε οργανωτικοί αλλά αφήστε και τους άλλους να δρουν όπως τους λέει η δική τους βούληση.

Ταύρος

Ένα πρόσωπο της οικογενείας σας, ίσως σας θέσει ορισμένα σοβαρά ζητήματα, ή κάποιους προβληματισμούς του, σχετικά με τον πως χειρίζεστε την προσωπική σας ελευθερία και βούληση. Πιθανόν να έχετε κάνει κάτι που το θεωρεί λάθος, ή μια προβληματική επιλογή που αφορά την προσωπική σας ζωή. Μην αντιδράτε όμως γιατί εσείς πιθανόν αν του έχετε δώσει το δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του. Απλά, βάλτε το στη θέση του, δείχνοντας μέχρι που βρίσκονται τα όριά σας.

Δίδυμοι

Ένας όχι καλός χειρισμός σας, μπορεί να σας επιφέρει, οικονομικές απώλειες ή κάποιες επιλογές σας να βάλουν σε κίνδυνο τα προσωπικά σας συμφέροντα. Προσέξτε λοιπόν τις από δω και πέρα κινήσεις, ή πρωτοβουλίες που παίρνετε, εκείνα που σε εργασιακό επίπεδο λέτε, το που εμπιστεύεστε τα όνειρά και τα επόμενα σχέδια ή στόχους σας. Οι καιροί είναι ούτως ή άλλως περίεργοι και δεν μπορείτε να προνοήσετε τι μπορεί να συμβαίνει ή να δρομολογείτε την περίοδο αυτή.

Καρκίνος

Τις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις, χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο τις μέρες αυτές, ως προς τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι στον άνθρωπό σας, το σύντροφο το φίλο ή το συνεργάτη σας. Μπορεί να σας έχουν δώσει βήμα, να σας παραχώρησαν τη διαχείριση μιας κατάστασης, ή να ακούν και να πράττουν ανάλογα με εκείνα που προσδοκάτε από αυτούς, δε σημαίνει όμως, ότι μπορείτε να λειτουργείτε ακόμα και χειριστικά, προκειμένου να εργάζονται και να ζούνε δίπλα σας πάνω στα μέτρα τα δικά σας.

Λέων

Με μία ψυχολογία αρκετά επιβαρυμένη συναισθηματικά και μια κούραση που νιώθετε γενικότερα από τις προσπάθειες να συνδυάσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή, σήμερα θα είστε εύκολα ευερέθιστοι. Από την άλλη μεριά, πιθανόν να μην υποχωρείτε εύκολα ή διπλωματικά, απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν να περάσουν τη γνώμη τη δική τους και όλο αυτό το μείγμα της έντασης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να σας βγάζει έναν υπέρμετρο εγωισμό, με αποτέλεσμα να δείχνετε αδιαπραγμάτευτοι.

Παρθένος

Για να μη σας χαλάνε οι άλλοι την ψυχολογία, καλό θα ήταν από δω και στο εξής, να τους δείχνετε τα όρια τους, ή όταν επιθυμούν να παίρνουν πρωτοβουλίες που αφορούν ή επηρεάζουν και το δικό σας καθημερινό πρόγραμμα, φροντίστε να λέτε και κανένα «όχι» γιατί έτσι σας θεωρούν και δεδομένους.  Από εσάς ξεκινάει η δική σας ζωή και όχι από εκεί που τελειώνουν τα «θέλω» των άλλων από σας. Τις ημέρες αυτές, πολλές θα είναι οι αιτίες να εκνευριστείτε για ανάλογους λόγους.

Ζυγός

Εάν με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν, διατηρείτε ακόμα εκκρεμότητες ή ανοιχτούς λογαριασμούς, καλό θα ήταν σταδιακά, να τους καλύψετε να τους επιλύσετε για να απαλλαχτείτε έως ένα βαθμό από τα θέματα που σας δημιουργούν στη ζωή σας. Τέτοιες εκκρεμότητες επιστρέφουν και πιθανόν συναισθηματικά να σας πιέσουν να βρείτε τις λύσεις που κάποτε θα έπρεπε ήδη να έχετε δώσει. Το μυστικό κρύβεται καθαρά στο κατά πόσο είστε αποφασισμένοι γι’ αυτό.

Σκορπιός

Την αίσθηση της βιασύνης και της ανάγκης σας να τελειώνετε με τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης, για να προχωρήσει θα νιώθετε έντονα. Ίσως λοιπόν να πιέσετε κάποιους ανθρώπους που πιστεύετε ότι για να τελεσφορήσει χρειάζονται οι παρεμβάσεις τους σε τέτοιο σημείο που να χαθεί η κάθε προοπτική συνεργασίας σας. Φυσικό επόμενο και αντανακλαστικά, θα ρίξετε πρώτα πάνω τους τα τυχόν λάθη, ενώ εξαρχής θα φταίει η συμπεριφορά σας απέναντί τους.

Τοξότης

Τις ημέρες αυτές, ούτε και εσείς οι ίδιοι δε θα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι σας φταίει τελικά και η ζωή σας διέπεται από ανασφάλεια ή αστάθεια. Σίγουρα η οικονομική κατάσταση που έχετε περιέλθει, δεν οφείλεται μοναχά στη δική σας χαλαρή διαχείριση. Όμως όταν βρείτε λίγα χρήματα παραπάνω από αυτά που αναμένατε, τα ξοδεύετε δίχως να τα έχετε για να καλύψετε πάγιες υποχρεώσεις σας. Για τα λάθη που συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, συνήθως τα ρίχνετε στους άλλους. Γιατί;

Αιγόκερως

Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας, ίσως να γίνετε απόλυτοι απέναντι στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινό επίπεδο, είτε αυτοί είναι οι στενοί σας συνεργάτες, οι πολύ καλοί σας φίλοι, ή ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Εν ολίγοις τις ημέρες αυτές, θα έχετε την τάση να τους θέτετε συχνά όρια, ή να βάζετε εξαρχής τους όρους σας. Ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να αποθαρρύνονται να σας μιλήσουν για κοινά ζητήματα, γιατί τους αντιμετωπίζετε με προκατάληψη.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/7/2020), προσπαθήστε να είστε πιο ευθύκριτοι απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να ασκείτε σοβαρή κριτική για τη στάση τους, ενώ μεταξύ σας δεν υπήρξαν ποτέ διαφωνίες. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, αφορά μόνον αυτόν και δεν είναι απαραίτητο να του πείτε το πώς βλέπετε εσείς τις επιλογές του. Ίσως με τον τρόπο αυτό, να βγάζετε προς τα έξω ένα εγωιστικό προφίλ και ένα απόλυτο και αδιάλλακτο ύφος, που οι καταβολές του βρίσκονται σε πράγματα που καίνε μέσα σας.

Ιχθείς

Με τρόπο ασυνήθιστο, ίσως να προσπαθήσετε σήμερα να ζητήσετε ορισμένες εξηγήσεις από έναν άνθρωπο δικό σας, ή να του επιρρίψετε ευθύνες για ένα πρόβλημά σας, που δεν του αναλογούν. Όλοι μπορεί να κάνουμε κατά καιρούς το ίδιο λάθος. Να τα βάζουμε δηλαδή με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, αντί να ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες μέσα μας, ή στην πηγή που τις προκαλεί. Προσπαθήστε να μην αναζητήσετε ευθύνες σε ανθρώπους που από τη στάση τους δε σας έβλαψαν ποτέ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα